Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiaryMT2 [Dedyk] [Medium]

WielebnyProrok

DiaryMT2  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Podoba Ci si? Diary MT2 i wbijesz na serwer?

• Tak, fajny serwer.
    • Nie, nie podoba mi si?.
  2. 2. Czy na serwerze chcecie System Petów?

• Tak, Jest to ciekawe urozmaicenie gry.
    • Nie, uwa?am ?e psuje to klimat Metina.
  3. 3. 10 ku do G czy 1 ku do G?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście polecam serwer, aczkolwiek zmienił bym ostatnie zbroje . Są na większosci serwerów . :)

Jeżeli chodzi ci o hwangi, są to do expa Szmaragdy do Pvp. :)

Opublikowano

Dlaczego nie moge sie zalogowac na serwer ; o

Mamy pewien problem z Maszyną(VPS na którym jest beta, oczywiście dedyk będzie na dedyku, pokazuje czasem takie humory że nie działa). Aktualnie czekam na sponsora który ma się tym zająć. Pozdrawiam

Opublikowano

Ja równiez zapraszam na serwer oraz na forum na którym wszelkie informacje będą podawane na bieżąco :)

System ulepszeń być może będzie edytowany ;)

Pozdrawiam [GM] WeeZyHakeRR <3

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Na Bete prawdopodobnie będzie dopiero można wejść jutro(tzn wtorek 12 listopada). Za utrudnienia Przepraszamy i postaramy się aby więcej takich sytuacji nie było. Pozdrawiam

Opublikowano

Na Bete prawdopodobnie będzie dopiero można wejść jutro(tzn wtorek 12 listopada). Za utrudnienia Przepraszamy i postaramy się aby więcej takich sytuacji nie było. Pozdrawiam

Czyli jeśli to jest beta, która aktualnie nie jest dostępna temat powinien zostać zamknięty+ brakuje prefixu że jest to aktualnie beta ( która jak już wspominałem nie działa.

Ps: słabo opisane jak z koniem, i skilami bo widzę że ku dropią i nic poza tym

Opublikowano

Dokładnie, jutro beta będzie włączona do środy myślę że odbędzie się jakiś Event + Dodane nowe nowości na serwer.

Pozdrawiam [HA]Grimmed.

Czyli jeśli to jest beta, która aktualnie nie jest dostępna temat powinien zostać zamknięty+ brakuje prefixu że jest to aktualnie beta ( która jak już wspominałem nie działa.

Ps: słabo opisane jak z koniem, i skilami bo widzę że ku dropią i nic poza tym

Ponieważ jak dodamy że beta, moderator to kasuję automatycznie.

Koń na start militar, skille 10 ku do G1 z metków dropi 5+ KU oraz 10 kamoli do P kamole, u handlary.

Opublikowano

Temat powinien iść do zamknięcia, bądź przerzucony do zapowiedzi cytuję :Start serwera: Pod koniec listopada.

@Up . Po co kamole u handlary?. Czyli trudniej zrobić skile na G niż P ^^

ps: jak z radami/ egzo?

Opublikowano

Temat powinien iść do zamknięcia, bądź przerzucony do zapowiedzi cytuję :Start serwera: Pod koniec listopada. @Up . Po co kamole u handlary?. Czyli trudniej zrobić skile na G niż P ^^ ps: jak z radami/ egzo?

Będzie zmienione, start przewidywany do 2 tygodni, aktualnie będzie beta znaczy rozpoczeła się już 3 dni temu.

Tak jest ciężej z P ale macie 80% na wejście kamola.

Rady i egzo u handlarzy w 10 sztukach.

Ponieważ jest to Medium pomieszany z elementami, harda. :)

Opublikowano
Witajcie drodzy gracze, dziś ogłaszamy iż beta została zakończona pomyślnie, start officjalny już nie długo zapraszajcie znajomych na DiaryMT2 !

Mam nadzieję że zostaniecie z nami do końca. Pozdrawiamy Administracja DiaryMT2.PL

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Poprawicie bony by były maxy..?

Bo rozumiem to medium ale 2%hahaha...

Absy 15/15/15/15/2k pz wejdzie mi chyba po miesiacu bonowania :D

97885401236937515934.png

Opublikowano

Poprawicie bony by były maxy..?

Bo rozumiem to medium ale 2%hahaha...

Absy 15/15/15/15/2k pz wejdzie mi chyba po miesiacu bonowania :D

O Takie Bonusy nie jest za łatwo ale nie trzeba też miesiąc siedzieć. Zawsze lepiej mieć jakiś unikatowy przedmiot który wymaga większego

wkładu niż żeby całe miasto miało takie samo eq jak Ty :) Taka moja skromna opinia. Zapraszam i Pozdrawiam

Opublikowano

O Takie Bonusy nie jest za łatwo ale nie trzeba też miesiąc siedzieć. Zawsze lepiej mieć jakiś unikatowy przedmiot który wymaga większego

wkładu niż żeby całe miasto miało takie samo eq jak Ty :) Taka moja skromna opinia. Zapraszam i Pozdrawiam

Czyli bony będą od 2% up?

Wgl daj dokładny scrn tabeli :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...