Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Loader]Edxloader 5.0.3

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Mój problem polega na tym, że po naciśnięciu "Lunch" w loaderze pokazuje sie konsola, dochodzi to tego momentu:

konsola1.jpg

zatrzymuje się na chwilę, po czym dochodzi do tego momentu:

konsola2.jpg

a następnie konsola się zamyka i Silkroad się nie włącza.

Wszelakie kombinacje z ustawieniami loadera nie działają, domyślnie miałem ust. z 1 strony. Bardzo ważne, problem trwa już od tygodnia.

Uważam że jest błąd podczas pisania się komend w konsoli, ponieważ dzieje się to jakoś inaczej niż zawsze gdy działało. Silk działa bez loadera normalnie, gram na iSro, odpalam loadera z iBotem bez tez próbowałem, zmieniałem także Gateway, a także reinstalowałem silka, usuwałem wszystkie pliki loadera i ściągałem od nowa, problem cały czas istnieje, próbowałem także uruchomić na innym użytkowniku ale nic. Niestety punktu przywracania systemu nie posiadam.

Pomimo wszystkiego co zrobiłem i co jest wypisane linijkę wyżej problem nadal się pojawia i nie znajduj na niego sposobu więc proszę was o pomoc.

Wyjaśniam szybko, żeby nie było żadnych pytań.

Proszę o pomoc.

8y410.jpg
Opublikowano

Ja tam chcę sobie moim 65lv pofarmić 2 postacie a mam 2 kompy... Na mocniejszym chcę uruchomić 2 na raz i pierwszy wbija bez problemu, a drugi C10. Próbowalem każdej opcji. Odznaczałem i zaznaczałem co kazaliście i bez skutku, jestem uziemiony...

max 800 x200

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moglby ktos podac jakies ustawienia bo gram na Eosie i ciagle mam po 3 minutach DC.

Wystarczy zdjecie a beda + .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tutaj powinienes skorzystac z Tutorial Ibot w tym Linku http://www.mpcforum.pl/topic/52386-tut-ibot-czyli-co-z-czym/ i powinienes miec Port w redirect gateway server w loaderze taki sam jak w ibocie oraz nastepujaca funkcje Multiclient NOP Hackshield Redirect gateway server oraz Patch seed i powinno Ci elegancko smigac moze tez masz starsza wersje Ibota wiec najlepiej sciagnij nowa reszta funkcji w loaderze nie jest potrzebna ale mozesz ich uzywac.

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

• 2 tygodnie później...
Rekrut
Opublikowano

Witam, ja mam z kolei inny problem

zaznaczam do Ibota tak jak jest powyżej, wlacza mi sie silk a w miejsciu wpisywania passow mam odrazu DC;/

wie ktos jak to naprawić?

hichigovq8.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Posiadam tego loadera i nie chce starszyc ale mi nie chodzi na botku 1.99 czy ktos ma dostepna nowsza wersje loadera gdyz aktualizacja ostatnia bylo dosc dawno

Sory informacja nie aktualna mialem zle zainstalowanego botka ^^ Wszystko pieknie cacy smiga

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

powiem wam tak. pobierzcie ibota i slika odpalajcie funkcja ktora tam znajdziecie RUN CLIENT. i macie 1 klienta. walcie loadera odpalcie drugiego ibota i w laoderze zazcaczcie redirect gatewayserver port 16005 patch seed i multiclient. i dzieki temu macie dwa klienty

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Witam. Z kolei ja mam taki problem, że:

Odpalam pierwszego silka przez loadera i edx'a, loguje sie, wszystko jest ok.

Następnie odpalam drugiego loadera i edx'a, i w momencie gdy silk sie uruchamia, ten pierwszy mi sie wyłącza i pozostaje tylko ten aktualny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemka czy moze ktos mi podac edxloadera najnowszego ale zeby dzialalo u nieg opcja /min

bo juz nie wiem ktory ma ta opcje a ktory nie ma a bez tego mozna kur... dostac

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie dało by rady ominąć jakoś tego analyzera który wyskakuje jak odpalam z ibotem bo to kurestwo strasznie kompa muli

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...