Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiaryMT2 [Dedyk] [Medium]

WielebnyProrok

DiaryMT2  

180 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Podoba Ci si? Diary MT2 i wbijesz na serwer?

• Tak, fajny serwer.
    • Nie, nie podoba mi si?.
  2. 2. Czy na serwerze chcecie System Petów?

• Tak, Jest to ciekawe urozmaicenie gry.
    • Nie, uwa?am ?e psuje to klimat Metina.
  3. 3. 10 ku do G czy 1 ku do G?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem obiektywny co do tej sprawy, a patrząc na serwer goście postarali się, więc to musi być przypadkiem zawirusowany klient o ile jest, sam osobiście jeszcze nie sprawdziłem.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem obiektywny co do tej sprawy, a patrząc na serwer goście postarali się, więc to musi być przypadkiem zawirusowany klient o ile jest, sam osobiście jeszcze nie sprawdziłem.

Sciągnij klienta sprawdź sam, napisz potem nam czy są wirusy musimy wiedzieć w 100% czy są czy nie, być może ja coś miałem wirniętego bo ja upałem klienta a 2 admin wrzuci dziś swojego.

Opublikowano

Ja bym proponował zrobić autopatchera. To tylko moje zdanie mi to by pasowało bo zwyczajnie gry nie moge odpalić ;d

Możliwe że zrobimy.

Jutro z rana będzie dostępne forum IPB serwera oraz TeamSpeak ! :)

Administracja Diary.

Opublikowano

Serwer ogólnie bardzo spoko, z administracją idzie się łatwo dogadać, tutaj trochę plusów i minusów:

plusy:

-Fajna administracja

-Przyjemny klimat

-Ładna oprawa graficzna klijenta

-Każdy bug, utrudnienie gry czy zwyczajna propozycja zgłaszana została naprawiona/dodana

-Ulepszacze które łatwo dropić

-stackujące się ku bardzo ułatwiają dropienie i dropi ich po 6-7 sztuk z metka

-Autoryzowane questy

No a teraz czas na minusy:

-Administarcja zezwala na cheaty podczas bety(jak ktoś teraz cheatuje to na oficjalu tez będzie)

-Beta wystartowała w sumie po nic, żadna mapa z tych poza metinowych(wyjątek v3) nie działa jeszcze poprawnie(Do katakumb nie można wejść, Wejście na baronową teleportuje do V3, nie można wbić 100lvl aby sprawdzić komnatę smoka)

- Serwer trochę robiony na Hura

-Zmianki i inne rzeczy w shopach za bezcen

-Zbugowane misje

Mam nadzieje że na officjalu wszystko będzie poprawione bo serwer zapowiada się świetnie;)

Opublikowano

Serwer ogólnie bardzo spoko, z administracją idzie się łatwo dogadać, tutaj trochę plusów i minusów:

plusy:

-Fajna administracja

-Przyjemny klimat

-Ładna oprawa graficzna klijenta

-Każdy bug, utrudnienie gry czy zwyczajna propozycja zgłaszana została naprawiona/dodana

-Ulepszacze które łatwo dropić

-stackujące się ku bardzo ułatwiają dropienie i dropi ich po 6-7 sztuk z metka

-Autoryzowane questy

No a teraz czas na minusy:

-Administarcja zezwala na cheaty podczas bety(jak ktoś teraz cheatuje to na oficjalu tez będzie)

-Beta wystartowała w sumie po nic, żadna mapa z tych poza metinowych(wyjątek v3) nie działa jeszcze poprawnie(Do katakumb nie można wejść, Wejście na baronową teleportuje do V3, nie można wbić 100lvl aby sprawdzić komnatę smoka)

- Serwer trochę robiony na Hura

-Zmianki i inne rzeczy w shopach za bezcen

-Zbugowane misje

Mam nadzieje że na officjalu wszystko będzie poprawione bo serwer zapowiada się świetnie;)

Dziękujemy za Plusy.

Minusy napewno na officjalu cheaty wszelkie zostaną zabronione wiadomo beta, nie będziemy banować na becie tak?

Właśnie trwa przerwa techniczna naprawiamy wszystko.

Zmianki dodania są w shopach, ponieważ to jest bardziej medium trochę harda.

Parę misji dziś zostanie naprawione + dodane.

Zapraszamy na forum serwera zostało otwarte !

http://www.diary2.pl/

Opublikowano

Sory ale tylko mi nie działa serwer ? bo mam ... przy channelach.

@edit

Przerwa techniczna aha. Nie zauwazyłem :P

Przerwa techniczna która ma na celu naprawieniu obecnych bugów + dodawanie nowych innowacji.

// Erwin znany jako Mytic.

Opublikowano

Ciężko perfect item wbić?

Moby av1/2 podbiegają do konia/postaci? (łuczniki/mistyki)?

Da rade archerem bez buffa?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Zapraszam na serwer :)

UnderstanD zawita ;)

No to mamy już piękną reklamę na YT :). DZIĘKUJEMY ^.^

Perfect item - Jak to na hardzie i zależy czy masz farta.

Tak podbiegają.

Jak dobre eq chyba tak ;).

Erwin znany jako Mytic ;).

Zapraszamy na forum: http://www.diary2.pl/

Opublikowano

O perfect item nie jest ciężko pomimo że bony nie wchodzą maksymalne. Niewiem czy dobrze zrozumiałem pytanie o Moby AV1/AV2, ale według mojego zrozumienia tak są one agresywne(czyli nawet jeśli ich nie ruszymy, będa za nami biegać). Na pytanie o Archera nie odpowiem ponieważ osobiście nie expiłem Archerem. Zawsze możesz wbić Daggerem i zmienić Skille za pomocą zwoju.

Takie małe wytłumaczenie w sprawie tego że serwer nie działa. Nie jest to nasza wina, VPS na którym przeprowadzamy BETE(na Dedyka będzie już Dedyk :D) czasem pokazuje humorki i nie działa. Tak więc czekamy aż serwerownia rozwiąże ten problem. Przepraszamy za Problemy i Zapraszamy na Serwer

Opublikowano

Moby z AV@ podbiegaja do nas nawet łuczniki :)

Dodajcie ataki boga smokow do handlarzy i rosy to przyciągnie ludzi ;)

Skrzynki z tym dropią z każdego metka a w nich po 10 wiec git ;d

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Zapraszam na officjalny TeamSpeak serwera

IP : egame-center.pl:9989

oraz do subskrypcji kanału WeeZyHakeR'a bo będę krecił serie z serwera :)

http://www.youtube.com/user/WeeZyHakeR

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Mam nadzieje że na tym serwie nie będzie że GM faworyzuje jakiegoś gracza i daje mu itemki i powstaje Navii eq jak na większości serwerów co teraz wychodzą

"...W domach,samochodach słychać RAP tu na blokach Jak pieniądz to na towar,nie pali to na browar..."

Opublikowano

Mam nadzieje że na tym serwie nie będzie że GM faworyzuje jakiegoś gracza i daje mu itemki i powstaje Navii eq jak na większości serwerów co teraz wychodzą

Coś ty, dostęp do Navi mam tylko ja czyli [HA]Grimmed oraz [HA] Wielebny. :)

Opublikowano

Jednakże moge obiecać że jeśli wyłapie po logach że którykolwiek GM pomaga komuś w grze (dawanie skilli, itemów) to nawet jeśli zrobił dużo dla serwera, niech się pożegna z napisem GM nad swoją głową :)

Opublikowano

Zapraszam jak ktoś by był chętny do wspólnej gry: xxx - nie dajemy linków do innych for

Prezka może nie za dobra ale ujdzie w tle;P Aktualnie mój mikrofon leży w śmietniku jak zakupie nowy to zawitam na TS;P

"...W domach,samochodach słychać RAP tu na blokach Jak pieniądz to na towar,nie pali to na browar..."

Opublikowano

Oczywiście komendy, typu dawanie itemów itd, będzie zablokowane mamy już na start szykowany dla was Automatyczne Eventy. :)

TeamSpeak3 Diary:

x

Opublikowano

A jak jest z bonowaniem EQ? Wchodzi od razu np 15% Na miecze czy po 5.6% ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...