Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiaryMT2 [Dedyk] [Medium]

WielebnyProrok

DiaryMT2  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Podoba Ci si? Diary MT2 i wbijesz na serwer?

• Tak, fajny serwer.
    • Nie, nie podoba mi si?.
  2. 2. Czy na serwerze chcecie System Petów?

• Tak, Jest to ciekawe urozmaicenie gry.
    • Nie, uwa?am ?e psuje to klimat Metina.
  3. 3. 10 ku do G czy 1 ku do G?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERWER PRAWDOPODOBNIE RUSZY W TYM TYGODNIU ( WEEKEND )

POZDRAWIAM [GM] WEEZYHAKERR

Jak takie coś może zostać GM'em ?? no jak ? dobra beka xD

Serwera nie polecam ze względu na tego ''kogoś'' . Tak zhejtuj mnie, tyle potrafisz :D

Skoro koels cisnacy na haxach i wyzywajacy ludzi na lewo i prawo ma tu Gma to szkoda pisac co sie dzieje na serwerze.

No właśnie nie wiem. :/

Zapewne dostał GM'a bo robi reklame na YT, tak szczerze serwer to dno i wodorosty, nic ciekawego tutaj nie ma prócz śmiesznego TEAM'u który lubi ''powyzywać'' i nic więcej :D aa dodam jeszcze, Weezy tutaj też będziesz leciał na WH ( jako GM ) haha xD

Co do serwera, no niestety NIC ale to NIC tutaj nie ma nowego, jeśli na starcie będzie + 150 graczy online to gratuluję .

AW: Czy jest pd w IS jest na 7 dni ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Skoro koels cisnacy na haxach i wyzywajacy ludzi na lewo i prawo ma tu Gma to szkoda pisac co sie dzieje na serwerze.

Jak takie coś może zostać GM'em ?? no jak ? dobra beka xD

Serwera nie polecam ze względu na tego ''kogoś'' . Tak zhejtuj mnie, tyle potrafisz :D

No właśnie nie wiem. :/

Zapewne dostał GM'a bo robi reklame na YT, tak szczerze serwer to dno i wodorosty, nic ciekawego tutaj nie ma prócz śmiesznego TEAM'u który lubi ''powyzywać'' i nic więcej :D aa dodam jeszcze, Weezy tutaj też będziesz leciał na WH ( jako GM ) haha xD

Co do serwera, no niestety NIC ale to NIC tutaj nie ma nowego, jeśli na starcie będzie + 150 graczy online to gratuluję .

AW: Czy jest pd w IS jest na 7 dni ?

Hmm... moglibyście zaprezentować jakieś dowody przeciwko temu GM. Bo jeśli macie racje to znaczy że popełniłem błąd, poważny błąd. A co do tego ze na serwerze nie ma nic nowego to powiem że konstruowałem ten serwer z myślą dla tych których denerwuje 60 zbroji dla jednej klasy i to w dodatku wyciągniętych z wowa, lola itp. Tak co do pd to w grze można dropnąć pd jak i rękawice do 10h, co do Is to prawdopodobnie pd będą lecz nie na dni tylko godziny(coś koło 15h, zdejmowany czyli czas nie zleci. Uważam że jest to lepsze niż 7 dni podczas których możemy nie mieć czasu). No nic Pozdrawiam

Opublikowano

Nie zauważyłem żadnej strony głównej nawet,a rejestracja jak na hamakach,jeśli nie chcecie mieć po 40-50 osób online to nie radze takich rat dawać.

Póki co nie używałem jako takiej Strony Głównej, ponieważ chciałem najpierw zobaczyć co ludzie sądzą o tym serwerze. A dopiero przy starcie officiala zamierzam (tzn wtedy to już napewno) jej użyć. Tak więc Pozdrawiam. Co do rat to podałem przypadkowe ponieważ nie do końca pamiętam jakie są naprawde. Pozdrawiam i Zapraszam.

Doszły mnie słuchy na temat [GM]WeeZy... przez to jestem zmuszony wydalić tego użytkownika z Teamu. Nie potrzebuje osób z złą opinia. Pozdrawiam

Opublikowano

" Ja nie zagram tylko i wyłącznie przez Lebron'a przechrzczonego na WeeZyHakeRR, zwykła menda cisnąca na cheatach, wchodząca bez wazeliny team'om, potrzebny na serwerze czy jakiejkolwiek administracji jak dziwce majtki. Jego przydupasów nie wymienię, ale z góry wiadomo na kogo będzie przymykane oko. Pozdrawiam ;) " (cyt. z YT)

Właśnie miałem to wkleić ale widzę że opinia o panu Lebronie, WeeZyHakeRRze wyprzedziła nawet mnie. Ciężko chłopaczek pracował na to żeby ludzie mieli go za pi...e i frajera. Prorok tym krokiem zyskałeś plus u nie jednego gracza, trzeba tepić "ludzi" pokroju wcześniej wspomnianego leszcza.
Wracając do prezentacji i serwera, zawitam na pewno. Jeśli nie będzie wtopy, pogramy ;)

Pozdro.

kSdPYbS.jpg

Opublikowano

" Ja nie zagram tylko i wyłącznie przez Lebron'a przechrzczonego na WeeZyHakeRR, zwykła menda cisnąca na cheatach, wchodząca bez wazeliny team'om, potrzebny na serwerze czy jakiejkolwiek administracji jak dziwce majtki. Jego przydupasów nie wymienię, ale z góry wiadomo na kogo będzie przymykane oko. Pozdrawiam ;) " (cyt. z YT)

Właśnie miałem to wkleić ale widzę że opinia o panu Lebronie, WeeZyHakeRRze wyprzedziła nawet mnie. Ciężko chłopaczek pracował na to żeby ludzie mieli go za pi...e i frajera. Prorok tym krokiem zyskałeś plus u nie jednego gracza, trzeba tepić "ludzi" pokroju wcześniej wspomnianego leszcza.

Wracając do prezentacji i serwera, zawitam na pewno. Jeśli nie będzie wtopy, pogramy ;)

Pozdro.

1) - Pierwszy razm byłem w jakim kolwiek projekcie MT2 ;*

2) Za pixdę i frxjera to mają Ciebie po akcji a Atraxem więc nie wiem czego mi tutaj sapiesz :) , taki pro elo kox jesteś a atrox nam o tobie takich smiesznych rzeczy naopowiadal że mi aż Ciebie szkoda :*

3) pomóc Ci wyjść? - tam są drzwi peace

4) Nawet nie wiesz kogo jest ten serwer :) Grimmed x Asfen x Nefret x Silver <3<3

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Całkiem fajnie to wygląda , troche za mało nowości ale zobaczymy jak będzie po officialu .

Jak już pisałem wcześniej tworzyłem ten serwer z myślą o tych co nie lubią 60 nowych zbroji z Wowa. Na serwer Zapraszam i Pozdrawiam

Opublikowano

Zostało dodane 2 nowości autorskie:

Automatyczne 2 eventy Zuo, Obrona królestw:

61082924595878834136.png

Oraz Nowy Wybór Postaci:

15yavmd.jpg

Autorskie masz na myśli "Tutoriale i Download"

Opublikowano

Autorskie masz na myśli "Tutoriale i Download"

Mam na myśli, że nowość jako na serwerze nie piszę autorskie, lecz nie ma jeszcze tych rzeczy wprowadzonych w chwilli, wychodzących serwerów.

Opublikowano

Jak zrobisz to napisz w tym temacie link do nowej prezki;) byłem na becie i z chęcią zagram na oficjalu;) jest już strona zrobiona?

Strona 1 dzień przed startem wraz z forum i tsem.

Dziękujemy i zapraszamy już 22 w Piątek. :)

Opublikowano

KURWA TEMAT TYDZIEŃ W PUBLIKACACH A ADMIN ŚLEPY...

1 DZIEN PRZED STAREM SIĘ DAJE KURWA!

Może by tak tak Grzeczniej? A o ile dobrze wiem Moderator to widział, tak więc skoro nie zwrócił uwagi to znaczy że wszystko w porządku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...