Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewLongju2.pl [Dedyk] [Medium]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja juz od ponad 2 tygodni offline i pare razy wbilem popytalem znajomych czy ktos gra wiecej ludzi czy cos to nic /

chcialbym tez wlasnie wiedziec ile osob gra

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba sie nie dowiemy jak sami nie sprawdzimy ;/

EDIT: W M1 Jinno moze z 10 graczy + pare sklepów czyli pustki

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Jezu jakby tacy gracze jak Wy zaczęli grać to by było 5x więcej, ale to jest właśnie mankament każdego przeciętnego użytkownika...Wejść i sptać "ile osób online"... Jak każdy tak będzie robił to nigdy się nie rozkręci przecież...

Serwer idzie na +, sklepy stoją, ostatnio nawet jakaś wojna gildii się pojawiła. GM się stara...No, ale ludzi komputerowo nie wytworzy, trzeba wejść i zagrać...

Opublikowano

Ale ja tu gralem i mialem 90lv, nie gram własnie przez brak ludzi ;/ co mam sam latać po M1 ?

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zagralbym ale nie wiem czy sie oplaca klienta sciagac bo podobno puchy tu.

jezeli kazdy tak bedzie podchodzil, to ludzi nie przybedzie...

bedzie jeden zaprosi drugiego, bedzie 2 zaprasza jeszcze 2 i bedzie juz 4, i tak dalej i tak dalej, na prawde moze nie gra zbyt duzo osob ale server jest na prawde dla ludzi ktorzy lubia klimat starego metina bez pierdyliarda stalek hwangow srangow, moze moglby byc trudniejszy, ale i tak jest dobry :)

w4x4.jpg

Opublikowano

Serwer jest wylaczony ( mam nadzieje ze chwilowo ), ale jezeli dzieciaki wola grac na beznadziejnych serwer z lv cap milion i pierdyliardem nowy itemkow a nie dobrego straego metka to trudo.

Opublikowano

chińczyk czy polak ? malo do wiedziałem Sie z prezentacji a szkoda może kiedy indziej zagram

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...