Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sheron [Dedyk] [Medium]

Sheron�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sheron,

Jesteś tutaj na MPC? Zajmujesz się tym serwerem czy nie? Robisz coś? Jeśli nie pokażesz się w grze graczom to duża część odejdzie i poszuka czegoś gdzie jest kontakt z administracją. Bo to jest wydawanie kasy i gra na niepewnym. Jak nie odpiszesz do dwóch dni pod swoim tematem to też pie#$@$@-lę.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cieszymy się z bonusu exp 50% ale to ciągle zbyt mało, chcielibyśmy tez poexpić bez rat na mapach 130+. Kilka poprawek i będzie ok. ;) A serwer jak najbardziej polecam, super system upgrade, troche monotonny bo ciągle perełki ale jest ok. Przydałby się jakiś nowy dungeonik.

Opublikowano

Wię tak:

Sheron jest to serwer jak na medium latwy z robieniem eq/ wbijaniem lvl itp.

100 LvL przecietnie wbija sie w 1h. Nastepnie od 100 expimy do 120 na mapie 100. Tu akurat troszke zejdzie ale bez obaw dosyc szybko sie to wbija:)

Aktualnie na serwerze gra moze kolo 100 osób ( na oko)!. Nie przejmujcie sie tym co inni pisza jaki to serwer, ze nikt sie nim nie interesuje i tym podobne.

Gram na serwerze od wczoraj i mam przegrane (20h)gry- Non stop expiąc, co wiąże sie z tym iż posiadam już 134lvl.

Prezka troszkę uboga gdyż nie zostało wszystko zaprezentowane ale ujdzie :) ;P Wczoraj przed wieczorną godzinką została dodana aktualizacja z nowymi ulepkami itp.

Jako iż gram na Sheron Chciałem serdecznie zachecić "Was" do gry na tym o to serwie. Moim zdaniem jest to 1 z lepszych serwer dotychczas jaki wyszedł.

Mianowicie Eq które jest dostępne na serwie nie znajdziecie nigdzie indziej, bynajmniej na zadnym nie widziałem i patrząc po prezkach nikt nie ma tego eq:).

Jeśli ktoś miał zadać pytanie co z kasa (jak zarabiać itp) oraz czy wystepuje jakis bug na zdobywanie doświadczenia(LvL)?.. Już odpowiadam.

Otóż na serwerze nie znajdziecie buga z wbijaniem/cofaniem lvl. Wszelkie inne bugi dotychczas znane wam z innych serwerów zostały wyeliminowane.

Zarabianie na serwie nie jest trudne, gdyz można yangi zdobywać wiadomo z expa z ulepek itp. Dodatkowo dropia szkatulki zagadki. Drop z szkat jest następujący:

- 6/7 Bon

- Instrukcja zielarstwa

- Pierscien doświadczenia na 30minut

- zmiana 6/7 bonu - dodania jak i zmianki mozna dropić również z metinów na mapkach od 100+

- Rękawica Złodzieja na 30 minut

- medal szczęścia na 30minut. dodaje on nam 50% dropu Yang

Wszystkiego mogłem nie wypisać iż nie mam głowy jak Ainsthain. :) I nie zapamiętam wszystkiego;p.

Więc naprawdę zachęcam do Gry na Sheron. Serwer Godny Uwagi gdyż jest naprawde świetnie dopracowany. Graczy zbytnio duzo nie ma. Więć pisze tego posta aby inni mogli chodz wejść i sprawdzić poczym ocenią :) Pavcio naprawdę Się postarałeś masz za to wielkiego +. Lecz wchodz częsciej do gry :)

Dzięki Słiczne :)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Zarabianie na serwie nie jest trudne, gdyz można yangi zdobywać wiadomo z expa z ulepek itp. Dodatkowo dropia szkatulki zagadki. Drop z szkat jest następujący:

- 6/7 Bon

- Instrukcja zielarstwa

- Pierscien doświadczenia na 30minut

- zmiana 6/7 bonu - dodania jak i zmianki mozna dropić również z metinów na mapkach od 100+

- Rękawica Złodzieja na 30 minut

- medal szczęścia na 30minut. dodaje on nam 50% dropu Yang

I kupony SM :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

skad mozna stalki/bronie 75 lootnac?

te przepustki na mapy metinów?

kd maja 100% szansy na wejscie?

1. stalki redlas, bronie 75 z bossów

2. Z Generała

3. Tak

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Pavcio!! Ogarnij Zmiane Hasła na stronie głównej bo nic nie działa. Nie idzie wogóle zmienić hasła.

2 sprawa dał byś raty expa na serwer przynajmniej 100////5 za rekompensate z powodu małej obecności na serwie, a przynajmniej żle ustawiłeś expo.

Od 130 lvl exp stwierdzam iż jest zenadą. Myślę że wielu z was to samo mi powie.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Ludzie jeśli chcecie grać na cool serwie to wbijać będzie wielka POMPA! :)

Naprawde Zayebisty sewer, dotychczas lepszych nie widziałem. Jedni mówią aby robić nową prezke- ale po co? Owszem dużo może by dało.

Aby sprawdzić i oceniać serwer trzeba na nim pierw Zagrać. Więc zagraj i Ty!! A odkryjesz prawdziwy Świat metina! :) Polecam gorąco -.-

Opublikowano

Działa wam serwer normalnie? Teplem sie do m1 i tu jest problem.

Loguje sie od nowa ok wszystko działa. Lecz gdy laduje pasek to mam go caly zcas nie znika a pasek od skili interfejs sie pokazuje i tak caly czas stoi.

pokazuje sie kolka od mini mapy ale nic nie idzie zrobic. Nadal mam na srodku pasek z tlem od logowania. Probowalem odbugowac postac ale bezskutecznie.

Czy wy tez tak macie? Czy moze cos mi sie client zje bal?. Lecz robilem reinstal i dupa.

Opublikowano

Działa wam serwer normalnie? Teplem sie do m1 i tu jest problem.

Loguje sie od nowa ok wszystko działa. Lecz gdy laduje pasek to mam go caly zcas nie znika a pasek od skili interfejs sie pokazuje i tak caly czas stoi.

pokazuje sie kolka od mini mapy ale nic nie idzie zrobic. Nadal mam na srodku pasek z tlem od logowania. Probowalem odbugowac postac ale bezskutecznie.

Czy wy tez tak macie? Czy moze cos mi sie client zje bal?. Lecz robilem reinstal i dupa.

Mam ten sam problem.

Zna ktoś rozwiązanie owego problemu ?

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

Opublikowano

Pavcio co sie stało? Naprawisz to?

Wlacz od nowa swiat gry. To prawdopodobnie jet przyczyna. badz reboot.

Kiedys tak bylo na Azmal ale chwilka i bylo naprawione. Swiat gry nie dziala poprawnia czy cos..

Albo wylacz go i wlacz na nowo

2 sprawa to na praw na stronie głównej "Zmiana Hasła" ponieważ nie idzie zmienić hasła wogóle. klkam klikam i mozna kur... dostać.

Normalnie Pavcio mnie rozpier. był w temacie a nie raczy odpisać co jest grane Pavcio (Sheron).

Co ty chlopie robisz? odpisz do chuya i weż sie za ten serwer.

Opublikowano

Serwer juz pieknie działa:) Zaprasszamy do gry:) Pavcio ogarną sie za serwer naprawil .

Pavcio gratuluje ze ogarniasz juz sprawe i zainteresowales sie serwerem

Trwa aktualnie przerwa techniczna. Na sewer mozna wejsc przed Godzina 15.

Info z z gry. Pavcio pisał iż bedzię chwilowa przerwa do godziny koło 15.

Więc zapraszamy do gry. Jeśli będzie tak jak teraz że Pavcio bedziesz się interesował ludzi znacznie przybędzie.

Dotego życzę jak najlepszego rozwoju serwera. Ale mógłbyś jeszcze naprawić Zmiane Hasła na stronie głownej. Ponieważ nie działa.

Opublikowano

Zmiany po dzisiejszej aktualizacji:

-Dodano samouczek (Wkrótce będzie więcej informacji w nim zawartych)

-Dodano system deszczu

-Naprawiono biologa (Niestety, wcześniejsze misje musiały ulec zresetowaniu. Przed wykonaniem jakiejkolwiek misji należy ściągnąć oraz założyć runy/kostiumy/fryzuru. Czynność tę należy wykonać jednorazowo)

-Poprawiono opisy biologa

-Rękawice złodzieja można wyrzucić/sprzedać/oddać do magazynu

Należy uruchomić clienta przez plik "Uruchamiaj tym plikiem!" !!!

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Zmiany po dzisiejszej aktualizacji:

-Dodano samouczek (Wkrótce będzie więcej informacji w nim zawartych)

-Dodano system deszczu

-Naprawiono biologa (Niestety, wcześniejsze misje musiały ulec zresetowaniu. Przed wykonaniem jakiejkolwiek misji należy ściągnąć oraz założyć runy/kostiumy/fryzuru. Czynność tę należy wykonać jednorazowo)

-Poprawiono opisy biologa

-Rękawice złodzieja można wyrzucić/sprzedać/oddać do magazynu

Należy uruchomić clienta przez plik "Uruchamiaj tym plikiem!" !!!

sheron wylaczony, przerwa planowa czy cos sie dzieje..????

Opublikowano

Prezentacja nie jest zbyt ładna lecz serwer jest naprawde super ;3 polecam i zapraszam

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...