Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strike The Blood

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie opening względem teledysku jest o wiele lepszy.

Nie oglądam teledysków.

Op/Ed leci w tle, a ja w tym czasie daję +1 do odcinków na malu.

Pierwszy opening jakoś lepiej wpadał mi w ucho, może dlatego, że jest za niego odpowiedzialna ta sama grupa, która robiła opening do Hotd.

s2c77Oa.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś to jeszcze ogląda xDDD ?

Skończyło się jak 95% dzisiejszych produkcji pierwsze epy SUGOI a kolejne już tylko ... No niestety pozostaje czekać na remake innych serii oraz kontynuacje.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Skończyło się jak 95% dzisiejszych produkcji pierwsze epy SUGOI a kolejne już tylko ... No niestety pozostaje czekać na remake innych serii oraz kontynuacje.

Serio? Pierwszy odcinek jeszcze w miarę, ale reszta to totalny badziew.

Nie wiem gdzie ty tu widzisz "pierwsze epy", ja widzę jedynie "pierwszy ep" :D

417711489342956987022.png

Opublikowano

Też porzuciłem serię. Im dalej oglądałem tym gorsze się stawało.

Jak nie bedę miał co oglądać to może dokończę.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Też porzuciłem serię. Im dalej oglądałem tym gorsze się stawało.

Jak nie bedę miał co oglądać to może dokończę.

Szczerze odradzam. Jak chcesz oglądać wysysanie krwi to z tego co pamiętam w Vampire Knight troszkę tego było.

Jak chcesz dobrą kreskę to polecam Zetsuen no Tempest, a jak chcesz tracić czas na głupoty to oglądaj Strike The Blood :D

W ogóle najnowszy odcinek to już tragedia, poza samą fabułą która jest jak jeden wielki zlepek gówna to jeszcze te irytujące postacie i wszechobecny harem, kurwa. Długo się tak nie zawiodłem na żadnym anime, a miało być tak pięknie.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Ja oglądam. Openingi i endingi wpadają w ucho, do tego fabuła nie jest tragiczna(widze podobieństwa do Shakugan no Shana i Zero no Tsukaima), więc da się oglądać. Przynajmniej dla mnie jest okej.

AWAKEN MY BELOVED DESTINY

HANASANAIDE

TSUTAU KODOU WO KANJITE

ITETSUKU YAMIYO WO OSORENAI

fripSide approves ^^

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

szkoda że to tak zepsuli ;( nie ma to jak serie z 1990+ do 2005

Takie serie docenią tylko Ci którzy zaczęli oglądać anime w czasach gdy nie było jeszcze HD.

Całą resztę zapewne odstraszać będzie kreska i nie dadzą szansy takiemu anime.

Zaś co do Strike the Blood to zaczynając je oglądać miałem nadzieję, że będzie to bardzo dobra seria, a okazuje się, że dostaliśmy kolejnego średniaka.

Szkoda.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Anime jest naprawdę kozackie. Z każdym odcinkiem coraz bardziej mi się podoba aczkolwiek.... tak, mówi być jakieś "aczkolwiek" :D Wkurza mnie ten ciągle rosnący haremik i to, że główny bohater tego nie widzi. Ale cóż, taki już styl anime typu ecchi. Zawsze jest multum lasek z gołymi cyckami, a faceci albo udają, ze tego nie widzą, albo dostają padaczki na sama myśl chociażby spojrzenia na nie. Mimo to tytuł sam w sobie ma to coś i ja staram się regularnie oglądać każdy nowy odcinek ;-)

PS. Drugi op mnie po prostu zachwycił ;-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżę sobie temat

wea8.png

Zaczyna mnie to wkurwiać

Ja sobie dzisiaj obejrzałam next odcinek po ang i sobie dopiero na nim przypomniałam, że Akatsuki ma zaniki pamięci związane z tym, jak dokładnie stał się trzecim...

Cycki całkowicie zasłoniły fabułę, która była na początku i dzięki której można było rzecz, że będzie to jeden z najlepszych tytułów tego sezonu...

Nie wspomnę już o tym, że walki zaczynają mnie ostro wkurzać.

Wielka i potężna wiedźma prawie, że ich pozabijała, pojmała Yukine, całą wyspę przeistoczyła według swoich planów... Nie... 2 odcinki później zabijają ją na dwa hity...

Edit: Zaczyna mi to przypominać Hight School DxD.... By zyskać moc musi se pomacać...

Opublikowano

Edit: Zaczyna mi to przypominać High School DxD.... By zyskać moc musi se pomacać...

Jakby się tak zastanowić, to masz rację.

Issei na samą myśl o cyckach dostawał takiego powerupa, że niszczył wszystko.

Osobiście chciałbym zobaczyć dobrą walkę z kojou w roli głównej, ale oczywiście wskakuje yukina - to nasza walka, senpai <33333333333333333333

Xenovia z DxD i Yukina mają tą samą VA, więc jednak coś łączy te produkcje xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Ja sobie dzisiaj obejrzałam next odcinek po ang i sobie dopiero na nim przypomniałam, że Akatsuki ma zaniki pamięci związane z tym, jak dokładnie stał się trzecim...

A to nie jest czwarty dziedzic? ;_;

@topic

No cholernie mnie wkurzyło to, że znów te durne "Nie, senapai. To nasza walka!!!".

Porzuciłbym serie, ale 5 odcinków to nie jest tak dużo i przetrwam to.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

A to nie jest czwarty dziedzic? ;_;

@topic

No cholernie mnie wkurzyło to, że znów te durne "Nie, senapai. To nasza walka!!!".

Porzuciłbym serie, ale 5 odcinków to nie jest tak dużo i przetrwam to.

Trzeci, czwarty... co za różnica skoro i tak zabija wszystkich na jednego hita 5 sekund wcześniej zyskując moc? -.-

Czekam na moment, w którym by odblokować ostatniego chowańca będzie musiał kogoś bzyknąć -.-

Opublikowano

No bez przesady xDD

btw.

No na pewno naoglądacie sie pup i cycków :P

Chyba się tego spodziewałaś, więc nie widzę powodu do irytowania się ;p

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Trzeci, czwarty... co za różnica skoro i tak zabija wszystkich na jednego hita 5 sekund wcześniej zyskując moc? -.-

Czekam na moment, w którym by odblokować ostatniego chowańca będzie musiał kogoś bzyknąć -.-

Nie zdziwi mnie jak w ostatnim odcinku przyjdzie ktoś z tej organizacji królewskiego lwa ( czy jakkolwiek inaczej wspaniali polscy tłumacze ją ochrzcili ) i powie, że Yukina ma zamieszkać z Kojou lub coś w ten deseń.

s2c77Oa.png

Opublikowano

To musisz poczekać na doujiny :D

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Nie zdziwi mnie jak w ostatnim odcinku przyjdzie ktoś z tej organizacji królewskiego lwa ( czy jakkolwiek inaczej wspaniali polscy tłumacze ją ochrzcili ) i powie, że Yukina ma zamieszkać z Kojou lub coś w ten deseń.

Pamiętacie co powiedział blondas? Że Yukina nie wie dlaczego pilnuje Akatsuki. ja cos czuje, ze ona ma byc jego narzeczona, ofiara, albo cos w ten deseń...

Opublikowano

Pamiętacie co powiedział blondas? Że Yukina nie wie dlaczego pilnuje Akatsuki. ja cos czuje, ze ona ma byc jego narzeczona, ofiara, albo cos w ten deseń...

Blondas, czyli ten pierwszy (chyba) dziedzic?

Ja i tak myślę, że ma go zabić xDD

i na to liczę

QtiV6xY.gif

Opublikowano

i na to liczę

Vatler

Raczej nie masz co na to liczyć

Senpai zwycięży wszystkie przeciwności <33333333333333

s2c77Oa.png

Opublikowano

i na to liczę

Ta, ten. Ja go nazywam blondas :D Taki... słit homo :P

Hm...

Nie wiem, czy to było by logiczne, gdyby miała go zabić. W takim razie czemu od razu nie kazali jej tego zrobić, kiedy jeszcze nie miał tak dużego pojęcia o swojej mocy?

Chociaz to anime... wszystko może się zdarzyć.

Zauważyłam, że chyba już od następnego odcinka zacznie się bardziej udzielać relacja Akatsuki x Yukina. Mam nadzieje, że nie przeobrazi się to w piszczenie nastolatek, o 50% częstsze pokazywanie bielizny i ogólnie płacz i łzy bo zablokuje stronę/y z tym anime -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...