Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avreath.pl [Dedyk] [Medium]

Soeon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podkręcony. Stalki z red lasu, może po 3h zdobędziesz. Bizu z łez +6 u npc. (polecam kupić całą stronkę itemka, jeśli chcesz ulepszać na +9)

Hmm, czy ty czasem nie miałeś już "odchodzić" z serwera ?

Więcej chanelów jest już zbędnych, wszyscy odchodzą to starczy 1ch. :)

@av

Co to są rubiny, do czego służą?

No właśnie, hejterskie grono się powiększa.

All czyli? Jestem ciekawy co zwiększycie. Mam nadzieję że dosłownie wszystko. Exp, drop, dodacie parę niezbędnych rzeczy. Zobaczymy po 16. ;]

Nadal się interesujesz serwerem ?

Nie możliwe :O

@

Co z channelami, kiedy włączycie reszte ?

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer online , zapraszamy do gry.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Hmm, czy ty czasem nie miałeś już "odchodzić" z serwera ?

No właśnie, hejterskie grono się powiększa.

Nadal się interesujesz serwerem ?

Nie możliwe :O

@

Co z channelami, kiedy włączycie reszte ?

a Ty won, już nie pamiętasz jak Cię na wołaczu wyzywali, kazali uciekać z serwera? Na tsie również za Tobą nie przepadają. ;>

@av

Skąd zdobędę chakramy?

Jest prywatne dt?

Opublikowano

a Ty won, już nie pamiętasz jak Cię na wołaczu wyzywali, kazali uciekać z serwera? Na tsie również za Tobą nie przepadają. ;>

@av

Skąd zdobędę chakramy?

Jest prywatne dt?

Ohh, rly ?

Kazali mi uciekać ?

Hurwa, daleko uciekłam, znowu tu jestem.

Po kiego whoya ma ktoś za mną przepadać ?

Tyś to jest dobry hopak.|

@

Co dodaliście po tej przerwie poza channelami ?

Opublikowano

Wlasnie kupilem wierzchowca gryfa z isu mial wpisany czas 0min zalozylem go i zniknal;/ Potem kupilem Pieczec Magm Tygrysa i nadal jest to samo czas 0 min ogarnijcie to

oLqzgYC.png

Opublikowano

Ehhh szkoda taki fajny serw...

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Wszystko do 18:00 będzie unormowane , obiecuje robimy serwer aby all bylo ok . Wszystkie wasze sugestie teraz dodajemy.

Opublikowano

Wszystko do 18:00 będzie unormowane , obiecuje robimy serwer aby all bylo ok . Wszystkie wasze sugestie teraz dodajemy.

wszystkie?

-będą metale po 200sztq?

-roski będą dawały max. wartości od razu po kupieniu?

-dodacie dopalacze do npc?

pragnę przypomnieć, że napisałeś wszystie

Opublikowano

Ogarnijcie itemy z isu ktore po kupieniu sa na 0 sek i mam nadzieje ze oddacie mi 450 sm ktore stracilem na wierzchowca ktorego zalozylem i zniknal

oLqzgYC.png

Opublikowano

wszystkie?

-będą metale po 200sztq?

-roski będą dawały max. wartości od razu po kupieniu?

-dodacie dopalacze do npc?

pragnę przypomnieć, że napisałeś wszystie

Tak , robimy to .

Opublikowano

dodajcie:

1) metale po 200sztuk za 5/10kk;

2) zwiększcie troszkę drop yang;

3) dodajcie po 200 zmianek;

4) dodajcie questa, albo jakąś księge, gdzie będzie można kupić poty nie ruszając się z expowiska;

5) dodajcie jakieś jeszcze zbroje do handlarza, na 48/54/61lvl, do wybrania która, najlepiej dwie, na 48 i 61, bo trochę do dupy jest to zrobione, serwer easy a tylko do 26lvl zbroje u handlarza...;

6) powiększcie drop WSZYSTKICH itemów. chodzi mi generalnie o itemy do biologa, stalki itp.;

7) dodajcie bryłki o wartości 500kk do handlary.;

8) roski max bony i czas oraz po 200sztuk.

na razie tyle, jak coś sobie przypomnę dam znać.

Opublikowano

Jak możecie dodajcie większy resp metków w red lesie bo trudno o stalki itp oraz jak możecie zróbcie aby pd'ki z metków można handlować zawsze jakiś zarobek :D

Opublikowano

Tak , robimy to .

połowa sukcesu, myślę, że jestem w stanie wrócić na serwer. jeszcze zobaczę drop stalek i broni, wszyscy narzekają.

Opublikowano

Eee, a tak ode mnie: m1 wygląda wieśniacko. Co jest złego w zwykłym m1 z PLa? (Poważnie pytam.) No i serio, ten cały interfejs musi być zielony?...

Aha, no i czy w ogóle na tym serwie jest jakiś system ulepszań wachlarzy, czy macie szamanów w dupie? O_o

Opublikowano

Eee, a tak ode mnie: m1 wygląda wieśniacko. Co jest złego w zwykłym m1 z PLa? (Poważnie pytam.) No i serio, ten cały interfejs musi być zielony?...

Aha, no i czy w ogóle na tym serwie jest jakiś system ulepszań wachlarzy, czy macie szamanów w dupie? O_o

interfejs mi nie przeszkadza, ale co do m1 to masz rację. ;p wygląda jak wiocha na której psy dupami szczekają. ;d

Opublikowano

Wiesz, ogólnie wolałabym, żeby przy tworzeniu serwera poświęciło się więcej uwagi rzeczom ważniejszym niż "dekorowanie" (po mojemu: zaśmiecanie) m1 niepotrzebnymi rzeczami albo zmienianiu koloru interfejsu... Jasne, do interfejsu można się przyzwyczaić, chociaż ten kolor jest naprawdę ohydny, ale chyba na początku powinni mieć inne priorytety.

Opublikowano

interfejs nie jest aż tak ważny, to w niczym nie przeszkadza, ważniejsze żeby zrobili wszystko co trzeba, aby lepiej i łatwiej się grało. wracając do interfejsu - mi również się on nie podoba, ale też mi nie przeszkadza.

Opublikowano

Zwiększyć exp

Metale po 200

Zmianki Dodania bonów po 200

I to chyba tyle

Potwierdzam, jeśli dodacie to, i to co obiecaliście wcześniej serwer będzie na prawdę jednym z topowych serwerów easy/medium.

@

18, pokazywać co tam wprowadziliście.

@

O 18 miało być już on, spóźniacie się. Mamy nadzieję, że będzie warto czekać dłużej ; ]

Opublikowano

Trzy minuty minęły, nikt nie twierdził, że o punkt osiemnastej serwer będzie on.

@Edit: no, według zegara na mpc to sześć minut.

Opublikowano

Potwierdzam, jeśli dodacie to, i to co obiecaliście wcześniej serwer będzie na prawdę jednym z topowych serwerów easy/medium.

@

18, pokazywać co tam wprowadziliście.

@

O 18 miało być już on, spóźniacie się. Mamy nadzieję, że będzie warto czekać dłużej ; ]

nie było powiedziane, że o 18 on. i chyba lepiej poczekać 30 minut, czy godzinę dłużej i mieć wszystko zrobione/dopracowane niż grać szybciej, ale mało rzeczy dodanych i poprawionych? pomyśl..

Opublikowano

nie było powiedziane, że o 18 on. i chyba lepiej poczekać 30 minut, czy godzinę dłużej i mieć wszystko zrobione/dopracowane niż grać szybciej, ale mało rzeczy dodanych i poprawionych? pomyśl..

Niech nie piszą, że będzie ON o 18, skoro nie będzie. Chcą być wzorowymi administratorami, to niech informują na bieżąco. Również pomyśl. : ).

@

Ile jest % szans +9?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...