Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Estius.pl [Dedyk] [Easy]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beka z dzieci :D

Polecam serwer.

Trzeba trochę go dopracować ze względu na dungeony ale tak jest super.

Serdecznie polecam i zapraszam :)

JI5Zwld.png

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny, jednakże administracja to homofoby, rasiści i idioci? (może nie wszyscy, chodzi mi o ekipę z forum)
Ekipa z forum banuje graczy bez podania przyczyny z uwagi na inną orientację, pochodzenie czy religię. Tym jednak co propagują tą nienawiść dają reputację, bądź zostawiają bez niczego. Nie wiem kto takich ludzi dopuszcza do takich działalności.

Pozdro AllenWallker

hisagi11.png
Opublikowano

Quarel z dawnego mt5? Jeśli tak to nie polecam i szykujcie sie na ddosy.

Szykuj się na perma :]

Regulamin pkt 11.

11. Zakaz Grożenia o Atakach na serwer (Kara: Perm)

Ile ludzi w godzinach szczytu ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Pobrałem tego clienta i jak mam go odpalić ? jakiś dziwny format i wgl nie wiem jakim programem .

Jak mam odpalić clienta ? Dziwny format ? Weź nie pisz i nie graj bo wstyd przynosisz.

@Topic

Naprawicie WW bo na p.7 nie da się dalej przejść , jakąś rozrywke dla 90 - 100 lvl bo w tym przedziale tylko expić i dropić , 0 bossów a WW już rzygam.

Opublikowano

Do administracji serva, proponuje uzupełnić/poprawić prezentację serva na mpc gdyż odbiega ona bardzo mocno od stanu faktycznego. Alice hmm na servie inna nazwa inny układ itemów, alchemik NIE DZIAŁA, skili konnych nie otrzymujemy na M1 itd itp... JEDNYM słowem popelina odwalona byle by lud wlazł. tak się nie robi

ps Gdzie w prezce ulepszanie zbroii ??

Bywalec
Opublikowano

Wszystko pobrałem, zaktualizowałem, a klient mi się w ogóle nie chce otworzyć, łaj? ;__;

Opublikowano

Do administracji serva, proponuje uzupełnić/poprawić prezentację serva na mpc gdyż odbiega ona bardzo mocno od stanu faktycznego. Alice hmm na servie inna nazwa inny układ itemów, alchemik NIE DZIAŁA, skili konnych nie otrzymujemy na M1 itd itp... JEDNYM słowem popelina odwalona byle by lud wlazł. tak się nie robi

ps Gdzie w prezce ulepszanie zbroii ??

bo byly zmiany w npc, ssy byly robione jeszcze przed tą zmiana.

sygna1.png

Opublikowano

Dziś o godzinie 20 jest OX, zapraszam.

Cóż z tego, że jest OX ? OX jest raz na tydzień, brak eventów.

Liczba graczy spadła, Team ma wszystko w dupie.

Rzekomo miała być nowa mapa od 135, serwer stoi tydzień, nic nie widać.

Opublikowano

Jak brak eventów? Eventy są co tydzień i wszystko jest rozpisane na forum estiusa. Przecież nie może być codziennie Zuo albo Ox...

Tu macie filmik z OX'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...