Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Tytuły.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taką sugestię, aby dać użytkownikom możliwość zmiany tytułu ręcznie (że tak powiem). Dodać po prostu w edycji profilu zakładkę "Tytuł użytkownika" czy coś w tym stylu i nadać prawa każdemu, kto taki tytuł może mieć zmieniony. Czysto teoretycznie, bo nie wiem, czy to w ogóle jest teraz wykonalne. Wiem, że GM-i mogą zmieniać tytuły, ale chyba każdy przyzna, że łatwiej i przyjemniej byłoby, gdyby każdy mógł sobie zmieniać wtedy, kiedy chce i tyle razy ile chce. :v

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedyś chyba takie coś było (nie wiem czy dalej jest) Ale np. ja zmieniając rangi jak skarpetki, miałem jakieś bugi i jako member mogłem sam sobie zmieniać tytuł. W ogóle moje konto było zbugowane w cholerę :D

Ja jestem ogólnie za tym, żeby jedynie GM+ mógł zmieniać tytuł, jakieś randomowe kidy/mody ememty i inne dziwne grupy i rangi nie miały takiej możliwości.
Tak samo kolesiostwo.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Neu z przychylnością na tak, bo są plusy jak i minusy takiej zmiany.

Po to są ustalone, żeby możliwość zmieniania nie była dla wszystkich. eot. Nie.

"Dodać po prostu w edycji profilu zakładkę "Tytuł użytkownika" czy coś w tym stylu i nadać prawa każdemu, kto taki tytuł może mieć zmieniony"

Regmannn

Opublikowano

Odróżniają od innych, przez co są wyjątkowe.

Nie.

//Edit:

Ale czy Wy umiecie czytać? :v Ja piszę, aby taką możliwość miały osoby, które mogą ten tytuł zmieniać. Czyli moderatorzy, członkowie MMT, czy inne rangi mające taki przywilej, a nie wszyscy na MPC.

Za, źle przeczytałem. Moderatorom by się to przydało i innym którzy "mogą" teraz zmieniać.

Opublikowano

Nie.

Ale czy Wy umiecie czytać? :v Ja piszę, aby taką możliwość miały osoby, które mogą ten tytuł zmieniać. Czyli moderatorzy, członkowie MMT, czy inne rangi mające taki przywilej, a nie wszyscy na MPC.

Nie.

//Edit:

Za, źle przeczytałem. Moderatorom by się to przydało i innym którzy "mogą" teraz zmieniać.

Właśnie o tym mówię. :x

Opublikowano

Właśnie o tym mówię. :x

W takim razie jestem na tak.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Dobra sugestia wtedy byśmy nie musieli zawracać głowy GM ale z drugiej strony Dektored ma racje niektórzy by zmieniali co 2-3 dni albo co ileś tam godzin ;f.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Zaraz każdy będzie się tym bawił i będzie miał co minute nowy tytuł. Nie.

Na zmiane nazwy jest limit a na to nie może być?

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Na zmiane nazwy jest limit a na to nie może być?

Musiałoby być ograniczenie, że jedna zmiana na 30 dni.(tak, żeby nie nadużywać). Ale z tego powodu by był płacz, że nie można zmienić itd. Na forum jest 11 GM. Jaki problem jest napisać PW z prośbą o zmianę tytułu? Między innymi to należy do naszych zadań.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Zaraz każdy będzie się tym bawił i będzie miał co minute nowy tytuł. Nie.

Musiałoby być ograniczenie, że jedna zmiana na 30 dni.(tak, żeby nie nadużywać). Ale z tego powodu by był płacz, że nie można zmienić itd. Na forum jest 11 GM. Jaki problem jest napisać PW z prośbą o zmianę tytułu? Między innymi to należy do naszych zadań.

Podzielam zdanie Dektoreda. Ktokolwiek prosił mnie o zmianę tytułu, raczej nie musiał długo czekać na reakcję.

#don't care

Opublikowano

Po co... wystarczy napisać do kogoś z administracji, mi zazwyczaj zmieniają od razu jeżeli są lub po kilku godzinach.

Zbędne to jest

Opublikowano

Podzielam zdanie Dektoreda. Ktokolwiek prosił mnie o zmianę tytułu, raczej nie musiał długo czekać na reakcję.

napisalem do istnego by dal mi best na glowną i zmienił tytuł

no ustawił na główną antix (czyli nie każdy gm może) ale o tytule zapomniał :P

tak ,bez limitu bo tytuł to nie nick

­

Opublikowano

Tylko co z tego? Skoro ma taki przywilej to powinien móc go użyć kiedy mu się zechce.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Bez przesady. Myślę, że ograniczenie kilkugodzinne w zupełności wystarczy. Normalni ludzie nie zmieniają tytułów co minutę. ;)

Opublikowano

Sami ostatnio mogliście zauważyć, że ostatnio było wiele przeciążeń forum. Jestem przeciwny dodawaniu na tą chwilę zbędnych dodatków skoro możemy zrobić coś ręcznie. Naprawdę póki co nie ma potrzeby wprowadzać czegoś takiego. ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...