Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewLongju2.pl [Dedyk] [Medium]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja powiem tak ze teraz to juz ludzie beda odchodzic...

A dlaczego? a dlatego ze juz 1 kamolem teczowym nie mozna wbic skila na P tylko trzeba sie meczyc g1.2.3.itd, a juz duzo ludzi porobilo skile na P a nowi beda musieli sie meczyc

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Ja odchodze bo zwalili na dodatek malo ludzi, pustki i nudy..

oprócz kamoli , zwalili z brochami , kiedys dziennie ludzie po 50szt dropili i maja ich mase a teraz dropna moze z 2.. a jara na potege ze 30broch pojdzie w mig w piz..u , kiedys po 700k chodziły teraz 4-5kk chca...

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Up3

napisałem że ''serwer polecam ''

ale grubo się pomyliłem serwer to totalne dno, coraz wiecej graczy odchodzi

ponieważ

• Administrator ''THE''
  • Serwer robiony pod is
  • ciągle zmiany na gorsze
  • THE rozdaje marmurki i różne syfy wywala na ziemie

1. THE to nieogarnięte ''dziecko'' głupie zachowanie chamskie wobec graczy itp
  2. serwer robiony pod is słaby drop Ozdob wgl nie wiadomo gdzie dropią.
  3. na początku serwer miodzio super fajnie się grało, ale na końcu kochany ''the'' robił aktualizacje utrudniające gre

to jest normalne już na połowie serwera , ludzie porobili eq skile na P wszystko osiągneli

a tu nagle THE zmniejsza exp(1) usuwa w npc pare żeczy wspomagająco exp (2) zmienia teczowe kamienie które już nie robią z skila [g1] -[P]

rano wstaje mam 15 tęczowych robię aure , a tu G4 tylko....

exp jest porażką , nie robi się takich żeczy to jest sprawiedliwość totalne zero...serwer spadł na psy

(4)- THE wieczorami rzuca metiny daje raty i wywala różne itemki ( Marmurki tanka itp )\

Serwer posiada dużo bugów [ z TECZOWYMI ] [ ZBUGOWANE MAPY ] [ BUGOWANIE POSTACI ]

smiech na sali

dzisiaj odeszło 20/30 osob i odchodzi coraz wiecej ....porażka nie serwer

To moje zdanie pozdrawiam-chrisio

16.57*

dostałem perma na forum , ponieważ za ??

za nic napisałem do niego czemu usunąłeś na forum temat co sądzicie o serwerze

a duzo ludzi pisało.. ze nie polecają itp

oj prada boli co nie??

Robi konkursy żeby nie stracić ludzi

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

serwer jest wrecz zajebi.sty ;] ale jak nie ma graczy to nuda ja narazie jestem inactive czekam na wiecej ludzi i polecm serwer jak najbardziej ;]

Opublikowano

nie wydaje mi sie serwer jest dobry wrecz bardzo dobry bo jest OLDSCHOOL nie wiem czy jakis priv jest taki i to jest 1 i dobrze teraz same serwery powstaja z milionami ulepkami itp zbroje bronie bizu temu serweru brakuje LUDZI LUDZI szkoda ze nie ma licznika :x bo nawet nie wiemy ile jest online graczy :):):):) ale nie chodzi o licznik chodzi ze brak ludzi trzeba reklamy trzeba czegos co zacheci graczy do grania na tym serwerze !

Opublikowano

nic nie zacheci ich go grania jak takie jaja beda sie tam działy.. Owszem pomysł był dobry ale administracja wszystko schrzaniła..

Opublikowano

Serwer tak jak to ktoś już powiedział to totalne dno. Serwera nie polecam ze względu na GA ( THE). Głupszego imbecyla na miejscu GA nie widziałem odkąd w to gram :)

NIE POLECAM !

World Of Metin - Batablehy

Zapraszam :)

Opublikowano

1459208_202006723316976_950623283_n.png

Naprawiono:

• Kanały (normalnie działają 4)
  • Smoka z atlantydy
  • Metiny 95/100 poziom
  • Zabójcę Zółtego Smoka (DMG & bonusy)
  • Ulepszanie partyzany +9
  • Pusty itemek z ripa, czyli Fioletową rosę (daje 20% na potwory na określony czas)
  • Naprawiono nagrodę za konary (kto zrobił już biologa, to i tak ma poprawnie bonus)

Zmieniono:

• Tęczowe kamienie dropią już normalnie (po 1 szt), skille od razu wchodzą z G-P (szansa na wejście:50%)
  • Profesje można zmieniać do 86 poziomu
  • Dano doświadczenie, takie jakie było na samym początku serwera

Aby wszystkie zmiany poprawnie widzieć, należy pobrać i podmienienić nowego launchera (z łatką):

http://newlongju2.pl/download/newlongju2_launcher.zip

lub pobrać od nowa całego (zaktualizowanego) klienta.

Opublikowano

WOW GM przystał na prośbę graczy, zmienił z powrotem kamienie (sprawiedliwie), edytował EXP i w końcu naprawił pare bugów

NIE WIERZĘ W TO CO WIDZĘ, OBUDZIŁ SIĘ :OOOO

Opublikowano

Wbijać na servaaaa ;d

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Szukalem od dluzszego czasu (chyba) takiego serwa, wiec kilka pytan na start:

1. To jest STARY DOBRY metin, i NIE bedzie z tego serwa robione kolejne scierwo po 100000 nowych zbrojek i broni, lvli wiecej niz iq w teamie, smiesznych map i ulepszaczy z d... wzietych (typu iphone) itd tak?

2. Serwer jest w miare stabilny? Nie ma kickow i cofek co godzine (i czesciej^^)?

3. Nie ma tu kd + 10000000 ludzi, + 1000000000 umiejetnosci etc etc (czyli smieci z serwow bez sensu)?

4. Z clientem nie ma zadnych problemow?

5. Nie ma tu zmian ktore z metina robia jakies gowno bez ladu skladu i sensu (edytowanie glownych fundamentow gry)?

6. Jest pierscien anty expa?

Prosze odpowiedziec na pytania, i zycze powodzenia na serwie:)

Jak odpowiedzi mnie zadowola to napewno tu wejde:>

mm7l.png

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej podpisuję się pod pytaniami wyżej... Szukam takiego serwera i szukam !!

Właśnie pobieram clienta :)

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Do Slitasny i McEnd:

1.Tak :) Po bojowym jest 1 broń, której nie zrobi się od tak w pierwszy dzień grania, po stalce tak samo, tylko niebian. Jak się na eq z łez najedzie bodziem czy da na surę to jest item na który trzeba ulepszacze, ale nie ma on wgl. opisu, jest pusty. Nwm o co z tym chodzi.

2.Gram od 5dni bodajże, ani jednej cofki, ani razu mnie nie loglo, wcześniej też o tym nie słyszałem. Metin offa się tylko jak [Ga]The coś poprawi/doda.

3. Kd dropią +3/4, można ulepszać u sury w m1. Wartość np. defa+5 100 defa, moba+5 15%, witala+5 1k pż itd.

4.Nie ma

5.Nie, wygląd m1 standardowy, innych mapek też. Tylko okna w Metinie są lekko inne.

6.Niestety nie ma, nie wiem czy będzie dodane

Opublikowano

Z clientem problemów nie ma, ale za to z administratoorem... Jak już opisujecie jedną strone medalu to opiszcie i drugą :)

Wspomnijcie o zwiększaniu i zmniejszaniu expa, o niesprawiedliwych kombinacjach z tęczakami... GM co prawda zrozumiał swoje błędy, szkoda, że po czasie...

Nie mniej jednak, serwer nie jest zły, miejmy nadzieje, że po tych incydentach już pójdzie w dobrym kierunku...

Opublikowano

jak z dropem broszek poprawili cos ? czy nadal 1h expienia i dropnie 1 lub 2 ?

ile osób online w godzinach popołudniowych?

warto zagrać ponownie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...