Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Tytuły.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sami ostatnio mogliście zauważyć, że ostatnio było

Czo ten Diabeł zdał mature z polskiego to ja nie wiem

@

Panowie z Czerwonymi Rangami, którzy tak bardzo troszczą się o dobro zwykłych szarych userów są zajęci swoją pracą i nie mają czasu na jakieś pierdolenie o zmianę tytułu od jakiegoś pomarańczowego randoma, więc jestem na Tak.

NE8h1XT.png

Opublikowano

Zaraz każdy będzie się tym bawił i będzie miał co minute nowy tytuł. Nie.

Musiałoby być ograniczenie, że jedna zmiana na 30 dni.(tak, żeby nie nadużywać). Ale z tego powodu by był płacz, że nie można zmienić itd. Na forum jest 11 GM. Jaki problem jest napisać PW z prośbą o zmianę tytułu? Między innymi to należy do naszych zadań.

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Jestem na NIE, ponieważ mogłyby powstawać tytuły typu "blezur to złodziej" itd. A tak to gm'y sprawdzają czy tytuł jest bez obrazy kogoś itp.

Opublikowano

Jestem na NIE, ponieważ mogłyby powstawać tytuły typu "blezur to złodziej" itd. A tak to gm'y sprawdzają czy tytuł jest bez obrazy kogoś itp.

W sygnaturach i postach też może być obraza, a jakoś nie ma włączonej kolejki moderacyjnej i akceptacji sygnatur po wprowadzeniu zmian. Trochę rozsądku.
Opublikowano

Sami ostatnio mogliście zauważyć, że ostatnio było wiele przeciążeń forum. Jestem przeciwny dodawaniu na tą chwilę zbędnych dodatków skoro możemy zrobić coś ręcznie. Naprawdę póki co nie ma potrzeby wprowadzać czegoś takiego. ;)

Hook z jednym polem i jednym zapytaniem do bazy danych obciąża forum?

tak.

Opublikowano

Na tak, ale ograniczenie na pół roku.

To chyba lekka przesada... Rozumiem, że trzeba dać jakieś ograniczenie, ale nie aż pół roku, żeby tytuł zmienić. >.>

Opublikowano

Jestem na nie, nie ma takiej potrzeby. Przecież jeśli napiszesz do któregoś z globali, tytuł zostanie zmieniony nawet po kilku minutach.

Przekombinowane.

Opublikowano

Jak tam se chcecie, ale mamy na tyle ogarniętych GM'ów, że zmiana tytułu to nie jest jakimś wielkim problemem, ponadto mają oni wtedy możliwość zweryfikowania czy propozycja zmiany podana przez osobę uprawnioną np. nie obraża nikogo.

Wprowadzicie taką możliwość i zaraz wszyscy sobie będą zmieniać tytułu na treści związane z węglem... Przyjdzie inna "moda" i znów zmiana itd.

Neutralnie nastawiony do sugestii.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Yhm a nie lepiej dodać taką opcje która by wysyłała powiadomienie do GM'a o zmienia tematu?

Wyjaśniając każdy użytkownik MPC może "zmienić" temat, czyli edytuje go i wtedy GM dostaje zapytanie o zmiane tematy klika "TAK" lub "NIE" i po sprawie.

Gdyby ktoś nie zrozumiał mogę bardziej wyjaśnić.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Yhm a nie lepiej dodać taką opcje która by wysyłała powiadomienie do GM'a o zmienia tematu?

Wyjaśniając każdy użytkownik MPC może "zmienić" temat, czyli edytuje go i wtedy GM dostaje zapytanie o zmiane tematy klika "TAK" lub "NIE" i po sprawie.

Gdyby ktoś nie zrozumiał mogę bardziej wyjaśnić.

Tematu? :f Chodzi Ci o to, że ktoś sobie zmienia tytuł, a GM dostaje w raporcie czy gdzieś info, że musi potwierdzić zmianę? Głupie troszkę. xD

Opublikowano

Tematu? :f Chodzi Ci o to, że ktoś sobie zmienia tytuł, a GM dostaje w raporcie czy gdzieś info, że musi potwierdzić zmianę? Głupie troszkę. xD

E tam głupie.Mój najlepszy pomysł w całym życiu!

Mniej babrania się jak szukać w wiadomościach.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wielkie nie, przy obecnej formie GMi mają nad tym kontrolę i emilinuje to jakieś dziwne, obraźliwe tytuły (nie patrzeć na mój obecny ;______ ;

ex

Opublikowano

Wielkie nie, przy obecnej formie GMi mają nad tym kontrolę i emilinuje to jakieś dziwne, obraźliwe tytuły (nie patrzeć na mój obecny ;______ ;

Też fakt. ;__; Ale takim tokiem myślenia to przecież w sygnaturach też można coś wrzucić. Poza tym myślę, że osoby, które mają przywilej ustawienia tytułu są na tyle ogarnięte, że nie zechcą wykorzystywać tego do jakichś negatywnych celów. :f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...