Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd wziął się wasz nick ? Mój ponieważ : mam na imię kuba lubię gry i mam zamiar nagrywać cs gta itp. na yt

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem takie pudełeczko po lekach "Valzek", lecz w grze już było to zajęte, dlatego usunąłem k i wyszło "Valze".

Opublikowano

Razem z całą rodziną wymyślaliśmy, ponieważ to był nick na MPCForum i było to dla mnie ważne <3

Logo.JPG

Opublikowano

Renissance - poprawnie: Renaissance, co znaczy Renesans. Niestety, źle wpisałam nick, mianowicie nie wpisałam "a" i pozostało Renissance.

Opublikowano

Mój dawny nick to Mat.hias ale zmieniłem, bo miałem do wykorzystania opcję z golda i mnie kusiło haha. I teraz sb taki wymyśliłem, bo nie miałem innego pomysłu :P

W grze najczęściej mam sosikx7, sosik bo mnie tak dawnoooooo daaaawno kupe lat temu w podstawówce nazywali ;d a czemu to x7? Bo samo sosik było zajęte :))

Opublikowano

Szczerze to 1 lepsze słowo które wpadło mi do głowy używałem w minecrafcie i tak zostało

chociaż inni też myślą że od assasin's creed

Opublikowano

a więc moje konto na mpc forum nosi nazwe ad777, bo jest dość stare, aczkolwiek używam teraz nicku "Nocek".
Skąd się wzięło ad777? A więc dawno temu miałem e-mail [email protected] (w sumie nadal go mam xD), a gdy byłem takim se ok. 6/7 letnim dzieciuszkiem kolegowałem się z 3 lata starszymi kolegami brata, i był taki Adrian który kazał na siebie mówić "Adi", a ja powiedziałem że to może być też skrót od imienia Adam, a kolega powiedział że od Adam będzie "Ad", a więc złączyłem sobie to wszystko i wyszło ad777 xD.
A Nocek było z 2 lata temu. Zakupiłem konto na EliteMT2 o nicku Nocek989898, założyłem sobie konto o takiej nazwie na forum, zacząłem robić sygnaturki z takim nickiem, i już pozostało.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...