Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Loader]Edxloader 5.0.3

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa na Isro z Ibotem?

Jeżeli tak to prosze o podanie dokladnych ustawien,bo caly czas DC.

A Hard Mod 8.0 mi z botem nie działa nie moge sie zalogowac na konto

k2i73k.gif
Opublikowano

To samo. Jedno konto wlączone, jak się loguje na drugiego chara, zaczyna się ładować mapa i j*b, po 2 kliencie...

Bardzo proszę o pomoc

Jakie masz parametry komputera?

Opublikowano

Mam pytanko : Co robi ten loader ? I jak go uruchomić ?

Dzięki niemu uruchomisz więcej niż 1 silka i inne opcje opisanie na screenie, wklejasz zawartość do folderu z silkoradem i ustawiasz tak jak masz na screenach.

Opublikowano

pisanie "fuck" itp nie ma cenzury, postacie bez setow widzisz jako golasow, oddalasz widok ile chcesz (nie ma blokady)

Opublikowano

Witam. Mam taki problem ze -go silka odpala normalnie. 2-go silka przez loadera. Gdy odpalam silka przez lodera wszystko jest dobrze do momentu gdy zacznie mapa się ładować. Silk mi się wtedy wyłącza i po robocie. Proszę o pomoc. Co do parametrów to mam dość dobre bo chodzimy mi 4 silki a nie nie 2 ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dobra a ja mam taki problem ze włączam silka ksro ustawiam tak jak na csro wpisuje pasy wybieram serwer klikam enter wyskakuje obrazek wszystko ok loguje się gram ale jak 2x próbowałem się zalogować już jest problem czyli włączam ksro wpisuje pasy wybieram serwer i klikam enter a tu c7 o co biega plis pomóżcie mi:( chcę pograć se w ksro ale krzaczki mnie wkurw... z góry thx

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

dobra a ja mam taki problem ze włączam silka ksro ustawiam tak jak na csro wpisuje pasy wybieram serwer klikam enter wyskakuje obrazek wszystko ok loguje się gram ale jak 2x próbowałem się zalogować już jest problem czyli włączam ksro wpisuje pasy wybieram serwer i klikam enter a tu c7 o co biega plis pomóżcie mi:( chcę pograć se w ksro ale krzaczki mnie wkurw... z góry thx

Hm... O ile pamiętam kliknij na tą ramkę po lewej stronie i powinno być dobrze.

Opublikowano

Mówię o tym C7...

a no ta masz racje ok znalazlem sposób dla tych co mają ten sam problem co ja odpalasz ksro normalnie grasz 15-20min wyłączasz i odpalasz przez loadera zaznaczasz tak jak na csro i all ładnie chodzi pozdro dla all:)

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

czy istnieje jakakolwiek opcja, aby po uruchomieniu silka przez tego loadera, zminimalizować go do traya?

dodam że programem TrayTask nie da się.

Opublikowano
wpisać w google tray nie boli...

mistrzu! po prostu rządzisz, a twoja spostrzegawczość mnie powala na kolana!

jak byś nie zauważył, sam zaznaczyłem, iż program który znalazłem nie działa, tak więc siłą rzeczy musiałem szukać na własną rękę, a po nieudanym szukaniu napisałem posta... czytaj uważniej.... przetestuje twój program..

może jakieś inne propozycje?

@up daj inny download i scan, bo ten nie działa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...