Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avreath.pl [Dedyk] [Medium]

Soeon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydało by sie jakieś info na forum serwera co dodane zmienione kiedy on ,nie wiadomo czy czekać czy dziś ruszy,juz po 18.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydało by sie jakieś info na forum serwera co dodane zmienione kiedy on ,nie wiadomo czy czekać czy dziś ruszy,juz po 18.

Już ON : )

Opublikowano

Niech nie piszą, że będzie ON o 18, skoro nie będzie. Chcą być wzorowymi administratorami, to niech informują na bieżąco. Również pomyśl. : ).

@

Ile jest % szans +9?

Wszystko do 18:00 będzie unormowane , obiecuje robimy serwer aby all bylo ok

No wiesz, nie napisali, że będzie on. Najwyraźniej nie masz skilla czytania ze zrozumieniem.

Opublikowano

No wiesz, nie napisali, że będzie on. Najwyraźniej nie masz skilla czytania ze zrozumieniem.

Mam na P, jestem taki mądry że bez rad wchodziło.

@av

Gdzie te zmiany o których mówiliście? Wciąż jest jeden metal, roski wchodzą z losowymi wartościami, zmianek i dodań wciąż nie ma po 100/200... Dopalaczy też nie ma. Obietnice srnice.

Opublikowano

Kiedy ogarniecie te itemy ktore kupilem w item shopie i maja czas 0 min ? Wydalem prawie 1.5k sm za 2 wierzchowce i pierscien prosze o naprawe tych itemow wymiane ich albo zwrot sm

oLqzgYC.png

Opublikowano

Mam na P, jestem taki mądry że bez rad wchodziło.

@av

Gdzie te zmiany o których mówiliście? Wciąż jest jeden metal, roski wchodzą z losowymi wartościami, zmianek i dodań wciąż nie ma po 100/200... Dopalaczy też nie ma. Obietnice srnice.

+ ten metal działa jak bodzio, spaliło buty na +7 i mam +5. hahahah.

Opublikowano

Serwer juz dziala poprawnie :)

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Rozumiem, że na czacie może pokazywać, kiedy ktoś wbił level... ale serio, od tak niskiego poziomu? Jeżeli serwer faktycznie się rozkręci, takie informacje, że ktoś awansował na 60 poziom będą tylko zaśmiecać wołacza. Nie wspominając już o tym, że też mamy informacje, kiedy ktoś stworzy postać na serwerze...

Opublikowano

Dodaj generator MPC

1h

Już dodane.

Zapraszam na serwer!

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Rozumiem, że na czacie może pokazywać, kiedy ktoś wbił level... ale serio, od tak niskiego poziomu? Jeżeli serwer faktycznie się rozkręci, takie informacje, że ktoś awansował na 60 poziom będą tylko zaśmiecać wołacza. Nie wspominając już o tym, że też mamy informacje, kiedy ktoś stworzy postać na serwerze...

dokładnie... zmieńcie to, dajcie od np 100lvl i skasujcie te wiadomości powitalne. dajcie je w formie questa czy coś.

Już dodane.

Zapraszam na serwer!

a na nasze wiadomości już nie łaska odpisać? fajnie szanujecie zdanie graczy i liczycie się z nim.

Opublikowano

Czy licznik na stronie jest prawdziwy ? Bo czasami lubią go podkrecac :)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Ponawiam pytanie: Aha, no i czy w ogóle na tym serwie jest jakiś system ulepszań wachlarzy, czy macie szamanów w dupie? O_o

@Edit: dorzucę parę jeszcze: na ile są kostiumy, fryzury i wierzchowce z ISu? I czy wreszcie naprawiliście te pieczęcie (nie znikają po założeniu)?

Opublikowano

Dajcie na jakiś ogar hosting bo pobieranie z 130 kb/s przy łączu 10 mb to jest coś nie tak :D

Pobierałem wcześniej innego serwa to normalny transfer od 700 do 1300 kb/s a tu po 130 :P

JI5Zwld.png

Opublikowano

Dajcie na jakiś ogar hosting bo pobieranie z 130 kb/s przy łączu 10 mb to jest coś nie tak :D

Pobierałem wcześniej innego serwa to normalny transfer od 700 do 1300 kb/s a tu po 130 :P

masz na stronce kilka hostów.. ja z multi z netem 4/mb pobierałem 450kb/s.

Opublikowano

Wszystkie prezki serwów które jeszcze nie wystartowały powinny być TYLKO w dziale Zapowiedzi , tutaj powinny pojawiać sie prezentacje już po "udanym" starcie bo na 80% serw ma opuzniony start a 1/3 wogule nie startuje więc by spamu nie było moderator powinien przenosic tego typu prezentacje do zapowiedzi ( w końcu po to jest ten dział ) a tu tylko powinny sie reklamować serwy które już "ruszyły" mam już dość sprawdzania co chwile czy serwer ruszył zgodnie z zapowiedzią czy ma opuznienie i "przebijać " sie przez te posty typu : o której start za ile klijent ? dla tego skoro pojawia sie reklama w tym dziale chce mieć "pewność" że serwer wystartował , pozdrawiam

Ps. prezka bardzo ładna

Zacznij od słownika, dopiero wtedy się wypowiadaj "wogule" itp... .

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Dobra nie mam zamiaru marnować więcej czasu na ten serwer.

Byłem cierpliwy i to bardzo.

Od 2 dni nie mogę się porozumieć z żadnym z administratorów, siedziałem prawie cały dzień dzisiaj, oraz noc, po starcie do około 1/2 w nocy na ts i czekałem na Soeona i nic. Na pw to samo. I to nie tylko ja, nikogo tam nie chciał wpuszczać(na kanał). A jak boty zgłaszać? Itp.

Do tego dochodzi masa bugów. . .

Oraz fakt, że licznik jest podkręcony i to na pewno z 2/3 razy.

Nie polecam. Najbardziej mi szkoda tych dwóch dni, które zmarnowałem na ten serwer.

A więc krótko mówiąc, Adios frajeros!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...