Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sheron [Dedyk] [Medium]

Sheron�

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak z ilością ludzi? Bo nwm czy mi się opyla wbić :) Liczniki jakieś takie dziwne i nwm co tam się dzieje na serwie :D

~200 i ciągle rośnie :)

dlaczego kur serwer jest off???.... klikam połącz i "błąd z połączeniem";P

Uruchom odpowiednim plikiem :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Wszystko się niby spatchowało... włączam przez "Uruchamiaj tym plikiem" i wyskakuje błąd LOG: "Fatal Error! Python Libary Not exist"
O co chodzi?

Pomogłem daj + !

"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."

Opublikowano

Wbiłem 120lvl i ulepszyłem Dzwon też na 120 i zrobiłem go na +9 ( i był nadal od 120) a teraz H@ coś sobie ubzdurał i zrobił , że co ulepszenie zwiększa się poziom. I dzwonem mogę sobie w ,... pogrzebać bo jest mi zbędny. Bo jest od 129. Jak ja posiadam 121 ... Albo dodacie mi lvl albo zrobicie jak było.

Opublikowano

Zmiany po dzisiejszych przerwach:

Perły:

Zwiększono drop

Zwiększono cenę u Helen

Zielarstwo:

Dodano Kwiatki do pierwszych miast

Dodano możliwość tworzenia mikstur u Baek-Go

Ulepszanie:

Hełmy, które wymagały 140 poziomu są teraz na 120 poziom.

Nowe hełmy na 140-149 poziom

Biżuteria Granatowa wymaga 140-149 poziomu

Runy:

Poprawiono opis

Naprawiono Runę I poziomu I

Bank:

Konto bankowe zakłada się u Seon-Hae

Dodano Panel Konta bankowego dostępny pod przyciskiem F11

Nadchodzące zmiany:

Dodanie domu aukcyjnego

Dodanie sklepu za PO

Uruchomienie forum

I wiele innych ciekawych zmian, o których dowiecie się niebawem ! :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Mógłbym prosić o kontakt na gg // 22768366

Chciałbym porozmawiać o propozycji którą wysłaliście mi na YT ;) Chodzi o reklamę serwera ...

// VolTwins

Pozdrawiam

JI5Zwld.png

Opublikowano

Jak podniesiono cene PEREŁ TO ZWIĘKSZ DROP KASY !!! wydałem 500k , żeby ulepszyć zasr... zbroją na +7 <---------- Tak +7 ! i już nie mam kasy. TO JEST NIE FAIR , że Ci co grali wcześniej zrobili EQ a NOWI MOJĄ TRUDNIEJ!!! Przywróć Cenę pereł ALBO ZWIĘKSZ DROP KASY. Nie ulepszyłem jeszcze zbroi a co z resztą eq ? Dla mnie ten serwer co raz bardziej robi się pod IS niż pod gre ...

Opublikowano

Szkoda że mi odpalanie nie działa (żadne) a chętnie bym zagrał, mam win 7 jak coś.

Wyskakuje problem z uruchomieniem aplikacji?

Jak podniesiono cene PEREŁ TO ZWIĘKSZ DROP KASY !!! wydałem 500k , żeby ulepszyć zasr... zbroją na +7 <---------- Tak +7 ! i już nie mam kasy. TO JEST NIE FAIR , że Ci co grali wcześniej zrobili EQ a NOWI MOJĄ TRUDNIEJ!!! Przywróć Cenę pereł ALBO ZWIĘKSZ DROP KASY. Nie ulepszyłem jeszcze zbroi a co z resztą eq ? Dla mnie ten serwer co raz bardziej robi się pod IS niż pod gre ...

Ulepszanie będzie jeszcze przerobione ;)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Jak da rade może zrób by w pliku Locale Cfg po zmianie z Pl np na c1 można by było odpalić troszke mniejszą czcionke <3

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

sporo osób tu gra? :)

Mało, bardzo mało. W porywach będzie 150. Dziennie po 100. + ten exp na wyższych lvl'ach bardzo zniechęca. :)

Opublikowano

Exp jest poprawiony :)

Na pewno? Na ts się 2/3 dni temu skarżyli, że jeden lvl wbija się 2h+. Kiedy to poprawiliście? :P

Opublikowano

Na pewno? Na ts się 2/3 dni temu skarżyli, że jeden lvl wbija się 2h+. Kiedy to poprawiliście? :P

Zmiany są wprowadzane na bieżąco ;)

Btw. to nie serwer, gdzie maksymalny poziom i ekwipunek zdobędziesz w tydzień :)

1384449750-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...