Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sheron [Dedyk] [Medium]

Sheron�

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Parę pytań:

1. ile osób online ?

2. czy serwer jest na plikach upadłego "Cavisa" ? :)

1. 100+

2. tak to są pliki cavisa nawet bilet vip ten sam ;) - on pracował przy cavisie chyba

hwye.jpg

Opublikowano

1. 100+

2. tak to są pliki cavisa nawet bilet vip ten sam ;) - on pracował przy cavisie chyba

Opłaca się wgl. grać ? Cavis był mega, ale zniechęca mnie mała ilość graczy :/

nfsw_KUBA291GDZ.png
Opublikowano

Opłaca się wgl. grać ? Cavis był mega, ale zniechęca mnie mała ilość graczy :/

Graczy przybędzie, jestem tego pewien :)

Hah, masakra 95 lvl mam, i latam w EQ dla 30 lvl'a, a co do reszty to się nic nie da wydropić, ani stalki w lesie, ani reszty eq... fenków itd.

Stalki dropią tak często, że ludzie nawet ich nie zbierają :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Serwer naprawdę dobry.

Prezentacja trochę słaba, ale nad tym da się jeszcze popracować :)

Ogółem polecam i zapraszam do gry.

Opublikowano

Ściągnę klienta, mam nadzieję, że nie na darmo ;)

Zapewniam :)

Serwer naprawdę dobry.

Prezentacja trochę słaba, ale nad tym da się jeszcze popracować :)

Ogółem polecam i zapraszam do gry.

Grafik ze mnie żaden, ale i tak jestem dumny z tego, co udało mi się zrobić :D

Super serwer tylko przydało by się zrobić 250 max <3 zapraszam wszystkich

Poziom będzie powiększany ;)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Serwe jest super fajne mapki tylko jeden wielki minus mało graczy w m1 pare osób ? lipa.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Powiem tak do 120 lvl serw bardzo fajny wbiłem 122 lvl i mi sie już odechciało , powód ? exp na mapie dla 120 lvl to jakaś pomyłka odnosze wrażenie że taki sam jak na mapie dla 100 lvl ( przynajmiej tam było więcej mobów w grupie ) raz że małe grupki mobów to po drugie tak porozrzucane że nawet pelerynka niewiele zdziała to moja opinia ja rozumiem że to Medium ale z tym expem na mapie 120 lvl to podchodzi już pod Hard

Opublikowano

Powiem tak do 120 lvl serw bardzo fajny wbiłem 122 lvl i mi sie już odechciało , powód ? exp na mapie dla 120 lvl to jakaś pomyłka odnosze wrażenie że taki sam jak na mapie dla 100 lvl ( przynajmiej tam było więcej mobów w grupie ) raz że małe grupki mobów to po drugie tak porozrzucane że nawet pelerynka niewiele zdziała to moja opinia ja rozumiem że to Medium ale z tym expem na mapie 120 lvl to podchodzi już pod Hard

Zobaczysz exp na mapie 130. Ja 132 wbijałam na mapie 120, bo na 130 jest jeszcze koszmarniej. Mogłiby zrobić większego expa powiedzmy od 130 do 138, a potem próg levelowy, bo exp bardzo monotonny jest i nudny.

Dlaczego nie dropią fryzury dla sur i szamanów?

2mzof5.jpg
Opublikowano

mi wyskakuje blad i nie patchuje, jakis blad odnosnie strony internetowej, brak odpowiedzi i sie zamyka patcher, ocb?

Jaki system operacyjny posiadasz?

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Dajcie dłużej exp :D Zmienialiście coś w dropie ? Będziecie pisać o zmianach jakie wprowadzacie na serwerze ?

Edit:

Dajcie jakiś regulamin serwera, samowolka. Zakaz ksucia chociaż.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Dajcie dłużej exp :D Zmienialiście coś w dropie ? Będziecie pisać o zmianach jakie wprowadzacie na serwerze ?

Edit:

Dajcie jakiś regulamin serwera, samowolka. Zakaz ksucia chociaż.

W dropie nic nie zmieniałem, o zmianach będziecie informowani :)

Regulamin jest, zakazu ksucia nie będzie.

1384449750-U247153.png

Opublikowano

A jak z ilością ludzi? Bo nwm czy mi się opyla wbić :) Liczniki jakieś takie dziwne i nwm co tam się dzieje na serwie :D

Opublikowano

Ludzie dzisiaj dużo więcej niz np. wczoraj, ceny broni na 75 spadaja, wiec myślę, że jeszcze trochę graczy będzie.

GM dodaj drop fryzur dla szamanów.

2mzof5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...