Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd wziął się wasz nick ? Mój ponieważ : mam na imię kuba lubię gry i mam zamiar nagrywać cs gta itp. na yt

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój się wziął że mówili na mnie smoku a dj się wzieło się z tąd że grałem kiedyś na dyskotece w szkole i ktoś powiedzał DJSmoku i mi się podobało i teraz mam wszędzie taki nick ;)

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Na forum mam beznadziejny nick wymyślony na szybko, aby coś tam pobrać. Nie sądziłem kiedyś, że zostanę na tym forum. W grach mam nick Zer0, bo kiedyś słabo mi szło w jakiejś tam grze (chyba csie) i taki jeden koleś mówił, że jestem zerem (nie mówił noobem, dziwne), no i ustawiałem sobie nick Zer0 i tak zostało. Tak poza tym ma grupę krwi 0.

Opublikowano

Jak zakladalem konto, probowalem duzo nickow ale byly zajete. Wkurwilem sie i napisalem qwerty, a ze bylo zajete tez to dopisalem 0123 i styklo :D

Opublikowano

hophop8 to mój stary i idiotyczny nick... No bo... nie ma sensu. Wpadł do głowy i nic nie myśląc napisałem. Teraz wszędzie mam nick Marezisz i Akravidae, są to wymyślone nicki, nic nie znaczą, ale chociaż jako tako brzmią.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Od mojego przyrodzenia, lol.

A tak serio, to ojca kolega na mnie w robocie woła Junior i tak mi zostało.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ciekaw jestem co by tu Dordo napisał xD

Mój to się wziął jakoś przykładowo, byle co wpisałem xD

Może miało być Dildo, ale nie trafił ? xD

Mój poprzedni nick był od tego, że nakładałem dużo warstw na twarz, dlatego Layer :(

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak czytałem pewien artykuł to pisało "Vanik bandyta". Bodajże było o samochodzie. Wziąłem ten pierwszy wyraz jak się rejestrowałem na innej stronce i pasowało. I tak zostało do dziś.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Daawno temu zrobiłem konto na WarRock'u z takim nickiem, ponieważ "Socom" kojarzył mi się FPSem, a 95 od rocznika.

Po jakimś czasie utworzyłem konto na MPC forum i upamiętniając te czasy dałem taki nick^^

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...