Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avreath.pl [Dedyk] [Medium]

Soeon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 311
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby to był medium to by nie było 105 w rankingu, jest to easy podchodzący pod mediuma.

Chyba medium podchodzący pod harda. ;) Ja również serwer żegnam, miałem nadzieję na easy, zawiodłem się. ;)

Nq! ; >

Opublikowano

Chyba medium podchodzący pod harda. ;) Ja również serwer żegnam, miałem nadzieję na easy, zawiodłem się. ;)

Nq! ; >

Gdybyś miał harda, to byś nie miał skilli na G1 po M1. No to? Nie wiesz co to znaczy easy/medium/hard to się nie wypowiadaj bo to jest śmieszne co Ty mówisz. Hard, a medium to dwie różne sprawy, na żadnym mediumie i hardzie nie wbijesz w niecałe 5 minut 25 lvl w m1, a ja tu to zrobiłem.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Gdybyś miał harda, to byś nie miał skilli na G1 po M1. No to? Nie wiesz co to znaczy easy/medium/hard to się nie wypowiadaj bo to jest śmieszne co Ty mówisz. Hard, a medium to dwie różne sprawy, na żadnym mediumie i hardzie nie wbijesz w niecałe 5 minut 25 lvl w m1, a ja tu to zrobiłem.

To zrób jeszcze to co chcą gracze, nie tylko to co chcesz Ty i administracja. Serwer jest chyba z myślą o graczach i dla nich, prawda? Jeśli tak, to czemu nie wprowadzicie w życie ich próśb? Może rzeczywiście troszkę przegiąłem, nie jest to medium hard, ale easy to też nie jest. Jest to typowy medium. Zawiedliście nas, macie szanse na rehabilitację, wprowadźcie to czego chcemy, a będzie lepiej.

Opublikowano

Ja pie**ole !!!

Aż mi się rzygać chce jak czytam te wasze wypociny.

Czy do ku*wy nędzy wszystkie serwery mają się trzymać jakiegoś szablonu?

Jak easy to 100lvl z jednego spota psów + 2kkk w eq ze spota?

Im mniej yang leci, im mniejszy exp jest tym serwer jest na dłużej. Chcielibyście żeby za kilka dni yang nie był nic warty? A handel odbywałby się za pośrednictwem bryłek?

Jak tak, to jest wielki płacz, że serwer podobny do każdego innego. Jak jakiś inny to też płacz.... Ja was kur*a ludzie nie rozumiem.

Nie chcesz? Nie graj. Nikt nie będzie za wami płakał.

I jeszcze ten foch: ''Jak tego nie zmienicie to nie gram'' Jebłem...

Opublikowano

W późniejszym czasie dziś dodamy dodatkowe chanele, oraz naprawimy wszystkie zgłoszone wcześniej błędy.

[HA]Kajetan

Więcej chanelów jest już zbędnych, wszyscy odchodzą to starczy 1ch. :)

@av

Co to są rubiny, do czego służą?

Opublikowano

Jedyny minus tego serwera to kontakt z administracją.

Wczoraj ponad 2 godziny czekałem w kanale: ''Czekam na Soena'' i nic. A siedział tam on i kajetan

Nawet nie ma jak botów zgłaszać, wh latają, exp boty...

Opublikowano

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Jeżeli graczy jest tyle co pokazuje licznik na stronie to gratulacje. wbije ogarnąć serwer.

skąd ulepy stalki bronie 75 bizu z nieb. łez.??

Podkręcony. Stalki z red lasu, może po 3h zdobędziesz. Bizu z łez +6 u npc. (polecam kupić całą stronkę itemka, jeśli chcesz ulepszać na +9)

Opublikowano

Przerwa techniczna do 16:00

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Aż tak ciężko :( ??

Zwiększone zostanie all w tej przerwie technicznej :)

Licznik nie jest podkręcony.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Podkręcony. Stalki z red lasu, może po 3h zdobędziesz. Bizu z łez +6 u npc. (polecam kupić całą stronkę itemka, jeśli chcesz ulepszać na +9)

jaki podkrecony jezeli jest ponad 400 graczy na stronie i sprawdzalem komendami to w samych m1 po 200 osob siedzi wiec nie gadaj jezeli nie wiesz :)

xbjr.png

Opublikowano

A Ja polecam serwer fajnie się gra, nie jest ciezko o yangi (tylko na poczatku ledwo dropi) truty ladnie dropia ze szkat ripa

exp dobry (jak do 75lvl) bony tez latwo wchodza (DLA yy a kto nie uzywa bs`a? )

Tylko teraz nie dziala nwm dlaczego

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Zwiększone zostanie all w tej przerwie technicznej :)

Licznik nie jest podkręcony.

All czyli? Jestem ciekawy co zwiększycie. Mam nadzieję że dosłownie wszystko. Exp, drop, dodacie parę niezbędnych rzeczy. Zobaczymy po 16. ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...