Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewLongju2.pl [Dedyk] [Medium]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo się nie ma czego dowiadywać. To klasyk.

Na forum jest dział specjalny do tego a nie tu spamujecie.

Żeby odbugować postać to trzeba pobrać NAJNOWSZEGO patchera ze strony głównej a to że wy nie potraficie czy coś to już nie wina administratora.

Serwer polecam, gram, coraz wiecej ludzi jest.

VNp6c2U.png

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pokaż mi tego patchera na stronie głównej skoro taki kompetentny jesteś i wszystko potrafisz, bo ja jakoś widzę tam tylko launchera i klienta, a wcześniej było pisane, że problemy występują na launcherze, a na kliencie wszystko śmiga.

A pisanie o bugach (właściwie jednym) będzie tutaj nieustannie - i bardzo dobrze. Skoro administracja nie potrafi tego naprawić to niech chociaż zwykły członek forum mpc będzie o tym uprzedzony, a nie dowie się po fakcie gdy zbuguje mu postać i straci czas na pobieranie itd. Pewnie użyjesz argumentu "co to za problem odbugować postać, poczekasz pare h i grasz dalej" - jasne, ale dla człowieka, który tworzy taki serwer nie problemem również powinno być naprawienie tego błędu.

PO CO ŁATAĆ DZIURY ODBUGOWYWUJĄC POJEDYŃCZE POSTACIE, NIE MOŻNA TEGO NAPRAWIĆ U ŹRÓDŁA? Ile jeszcze kont będzie zbugowanych, ile będzie obiecanek, że już na bank wszystko ok?

Jak mamy polecać serwer, skoro nic nie idzie w tym dobrym kierunku? :)

Opublikowano

Każdemu komu się zbugowała postać pobrał TEGO LUNCHERA, podmienił pliki i śmigało. Nawet na forum pisali, że działa.

Żebym ZNOWU kurde nie dostał % za "spam" to tylko próbuje pomóc graczom tego serwera.

I no ja nie jestem w administracji, ale wiem, że The nad tym pracuje ;d

VNp6c2U.png

Opublikowano

to nie jest to co kiedys kiedys chodzilo sie na smoka w oazie pamietam w chuj ludzi chińczyków nie dalo sie rozjebac itp tego juz nigdy nie bedzie [;

52324509.jpg
Opublikowano

Ok działa faktycznie. Zwracam honor i przepraszam.

Podpowiedź: Wrzućcie tą informację do prezentacji, wystarczy do clienta pobrać to 30mb i faktycznie działa. Niech wszyscy wiedzą.

INNYCH ZASTRZEŻEŃ DO SERWERA NIE MAM ;)

@EDIT:

Teraz nie działa mi ani stronka ani gra...tylko mi?

@EDIT2:

ok działa :D

Opublikowano

Ogolnie serwer klasyk naprawde jak bd przychodzilo wiecej i wiecej graczy serwer bd na rynku mega ;-)

polecam i zapraszam do grania

Pozdrawiam Bondzias

Opublikowano

duzo ludzi gra?
bo mysle czy zagrac ale nie wiem czy sie oplaca

prosze o odpowiedz

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

sporo gra. Ale ok 100-200 odpada przez takich jak Ty Da4ek. Gdyby każdy, kto pyta o liczbę graczy spróbował i zagrał to by było 2x tyle :)

JA OSOBIŚCIE SERWER POLECAM MIMO PARU MAŁO ZNACZĄCYCH NIEDOCIĄGNIĘĆ (przyciąga to, ze nie ma miliona branzoletek, broni i zbroi, miliona ulepszaczy itd) :)

Opublikowano

Aby nie bugowało client + patcher trzeba miec , serw spoko choc ja bym jedno zmienił dał kd+3 u npc

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

wlasnie nie zalatwo by bylo kd wszystko fajnie jest sie troche pomeczyc z lvl do 70 jest latwo potem bedziecie chcieli KD w npc cos jeszcze cos jeszcze i stanie sie za przeproszeniem Gow.. niech bedzie jak jest teraz grac ;]

Opublikowano

U mnie coś nie tak... wkleiłem tego launchera do klienta z PL'a , chce sie zalogować i jest "logowanie" i nic więcej.. ktoś może wie o co chodzi ? ?

@ok już wszystko działa

Opublikowano

Jak najbardziej POLECAM. Długo szukałem starego klasycznego metina.

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

No powiem ze nawet fajnie sie gra

tylko ze zrobilem konto odrazu po prezce i nie dostalem tych darmowych sm

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

No powiem ze nawet fajnie sie gra

tylko ze zrobilem konto odrazu po prezce i nie dostalem tych darmowych sm

Ja dostałem :)

Opublikowano

SERWER JEST NAPRAWDĘ SUPER.

Jakby tylko jeszcze przyciągnął z 200 graczy, którzy zapewnialiby rozrywkę (pvp w mieście, nie oszukujmy się, że jest to też ważne - nie tylko expem człowiek żyje) to byłoby jeszcze lepiej.

Mimo wszystko w miastach jest życie, stoją sklepy - NIE MA CO NARZEKAĆ. WBIJAJCIE LUDZIE! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...