Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strike The Blood

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lnak.jpg

Opis:

Czwarty Przodek to najsilniejszy wampir świata, który powinien istnieć tylko w legendach. Powinien. Z jakiegoś powodu ten tajemniczy wampir pojawił się w Japonii w towarzystwie dwunastu siejących nieszczęścia Kenjuu. Obserwować oraz w razie czego zlikwidować Czwartego Przodka – zadanie to rząd, na czele z Królem Lwem, przydziela magowi bojowemu znanemu jako Miecz Szamana. Jednakże nie wiadomo dlaczego, ale do misji zostaje wyznaczona uczennica Miecza Szamana, Yukina Himegari. Dzierżąc w dłoniach najsilniejszą broń przeciw-przodkom, duchową włócznię, dziewczyna dociera do Dzielnicy Demonów w mieście Itogami. Jaka jednak jest prawdziwa tożsamość Czwartego Przodka, a raczej Kojou Akatsukiego, którego tam niespodziewanie spotyka!?

Źródło: animezone.pl

Gatunek: Akcja, Fantasy

Tematyka: Szkolne życie, Wampiry

Obejrzeć można na:

http://www.animezone.pl/odcinki-online_strike-the-blood

NJxbd4x.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaje.......biste. Jaram się tym od pierwszego odcinka. osobiście uważam, że jest to jeden z najlepszych tutułów tego roku. Kreska super, fabuła super, postacie super, muzyka super.

Z mojego punktu widzenia nic tylko polecać.
Na dodatek Yukina jest słodziutka ;3

Opublikowano

Zajebiaszcze anime fabuła, kobiece postacie są całkiem niezłe :3

@down

tak ale mało ecchi jak dotąd :v

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

To jest ecchi?

Tak ale delikatne, są scenki ecchi ale jest ich mało lub nie takie mocne, mimo wszystko jedno z najlepszych anime tego sezonu.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Tak ale delikatne, są scenki ecchi ale jest ich mało lub nie takie mocne, mimo wszystko jedno z najlepszych anime tego sezonu.

Któe sceny to ecchi? Jesli oblana, prześwitująca bluzka przez 10 sekund to ecchi, to okej.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Któe sceny to ecchi? Jesli oblana, prześwitująca bluzka przez 10 sekund to ecchi, to okej.

Ale są momenty zbliżeń i ukazywania krągłości co można podpiąć pod ecchi bo normalne anime takiego czegoś nie ma.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zaje.......biste. Jaram się tym od pierwszego odcinka. osobiście uważam, że jest to jeden z najlepszych tutułów tego roku. Kreska super, fabuła super, postacie super, muzyka super.

Z mojego punktu widzenia nic tylko polecać.

Na dodatek Yukina jest słodziutka ;3

Nie, to kolejny guwno-shounen, który nie wyróżnia się niczym specjalnym. Ma na celu wypromowanie noveli, a tytuł roku to free. Pływacy są słodziutcy ;3

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Nie, to kolejny guwno-shounen, który nie wyróżnia się niczym specjalnym. Ma na celu wypromowanie noveli, a tytuł roku to free. Pływacy są słodziutcy ;3

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHA

Nie żebym był jakiś nietolerancyjny czy kwestionował twoje zdanie. Ale free to największe jak to mówią gimby gunwo tego roku, nawet nie porównuj do tego anime. Zacznijmy

że to nie jest shounen to raz, dwa mimo że fabuła jest średniawa to sama otoczka i fakt że przyjemnie się ogląda bije to gayparty bez problemu.

To tak ode mnie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHA

Nie żebym był jakiś nietolerancyjny czy kwestionował twoje zdanie. Ale free to największe jak to mówią gimby gunwo tego roku, nawet nie porównuj do tego anime. Zacznijmy

że to nie jest shounen to raz, dwa mimo że fabuła jest średniawa to sama otoczka i fakt że przyjemnie się ogląda bije to gayparty bez problemu.

To tak ode mnie.

HAHAH, nie rozumienie sarkazmu. xdd Z kim ja tu siedze

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

HAHAH, nie rozumienie sarkazmu. xdd Z kim ja tu siedze

Jak ty nawet nie zainsynuowałeś sarkazmu. Więc nie mów mi że go nie rozumie jak biegle nim władam

NJxbd4x.png

Opublikowano

osobiście uważam, że jest to jeden z najlepszych tutułów tego roku(...)Na dodatek Yukina jest słodziutka ;3

a tytuł roku to free. Pływacy są słodziutcy ;3

Widać, jednak władasz nim biegle.

//

Jeszcze jedno.

Zacznijmy że to nie jest shounen to raz(...)

Genres: Action, Ecchi, Fantasy, School, Shounen, Vampire, Supernatural

Pomogę z matematyki, PW.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jestem na 12 odcinku i anime jest super :> Fajnie że zaczyna się rozwijać wątek romansu a Kojou powoli zakłada harem :> Jedyne czego w tym anime mi brakuje to jakies takie super-extra-zayebiscie efektownych walk. Powiem że są... przeciętne.

Nie bądź cham, daj + za wypociny ;)

Opublikowano

a mnie zaczyna denerwować :D ten harem

- bo te sytuacje z dziewczynami są pojeba** i są w każdym anime typu harem

- wolę jedną dziewczynę ale jakiś porządny romans a nie rozwalony na 20 dziewczyn z których nie wybierze ani jednej ...

rmoiyq.png

Opublikowano

Mocny przeciwnik -> Kojou nie daje rady -> pije kref jakiejś seksi panienki -> nowy homunkulus -> wygrywa.

A walki są słabe, liczyłem na coś więcej. Początek mi się podobał, jednak teraz wydaje mi się to monotonne. Oczywiście dokończę serię, ale bez żadnych oczekiwań.

I nie wiem czy autor chciał mnie zdenerwować, ale ta sama sytuacja w ostatnim odcinku:

Kojou:

- To moja walka!

Ta seksi babka z lancą:

- Nie, senpaj, to nasza walka!!!

QtiV6xY.gif

Opublikowano

zapomniałeś dodać że ona się w nim zakochuje czyli :

Mocny przeciwnik -> Kojou nie daje rady -> pije kref jakiejś seksi panienki ->ona się w nim zakochuje -> nowy homunkulus -> wygrywa.

:D

potem po takiej walce z 2/3 odcinki wprowadzenia do następnej sytuacji ^^

rmoiyq.png

Opublikowano

zapomniałeś dodać że ona się w nim zakochuje czyli :

Mocny przeciwnik -> Kojou nie daje rady -> pije kref jakiejś seksi panienki ->ona się w nim zakochuje -> nowy homunkulus -> wygrywa.

:D

potem po takiej walce z 2/3 odcinki wprowadzenia do następnej sytuacji ^^

Przesunąłbym to lekko:

Mocny przeciwnik -> Kojou nie daje rady -> seksi panienka się w nim zakochuje -> pije kref seksi panienki -> nowy homunkulus -> wygrywa.

lub:

Mocny przeciwnik -> Kojou nie daje rady -> pije kref jakiejś seksi panienki -> nowy homunkulus -> wygrywa -> seksi panienka się w nim zakochuje.

Jeszcze co do oglądania, to polecam tą stronę:

anime-odcinki.pl/articles.php?article_id=355

Shinden to gówno, animezone wstawia prace innych serwisów, a Ci tłumaczą lub wstawiają napisy z animesub (dają nick autora i odnośnik pod filmikiem). Na dodatek najszybciej wrzucają, bo im zależy. Prawie każde anime tam oglądam, wyjątkami są serie na wbijam.

QtiV6xY.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"ref"

Skończyłem właśnie odcinek 15.

Kto zakończył oglądanie przed endingiem, niech natychmiast wraca do odcinka i zobaczy krótką scenę po endingu!
Co tam jest? W następnym spoilerze.

Ta wiedźma, co mu ciało ukradła Kojou) i ta nauczycielka (Wiedźma Pustki) zginęły!

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...