Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avreath.pl [Dedyk] [Medium]

Soeon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wkurwia mnie strasznie to że mentalem z full epikami i kd 5 wale 5-6k z duchowego .. irytujące i to w mentala :/

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

drop kasy masakryczny :( w dodatku że niby na +6 ulepszenie ma 65% i 4x spaliło :( 10k w plecy czyli ponad 1h jak tak to ja podziękuje a gdzie +9 ? mam 98 lvl i exp w Av2 jak krew z nosa osobiście mnie to już sie odechciało grać

Opublikowano

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~

Opublikowano

Ta jaki cwaniaczek,jak masz wszystko z is to jesteś kozak bez is nawet byś 20 lv nie zabił,ciota z cb.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Ta jaki cwaniaczek,jak masz wszystko z is to jesteś kozak bez is nawet byś 20 lv nie zabił,ciota z cb.

Boze, co za odkrycie. Kazdy wie od dawna, ze weezy hakerr cisnie na wh i full ISie a i tak gowno osiaga :<

Serwer wyglada dosyc ciekawie. Z pewnoscia wbije.

Opublikowano

Zaloguje sie przechodze do wyboru postaci ładuje mi sie i yeb loga co jest ?

Odbugowałem postac na stronie juz okej :))

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Boze, co za odkrycie. Kazdy wie od dawna, ze weezy hakerr cisnie na wh i full ISie a i tak gowno osiaga :<

Serwer wyglada dosyc ciekawie. Z pewnoscia wbije.

Ohh tak bół dupy jak ja to kocham <3<3

Kup maść zazdrościsz że mi płacą za odcinki a Ciebie nikt nie chcialby oglądać <3 ? <3<3

Kolega asfena <3<3

81925efc26b3.jpg

Polecam dla Ciebie <3<3

Weezy bez is'a by właśnie szykował eq na wilki ew. dziki ^^

Ehh debilu ty :(

Odkryleś moją tajemnice xD

Co ty... na trolle bym szykował żeby zniszczyć ginbusufff

http://www.youtube.com/watch?v=8y8iLDSotcs&feature=c4-overview&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

07608296593848833931.png

Opublikowano

Haha sam masz mózg gimbusa .. ^.^ i nie kozacz że robisz filmy bo gówno robisz, 0 edita czy cuś ;], nie pisz do mnie żebym zrobił lepsze bo zrobiłe 1000x i robie je tylko że tematyką nie jest metin2, lecz montagi z pewnej gry ;], administracja tego serwera płaci Ci za odstraszanie graczy pozdro.. ;]

Nchf.png

lol

Opublikowano

Siema!

Mam kilka pytań na temat servera.

1. Skąd truta?

2. W ile wbije 100 lv ?

3. Trudno o 4x15?

4. Trudno o epickie eqju ?

d2dp.png

Opublikowano

Siema!

Mam kilka pytań na temat servera.

1. Skąd truta?

2. W ile wbije 100 lv ?

3. Trudno o 4x15?

4. Trudno o epickie eqju ?

1) Dungeon / Riper / IS

2) z PD około 3h

3) BS i lecisz ;p

4) Dośc cięzko ale tragedii nie ma

07608296593848833931.png

Opublikowano

Haker nie kozacz bo całe eq masz z is sam nic nie potrafisz, Serwera nie polecam , normalny gracz musi sie namaczyc a taka ciota ma eq z is od gm zenada nie polecam!!!!!!!!!!!!!

67ba115e66b3.png

Opublikowano

Haha widac jaki neo z cb haha , dobrze wypad z serwa.

67ba115e66b3.png

Opublikowano

UP . Ciota to Cie spłodziła leszczu ;))

http://www.youtube.com/watch?v=F5ixPGpQ_aA&feature=youtu.be

ale ty jesteś leszcz ja pierdole jakieś 2-3 dni temu zachwalałeś me coś tam co upadła i gadałeś ze ten serw to nie wypał a teraz znowu tu dupę liżesz hahahahahaahah żałosny jesteś Lebron, kiedyś na ts byłeś normalny a teraz lecisz jak dziwka i to cała prawda o Tb ;]

\

Opublikowano

Ohh tak bół dupy jak ja to kocham <3<3

Kup maść zazdrościsz że mi płacą za odcinki a Ciebie nikt nie chcialby oglądać <3 ? <3<3

Kolega asfena <3<3

81925efc26b3.jpg

Polecam dla Ciebie <3<3

Ehh debilu ty :(

Odkryleś moją tajemnice xD

Co ty... na trolle bym szykował żeby zniszczyć ginbusufff

http://www.youtube.com/watch?v=8y8iLDSotcs&feature=c4-overview&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Ale ty masz najebane w termosie gościu..

Serwer spoko. Tylko przydało by się dodać jakąś mapkę metków od 90lv bez przepustki z metkami 80-90 ew. 100lv

mojasygnan.png

Opublikowano

Z tej strony były GM Meester :) nie polecam tego servera wypisze w kilku pkt dlaczego a co tego EQ navi ??? odszedłem od servera i już coś na mnie wymyślili dobre :) wy mnie oczerniacie to ja was też :

-Byłem grafikiem tego servera i proszę moderatorów metin2 o usunięcie tej prezentacji ponieważ była ona robiona przez ze mnie i nie pozwalam na umieszczanie jej pod nazwą tego żałosnego serverka.

-Nie długo dodam na yt dość ciekawy film na temat tego servera więc wszystkich gorąco zapraszam będą tam etc. śpiew Soeona że robi ten server tylko dla "hajsu", kilka ss na temat tego że soeon rozdaje itemy "kolegą" oraz cała prawa o serverze :)

-Server został zrobiony na cliencie Nexanity i sztuki walki itp zostały z tego clienta ukradzione !!! oraz całe miasta itp ale to już chyba było w poprzednich postach wytłumaczone.

-Te różne mapki na 100lvl zbugowane w cholerę a technik nic nie może zrobić bo jest zbyt "tępy"

-Wszystko zostało ukradzione z innych serverów ponieważ sami nic nie umieją zrobić

-Połowa tego co jest na prezentacji tak na prawdę nie ma :))

-Administracja ma po 13-16 lat na filmiku który umieszczę na yt będzie pokazany dowód

To na tyle i radze na ten server nie wchodzić :))

SERVER PADA 7 GRUDNIA !!!!

Opublikowano

Meester ok jezeli juz zaczynamy temat to ok po 1 nie odszedles od z teamu tylko zostales wyrzucony za swoje zachowanie ^^ po 2 mowisz ze jestem tepy ehehe oke tylko nie wiem czy wiesz ze wczoraj pytales sie mnie jaka jest komenda na banowanie bo tylko na chat banujesz^^

Pozdrawiam Cie serdecznie :*

xbjr.png

Opublikowano

Meester ok jezeli juz zaczynamy temat to ok po 1 nie odszedles od z teamu tylko zostales wyrzucony za swoje zachowanie ^^ po 2 mowisz ze jestem tepy ehehe oke tylko nie wiem czy wiesz ze wczoraj pytales sie mnie jaka jest komenda na banowanie bo tylko na chat banujesz^^

Pozdrawiam Cie serdecznie :*

Oj kajetanku kłamstwo za kłamstwem nie ładnie nie ładnie :)

po pierwsze sam odeszłem bo nie chciałem robić grafiki na wasz 2 server który ma powstać z innymi nickami :) nie ma to sensu bo kolejny szit zrobicie ...

a po drugie kto mi wczoraj mówił żebym banował tylko na czat tych którzy jechali na wh na serverze :)

Opublikowano

Serwer się sypie, widać na rzut oka.

Cały Team na wszystko leje.

To co jest w prezentacji, to 1/5 tego co jest na serwerze.

Team bez mutacji, dziecinada.

Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...