Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd wziął się wasz nick ? Mój ponieważ : mam na imię kuba lubię gry i mam zamiar nagrywać cs gta itp. na yt

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój ogólnie ma dosyć ciekawą historię - 9 lat temu, chat IRC na e-Mule. Szukałem sobie jakiejś ciekawej nazwy - na rooma wszedł gość, co miał w nicku "barteq". Były też jakieś wulgarne nazwy, więc też sobie taką zrobiłem. Po kilku banach postanowiłem zmodyfikować, żeby jakoś uszło :P

Opublikowano

Z dupy

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Chciałem coś związanego z wojskiem, komendami, itp. Tak więc Get-Right (bierz prawą)! Początkowo miało być przeznaczenie bierz prawą flankę, ale gównianie to wygląda i nick jest za długi. xD

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Kaz-Od postaci z Cod MW3(Kaz w oddziale z Sandmanem) Au-Od pierwszych 2 liter ulubionej broni Aug.

lPL-LE Polako (w skrócie)

...

Opublikowano

Ja rok temu rejestrowałem się na jeja to nie mogłem nicku wymyślić a, że nazywa się Kacper to wyszło Kacki. Dopiero na MPC dodałem

Opublikowano

Bo mam zbugowany mozg Jasne i proste jak frosta :D

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Hirabayashi od Taira (平) - mieszkanie i Hayashi (林) - las, bo zawsze chciałem mieszkać jak najdalej od ludzi :)

Fli_PL już od dawna nie używam, ale mniej więcej poszło od tego że hoho i haha lat temu grałem w Metin2 szamanem błyskawicą o nicku FlyingLighter, potem przerzuciłem się na jakieś pomniejsze miedzynarodowe tytuły i zostało Fli_PL

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...