Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lekcje programowania Obiektowego prowadzone przez Microsoft

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo potem dostajesz papierek, który można już spokojnie wpisać do CV. Wiadomo liczą się umiejętności i jeśli ktoś ich nie ma to szybko wyjdzie na jaw. Ale w dzisiejszych czasach LICZY SIĘ PAPIER W pierwszej kolejności.

Ja już za pierwszą część dostałem taki oto papierek

129cd3742a0749d6826398ab933800c1108.162.Upload with http://Wrzucajtu.pl

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość kamil40013
Opublikowano

Jest jakieś zadanie do wykonania?

Co z dreamspark premium?

Można prosić o link do materiałów z 4 lekcji?

Akurat dzisiaj byłem tylko chwilkę ma zajęciach bo nie mialem czasu.

Opublikowano

Jeśli chcesz dostęp to wystarczy że do nich napiszesz wystarczy chyba napisać do Rafała Czupryńskiego.

Zadania domowego nie było a link do folderu na skydrive znajduje się w pierwszym poście tematu.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość kamil40013
Opublikowano

Dziwne powiedzieli ze będzie zadanie.

Rafał powiedział mi ze otrzymam go wraz z ukończeniem tego kursu. Tylko nie wiadomo czy ktokolwiek go dostanie.

Aha no i mówię to o dreamspark premium a nie standart.

Opublikowano

NIE WOLNO SPRZEDAWAĆ!!! Nie po to wam to dawali, jeśli ktoś to zrobi i się dowiem to pierwszy go sprzedam do Rafała

Opublikowano

NIE WOLNO SPRZEDAWAĆ!!! Nie po to wam to dawali, jeśli ktoś to zrobi i się dowiem to pierwszy go sprzedam do Rafała

Okeeej :) To przynajmniej będę miał darmową 8 ;P Oczywiście do nauki :)

Gość kamil40013
Opublikowano

Właśnie wysłałem maila w sprawie DreamSpark'a Premium. Zobaczymy co z tego będzie (:

Opublikowano

Raczej powinieneś dostać od nauczyciela, bo na liście obecności nie było opcji podania adresu zamieszkania tylko szkoły.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Do szkoły przyszedł i nauczyciel rozdawał wszystkim, którzy brali udział w kursie :)

I teraz czekam na drugi ;p

Gość kamil40013
Opublikowano

Pewnie będzie trzeba poczekać trochę na te certyfikaty.

Napisałem na 2 maile, w sprawie DreamSpark'a i czekam 4 dni na odpowiedź. Czy te maile, są dalej aktualne ?

Gość kamil40013
Opublikowano

Ja już dostałem dreamsparka :) I to premium : P

(Można komuś sellnąć kod do windowsa z dreamsparka xD ?)

A o dostęp pisałem na [email protected] a odpisał mi Pan Rafał Czupryński :)

Po ilu dniach otrzymałeś odpowiedź ?

Gość kamil40013
Opublikowano

Czy posiadanie dostępu do DreamSpark premium jest dożywotnie, czy ma jakieś ograniczenia ?

Opublikowano

Czy posiadanie dostępu do DreamSpark premium jest dożywotnie, czy ma jakieś ograniczenia ?

Dreamspark premium. Dostęp musisz co roku odświeżać po przez wpisanie kodu. Więc polecam zassać wszystko na dysk wraz z cd-keyami na przyszłość :D

Opublikowano

Sam sprawdź:

Help -> Access Guarantee and Backup Discs -> What is Access Guarantee?

:)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Sam sprawdź:

Help -> Access Guarantee and Backup Discs -> What is Access Guarantee?

:)

Bo to jest tak... że niby licencja jest na 2lata na te Windowsy itd ale tak naprawdę śmigają cały czas :P

Dostęp do oprogramowania jest na rok chyba że mamy kolejny kod ze szkoły bądź uczelni wtedy sobie przedłużamy :)

Opublikowano

Bo to jest tak... że niby licencja jest na 2lata na te Windowsy itd ale tak naprawdę śmigają cały czas :P

Dostęp do oprogramowania jest na rok chyba że mamy kolejny kod ze szkoły bądź uczelni wtedy sobie przedłużamy :)

To samo jest tam napisane, wystarczy umiejętnie przeczytać i zrozumieć ;)

W zależności od czasu dostępu do DSP, możesz je pobierać itp., jednak po tym czasie już nie będziesz miał do nich dostępu na DSP, a jedynie tam gdzie sam je masz. Będą one działały dalej o ile będziesz miał wystarczająco potrzebnych do nich kluczy etc.

9obpmnjr.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Szkoda, że tylko dla Windowsa 8 i 7 jest dostępna polska wersja językowa, a dla windows'a XP i innych programów niema polskiej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...