Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Loader]Edxloader 5.0.3

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja nie moge wejsc na rusro przez edxLoadera bezposrednio na clientlesie ... zawsze wyskakuje C9 blad ;/ ma ktos jakas propozycje jak to naprawic ? jak wejde na silka normalnie to moge na CL zmienic , ale wtedy jak DC dostanie nie robi reloga a mi na tym zalezy

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam pewien problem.

Dopóki nie korzystam z loadera, nic się nie dzieje, natomiast w momencie używania - na początku jest OK, ale w momencie kiedy wyłączę silka i zamknę system, coś się pieprzy.

Po ponownym uruchomieniu client nie chce sie wlaczyc (ani przez loadera, ani normalnie - wyskakuje błąd sro_client.exe) - co więcej, nie działa instalka O_O

Co może być przyczyną?

Ciągła reinstalacja clienta nie jest przyjemna.

@EDIT

Wersja silka to kSRO.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

co do schowania do traya to spróbujcie SroWinMod wiem ze mial taka opcje ale nie wiem czy jeszcze działa

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

co do schowania do traya to spróbujcie SroWinMod wiem ze mial taka opcje ale nie wiem czy jeszcze działa

Ja używam power menu.Ale SRO_CLIENTA mi nie schowa... A wszystko inne się schowa.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Edxloader nie posiada opcji akceptowania resa.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Mam pytanko, czy cos sie zmienilo na isro ze edxloader czesciej dostaje dc? Pytam sie bo jak wlanczac agbota to postac z nim chodzi mi jakies 30min-2h i dc. Jak wlaczylem inna postac normalnie przez lunchera isro to do tej pory dc nie dostala. To wina mojego internetu czy cos moze w ustawieniach loadera mam zle?

Takie mam ustawieniea:

beztytuu6i.th.png

Uploaded with ImageShack.us

Pomogłem, daj 5 ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko, czy cos sie zmienilo na isro ze edxloader czesciej dostaje dc? Pytam sie bo jak wlanczac agbota to postac z nim chodzi mi jakies 30min-2h i dc. Jak wlaczylem inna postac normalnie przez lunchera isro to do tej pory dc nie dostala. To wina mojego internetu czy cos moze w ustawieniach loadera mam zle?

Takie mam ustawieniea:

beztytuu6i.th.png

Uploaded with ImageShack.us

To wina loadera, każdy tak ma.

Opublikowano

przy odpaleniu multiclienta wyskakuje mi dc na oby 2 postaciach ustawilem tak jak PanPurtoszPL bez redirect ip bo zalezy mi tylko na mc a hardmod nie dziala mi /da sie temu jakos zaradzic?

TA TA WINTOR POWRACA PO RAZ 8 ^^^^ strzezcie sie !

35nakut.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...