Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lekcje programowania Obiektowego prowadzone przez Microsoft

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DreamSpark Standard jest na 1rok czy tam 2lata... Ja ostatnio musiałem odświeżać konto nowym kodem....  Z Dreamspark Premium jest tak samo.

Właśnie miałem pisać o tych kursach nowych ;) Tak naprawdę większość tego kursu jak niecały będzie polegała na wyklikiwaniu aplikacji i gier ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

To all instaluje bo juz win 8.1 industrial pro i vs 2013 pro mam :D a niezla sumka by wyszla ^^

A oddac mozna w np konkursie?

Opublikowano

To all instaluje bo juz win 8.1 industrial pro i vs 2013 pro mam :D a niezla sumka by wyszla ^^ A oddac mozna w np konkursie?

Wszystko jest wyłącznie na własny użytek.

9obpmnjr.png

Opublikowano

@matixd3 Ten Windows nie za bardzo nadaje się do użytku domowego :D

Co do aktywacji DreamSparka to chyba jakieś boty tam pracują wysyłam mail 1minuta minęła i już dostałem kod xD

Co za głupoty gadasz? ;) Normalnie można używać.

9obpmnjr.png

Opublikowano

No bo to wersja bardziej pod przemysł ale dla mnie jest ok bo metro ui jest i wszystko dziala a co do tego keya to ja tez dostalem po okolo 1 minucie :D teraz kupie sb plyty i wszystko nagrywam i keye sb wydrukuje aby mi nic nie zniklo

Opublikowano

No bo to wersja bardziej pod przemysł ale dla mnie jest ok bo metro ui jest i wszystko dziala a co do tego keya to ja tez dostalem po okolo 1 minucie :D teraz kupie sb plyty i wszystko nagrywam i keye sb wydrukuje aby mi nic nie zniklo

Gadanie... to jest najbardziej rozbudowany 8.1 + dodatkowe rzeczy. Tyle na temat.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Gadanie... to jest najbardziej rozbudowany 8.1 + dodatkowe rzeczy. Tyle na temat.

Ja nie napisalem ze industry to jakas okrojona :D dla przemyslu wiec raczej jest bardziej rozbudowana i tez cena jest wieksza :p

Sa 2 licencje ponoć na pl osobna i eng inna licencja na dreamsparku tak mi kolega napisal

Opublikowano

Ja nie napisalem ze industry to jakas okrojona :D dla przemyslu wiec raczej jest bardziej rozbudowana i tez cena jest wieksza :P

Sa 2 licencje ponoć na pl osobna i eng inna licencja na dreamsparku tak mi kolega napisal

Ja na jednym koncie mam kilka pl i kilka en ;)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Jakim cudem?

Chodzi ci o np win 8.1 win 8 win 7 itd czy jednej wersji?

np. kilka 8.1 :)

Ale nawet możesz zainstalować embeded 8 industry pro i po prostu zaktualizować do 8.1 :)

Nie zapominając, ze bodajże na 1 lickę masz jakoś do 5 stanowisk czy coś w ten deseń.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Albo ze szkoły ma wersje pro/premium, w której masz na 100% od Win7 do Win8.1 i chyba nawet XP, ale nie jestem pewien.

Ja mówie o wersji Standard. A to, że mam jeszcze MSDN i DS Premium to jest inna sprawa i nie działa w żaden sposób na DS Standard.

9obpmnjr.png

Opublikowano

A ten DreamSpark premium jak mi przekażą?

To jest całkiem inna strona na której podobnie się rejestrujesz (jak pamiętam z coś a'la reflink) itd. itd.

9obpmnjr.png

Opublikowano

A jak jest z ta licencja do win 8.1 industry pro? Jest w nieskonczonosc czy moze tylko na kilka aktywacji? I jak np wyjdzie windows 9 to tez bedzie w tym ds?

Opublikowano

A jak jest z ta licencja do win 8.1 industry pro? Jest w nieskonczonosc czy moze tylko na kilka aktywacji? I jak np wyjdzie windows 9 to tez bedzie w tym ds?

Pisałem Ci wyżej. Zależy na jakiej zasadzie będzie windows 9 itp.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Nie ma listy obecności, teraz trzeba napisać i opublikować program na Windows 8 albo Windows Phone. Polecam, po pierwszej lekcji już umiem więcej niż umiałem. Fajnie tłumaczy.

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

nic nadzwyczajnego to on nie pokazał na tych pierwszych zajęciach. Gość po 6 klasie podstawówki by to ogarnął.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Jest gdzieś nagrany pierwszy wykład? Ominąłem go, a chciałbym to nadrobić. Z góry dzięki za odpowiedź (;

pojawi się tam gdzie są linki do wykładów lub bezpośrednio na następnym wykładzie( w poniedziałek).

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...