Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sheron [Dedyk] [Medium]

Sheron�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezły licznik na stronce na kazdym chanelu po 500 graczy pozazdroscic ;D

NIE BEDE SIE WYPOWIADAŁ CO DO GRY NA TYM SERVIE

pociągne clienta z ciekawosci zobacze co sie tu dzieje xddd

Ale ten licznik to ogarnijcie bo nie przyciąga tylko odstrasza nowych graczy

według mnie jak na ten serv to w porywach do 100 w godzinach szczytu albo i mniej ale to jest tylko moja sugestia niech ktos wyzej sie wypowie

Własnie pobieram clienta mogli byscie walnąc na jakis porzadny hosting bo ciagnie mi po 500kb/s z tego co na innych servach pobierało mi np na multi po 2mb/s

Lipa ze lvla gracza nie widac tylko sam nick

Max lvl w kilka godzin puzniej nuda serv dno

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niezły licznik na stronce na kazdym chanelu po 500 graczy pozazdroscic ;D

NIE BEDE SIE WYPOWIADAŁ CO DO GRY NA TYM SERVIE

pociągne clienta z ciekawosci zobacze co sie tu dzieje xddd

Ale ten licznik to ogarnijcie bo nie przyciąga tylko odstrasza nowych graczy

według mnie jak na ten serv to w porywach do 100 w godzinach szczytu albo i mniej ale to jest tylko moja sugestia niech ktos wyzej sie wypowie

Własnie pobieram clienta mogli byscie walnąc na jakis porzadny hosting bo ciagnie mi po 500kb/s z tego co na innych servach pobierało mi np na multi po 2mb/s

Lipa ze lvla gracza nie widac tylko sam nick

Max lvl w kilka godzin puzniej nuda serv dno

Kilka godzin powiadasz? :)

Z tego co zauważyłem to najszybciej 150 wbił niejaki Kalpica z przegraną ilością godzin ponad 40 :)

przypuśćmy że na eq poświęcił 10h a przez 30h expił.

Nie wiem czy to jest dla Ciebie KILKA GODZIN, nie każdy jest nierobem lub nieukiem i nie siedzi po 20h dziennie przy kompie żeby wbić na jakimś privie maks lvl.

Na serwerze się fajnie gra lecz tak jak pisali ten minus że jest mało graczy.

Gdyby było więcej graczy grałoby się o wiele przyjemniej :)

JI5Zwld.png

Opublikowano

Serwer taki sobie. Plusem jest to, że nie wbija się max levela w jeden dzień, bony wchodzą dość szybko, w clienta wbudowany jest bs, ale niektórych rzeczy zapowiedzianych w prezentacji na serwerze nie ma, np. komnaty smoka. Dodatkowo:

1. Z bosów nie dropią notatki przywódcy.

2. Ne ma ku na zielarstwo, każda próba zerwania rośliny kończy się niepowodzeniem.

3. Nie ma fryzru dla sur i szamanów.

4. Postacie są źle zbalansowane. Mental na 130 lvl jest silniejszy niż inne postacie ze 150 lvl w maxymalnym eq.

5. Brak eventów.

Moim zdaniem pomysł na serwer fajny, ale wykonanie kiepskie, a administracja zamiast zająć się aktaulnymi problemami serwera, zajmuje się robieniem domu aukcyjnego, tylko nie wiem kto i czym miałby tam handlować, bo graczy jednak nie przybywa.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Serwer taki sobie. Plusem jest to, że nie wbija się max levela w jeden dzień, bony wchodzą dość szybko, w clienta wbudowany jest bs, ale niektórych rzeczy zapowiedzianych w prezentacji na serwerze nie ma, np. komnaty smoka. Dodatkowo:

1. Z bosów nie dropią notatki przywódcy.

2. Ne ma ku na zielarstwo, każda próba zerwania rośliny kończy się niepowodzeniem.

3. Nie ma fryzru dla sur i szamanów.

4. Postacie są źle zbalansowane. Mental na 130 lvl jest silniejszy niż inne postacie ze 150 lvl w maxymalnym eq.

5. Brak eventów.

Moim zdaniem pomysł na serwer fajny, ale wykonanie kiepskie, a administracja zamiast zająć się aktaulnymi problemami serwera, zajmuje się robieniem domu aukcyjnego, tylko nie wiem kto i czym miałby tam handlować, bo graczy jednak nie przybywa.

1. Dropią ;)

2. Najbliższy update i księgi będą ;)

3. Są, wiele osób ma :)

4. Postacie są wciąż balansowane.

5. Eventy, gdy serwer potrzebuje update'ów? Nonsens.

I nie wiem skąd wiesz, czym aktualnie się zajmuje, mam powody do obaw?

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Właśnie rozpakowuje clienta. Serwer zapowiada się obiecująco.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

1. Dropią ;)

2. Najbliższy update i księgi będą ;)

3. Są, wiele osób ma :)

4. Postacie są wciąż balansowane.

5. Eventy, gdy serwer potrzebuje update'ów? Nonsens.

I nie wiem skąd wiesz, czym aktualnie się zajmuje, mam powody do obaw?

1. Ubiłam 6 bosów wczoraj, zarówno tych z mniejszym lvl, jak i na nowych mapach - 0 notatek.

2. Pośpiesz się z tym update.

3. Nie widziałam fryzury dla sury i szamana na nikim. Dodatkowo kolega z gildii rozmawiał z gm na temat tych fryzur z jednym z gm na ts, który powiedział "że zastanowicie się czy wprowadzić" - powstała sprzeczność.

4. Aż tak dużo czasu to zjamuje?

5. Sam chyba nie prowadzisz serwera, więc jak jeden z gm zrobi raz na kilka dni event, to Ty możesz spokojnie pracować nad update.

Nie, nie musisz się obawiać. Szanuję czyjąś pracę i nie mam żadnego interesu w niszczeniu serwera. Zwyczajnie chciałam sobie pograć, ale widzę trochę problemów, więc o nich piszę. Nic osobistego.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Nie polecam nikomu ;]

Na serwerze 100 - 150 osób MAX

Z Pavciem miałem umowe

5 filmów nagrywam - każdy płacone 20 zł od odcinka

Nagrałem 4 zostało zapłacone za 2 po czym perm na TS :)

Filmy zostaja usunięte z mojego kanału

NIE POLECAM ;]

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Nie polecam nikomu ;]

Z Pavciem miałem umowe

NIE POLECAM ;]

nom, strasznie się permy posypały, serwera oczywiście nie polecam !

Opublikowano

hahah czytac tego nie moge w 2 dni wbielm max lvl full eq i nie am co robic wiec co wy piszecie -,- serwer jest okey ale was sie jzu nci nieche robic i tyle bb

moj nick to Exx

Opublikowano

Nie polecam nikomu ;]

Z Pavciem miałem umowe

NIE POLECAM ;]

HAHHAHA ale de*** z ciebie . 20zł za odcinek i dobrze że masz perma

Opublikowano

HAHHAHA ale de*** z ciebie . 20zł za odcinek i dobrze że masz perma

Debil to ty masz na imię ;)

Sam zapronował taką stawke ;]

Za 2 odcinki zapłącil a za 2 nie ;]

Poza tym wszyscy dostali perma na TS bo Multiabs'owi też nie zapłacil za TS i FORUM :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

1. Ubiłam 6 bosów wczoraj, zarówno tych z mniejszym lvl, jak i na nowych mapach - 0 notatek.

2. Pośpiesz się z tym update.

3. Nie widziałam fryzury dla sury i szamana na nikim. Dodatkowo kolega z gildii rozmawiał z gm na temat tych fryzur z jednym z gm na ts, który powiedział "że zastanowicie się czy wprowadzić" - powstała sprzeczność.

4. Aż tak dużo czasu to zjamuje?

5. Sam chyba nie prowadzisz serwera, więc jak jeden z gm zrobi raz na kilka dni event, to Ty możesz spokojnie pracować nad update.

Nie, nie musisz się obawiać. Szanuję czyjąś pracę i nie mam żadnego interesu w niszczeniu serwera. Zwyczajnie chciałam sobie pograć, ale widzę trochę problemów, więc o nich piszę. Nic osobistego.

5. Sam prowadzę serwer, dziś Multi pokazał na co go stać, teraz nikomu nie można zaufać :)

Nie chodziło mi o niszczenie serwera, raczej chodziło mi o to, iż wiesz co robię nawet wtedy, gdy nikogo o tym nie informuje, a co gorsza, te informacje są błędne ;)

Nie polecam nikomu ;]

Z Pavciem miałem umowe

Nie było mnie wczoraj cały dzień, jedynie wszedłem na TS i zostawiłem komputer odpalony, miałeś płacone normalnie, spinasz się o kilka złotych tak, jakbym Ci wcale wcześniej nie zapłacił. Poza tym, pokazujesz teraz jakim zerem jesteś, już nie pamiętasz jak mi dupę lizałeś, żebym Ci powiedział, gdzie kupić stressera bo chcesz TS'y ddosować? Kompletny brak honoru :) A co do perma, Multiemu coś odjebało, to on rozdawał permy :)

nom, strasznie się permy posypały, serwera oczywiście nie polecam !

Na Twój temat nawet się nie wypowiem zerze :)

Powiększcie expa!!

kiedy bedzie jakiś event?

nie miałem gdzie tego napisać to pisze pod prezką;p

Eventy będą jak wszystko teraz ładnie ogarnę :)

Debil to ty masz na imię ;)

Sam zapronował taką stawke ;]

Za 2 odcinki zapłącil a za 2 nie ;]

Poza tym wszyscy dostali perma na TS bo Multiabs'owi też nie zapłacil za TS i FORUM :)

Multiemu miałem za coś płacić? :D Wszystko było moje, licencja moja, hostingi moje, sam zaproponował mi pomoc, bez żadnego wynagrodzenia, wczoraj zwyczajnie zrezygnował.

52878e925edc5.png

I tyle z naszej wczorajszej rozmowy, a dziś zrobił co zrobił, brak słów :)

Reasumując, w świecie metina zaufać komu to przystawić sobie lufę do skroni, pozdrawiam Cie Multi, skurwysynu :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

5. Sam prowadzę serwer, dziś Multi pokazał na co go stać, teraz nikomu nie można zaufać :)

Nie chodziło mi o niszczenie serwera, raczej chodziło mi o to, iż wiesz co robię nawet wtedy, gdy nikogo o tym nie informuje, a co gorsza, te informacje są błędne ;)

Nie było mnie wczoraj cały dzień, jedynie wszedłem na TS i zostawiłem komputer odpalony, miałeś płacone normalnie, spinasz się o kilka złotych tak, jakbym Ci wcale wcześniej nie zapłacił. Poza tym, pokazujesz teraz jakim zerem jesteś, już nie pamiętasz jak mi dupę lizałeś, żebym Ci powiedział, gdzie kupić stressera bo chcesz TS'y ddosować? Kompletny brak honoru :) A co do perma, Multiemu coś odjebało, to on rozdawał permy :)

Multiemu miałem za coś płacić? :D Wszystko było moje, licencja moja, hostingi moje, sam zaproponował mi pomoc, bez żadnego wynagrodzenia, wczoraj zwyczajnie zrezygnował.

52878e925edc5.png

Reasumując, w świecie metina zaufać komu to przystawić sobie lufę do skroni, pozdrawiam Cie Multi, skurwysynu :)

jak dla ciebie to ''Pan'' Multi, nie jesteśmy kolegami szczylu.. -.- , serwera oczywiście nikomu nie polecam ! :)

Opublikowano

jak dla ciebie to ''Pan'' Multi, nie jesteśmy kolegami szczylu.. -.- , serwera oczywiście nikomu nie polecam ! :)

xD

52878e925edc5.png

To fajnie tylko pisalem Ci przedwczoraj wczoraj i dzisiaj czekałem również

Przypadeg ? nie sondze ;]

Edt . Lizałem Ci dupe ? Napisałem Ci jakiego stressera polecasz i zebyś zapodał link a ty sie uparleś i nic nie dales :]

Edt 2 / DZIWNE ZE NA MPC ODPISYWALEŚ I INNYM NA PW TYLKO NIE MI xD

Opublikowano

O domu aukcyjnym było napisane w zapowiedziech tego, co masz zamar dalej wprowadzać na serwer, ale dobra odpuszczam, bo się widzę gorąco robi. Powodzenia w dalszym rozwoju serwera.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Sciagnalem sobie sherona i chcialem sobie wejsc. Zrobilem postac ladnie wszystko i po kliknieciu start pokazuje sie ten pasek ladowania a po ulamku sekundy wywala do ekranu logowania.

Moglby ktos pomoc?

Opublikowano

Ile os online?

ledwo 100 i nie przybywa, on wam będzie mydlił oczy że 200 i ciągle ludzi przybywa <3 , nie polecam serwera -.-

Opublikowano

Nie polecam nikomu ;]

Z Pavciem miałem umowe

NIE POLECAM ;]

To było wiadome, przecież to tevan :) Ciesz się że dostałeś chociaż za te 2 odcinki bo mogło by i tego nie być.

Ogólnie admin tego serwera będzie wam mydlił oczy bez względu na to czy to zaakceptujecie czy nie,

wiele rzeczy tylko obiecuje, a sam ma wszystko w dup*e, pisałem na pierwszych stronach jak to wygląda ale widać nie wszyscy w to wierzą.

Jedno jest pewne prędzej czy później się o tym przekonacie.

Co do banów za free? Niewygodne osoby są odrazu permowane, po co słuchać prawdy skoro wygodniejsza jest likwidacja? (Sam dostałem perma przy wejsciu na ts za samo to kim jestem)

W większości dyskusji tevan wam powie, że nie będzie rozmawiał z ludźmi nie na jego poziomie, nie będę tego komentował bo to i tak nie ma sensu, takich jak on nigdy nie przegadacie.

Co do wciskania kitu na temat ilości ludzi online nie wypowiadam się bo na serwie nie zawitam i nie mam zamiaru zawitać, ale i tak wiecie zapewne jak to wygląda :)

Jedyne czego nie rozumiem to tego czemu admin dalej idzie w zaparte mimo tego że 90% graczy wie jak to wygląda, czasem lepsze jest przyznanie gorszej prawdy niż okłamywanie na lepszą stronę.

Zapewne kilka osób będzie mnie tu teraz hejtować no ale cóż, może ktoś tego posłucha i przyzna mi racje :)

Pozdrawiam. PS. możecie podziękować mi za podbicie prezki :)

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...