Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewLongju2.pl [Dedyk] [Medium]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niecodzienny każdy wojownik ma taką czapke znaczy hełm.

I postać nadal zbugowana, tak tylko piszę w celu poinformowania, bo forum nie ma jeszcze.

GM'owie będą Ci sami co na Spocie?

VNp6c2U.png

Opublikowano

Może by zmienić te zbrojki z tych 80/90lvl na te które są na 160lvl na spotline bo są bardziej podobne do tych z pl ale i tak zagram clienta ściągnę wieczorkiem.

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Nooo to fajnie mi sie eq zbugowalo ^^ teraz to ja moge expic :D

http://prntscr.com/242uhq

Pobierz jeszcze raz launchera ze strony i wsadź znów do klienta i zobacz, to tylko błędna nazwa w kliencie i parametry, które zostały zmienione.

Może by zmienić te zbrojki z tych 80/90lvl na te które są na 160lvl na spotline bo są bardziej podobne do tych z pl ale i tak zagram clienta ściągnę wieczorkiem.

A czy te zbroje były 4 lata temu? No właśnie.

Niecodzienny każdy wojownik ma taką czapke znaczy hełm.

I postać nadal zbugowana, tak tylko piszę w celu poinformowania, bo forum nie ma jeszcze.

GM'owie będą Ci sami co na Spocie?

Spoko, jak wyżej, pobierz sobie nowy launcher ze strony.
Okej, zajmę się tym.
Zobaczymy.
Opublikowano

Ja też podobno mam odbugowaną,a jednak mi się nie odbugowała..

Prosil bym o odbugowanie postaci jak najszybciej, nick BrakGildii dzieki

Po 15:40 postacie zostaną odbugowane i nie będą miały jak się zbugować.

Przepraszam za utrudnienia.

Opublikowano

Ile ludzi online?

Opłaca się zaczynać?

Ile kasy leci za spota psów i po ile są zmianki 1-5 w sklepie?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

postacie nadal się bugują ;/ kasy leci w miare ładnie 40lvl mam i 200k gdzies :)

Dobra, zbadam dokładniej temat i na pewno naprawię ten problem do wieczora.

Opublikowano

Serwer ogarnięty jak mówiłem tylko mało ludzi więc wbijać , bez ISu da się grać wszystko pięknie idze trochę bugów było , ale GM ogarnia i wszystko usuwa . Naprawdę polecam :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Grałem na takim serwerze, nawet z taką samą nazwą (nie wiem czy ten sam administrator).

Serwer był ogarnięty, ale jak zwykle (jak w prawie każdym serwerze ostatnio) BM w pvp górował nad każdą postacią. Miałem zrobionego WPona na maxa, każda broń na każdą klase, dosłownie wszystko, a od BMa nawet przeciętnego dostawałem za przeproszeniem w pi*de jak Gołota od Tysona...Moje pytanie zatem:

Są dodane rosy na magię / jest troche osłabiony BM ?? ;)

Opublikowano

Na razie i tak chyba nie warto wchodzić skoro buguje postacie...Niech w spokoju wszystko naprawią i powiadomią jak już na 100% będzie ok. Lepiej raz zrobić przerwe a porządną niż dziesięć co godzine..

Opublikowano

Serwer wręcz wyśmienity, wszystko jest jak najbardziej dopasowane, może nawet zgłoszę się niebawem na GM'a :). Ludzie są mili, wszystko fajnie - więcej takich serwerów. Toxik pozdrawia.

Opublikowano

Na razie i tak chyba nie warto wchodzić skoro buguje postacie...Niech w spokoju wszystko naprawią i powiadomią jak już na 100% będzie ok. Lepiej raz zrobić przerwe a porządną niż dziesięć co godzine..

Już powinno działać wszystko normalnie, nie bugować.

off ?? bo nie da sie zalogowac ?

Serwer jest już online, świeżo po przerwie.

Jest jakieś forum czy coś?

Jeszcze dzisiaj będzie.

Chciałem się pzenieść na bo i mni bugło tak że nie moge wybrać postaci bo mi klienta wywala

Już na pewno działa, pozdrawiam.
Opublikowano

Już powinno działać wszystko normalnie, nie bugować.

Serwer jest już online, świeżo po przerwie.

Jeszcze dzisiaj będzie.

Już na pewno działa, pozdrawiam.

Nie działa !

Opublikowano

W takim razie proszę mi wysłać nick, zajmę się tym.

Temat:

Raty +50% na jeszcze 50 minut.

Event ZUO koło godziny 20.

Resistance ... ale chodzi o to że co stworze postać i przeniose ją na bo przez pierścień to to samo jest

Opublikowano

Resistance ... ale chodzi o to że co stworze postać i przeniose ją na bo przez pierścień to to samo jest

Odbugowana.

Co do serwera, event zuo już o 19:30.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...