Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Loader]Edxloader 5.0.3

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co mam zrobić jeżeli mam taki błąd BSObj Plugin error, cant create file transfer manager..maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now.. try a few minutes later. Mam najnowszego silkroada, loadera ustawiam dobrze. O co chodzi help ?

Opublikowano

Co mam zrobić jeżeli mam taki błąd BSObj Plugin error, cant create file transfer manager..maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now.. try a few minutes later. Mam najnowszego silkroada, loadera ustawiam dobrze. O co chodzi help ?

Albo serwer offine.Albo coś źle ustawiasz.Podaj gdzie grasz i jak ustawiasz.

Opublikowano

Albo serwer offine.Albo coś źle ustawiasz.Podaj gdzie grasz i jak ustawiasz.

Problem rozwiązany. Okazało się, że muszę otwierać jako administrator (dziwne).

Opublikowano

Jakies polecenia do tego bota sa ?

Typu:

>Auto przyjmowanie Party?

>Auto przyjmowanie Resa?

deejay-logo.gif

Serwer: HERA: Fight_PL , SlumS , Nikorausu

Przepraszam, że nie piszę Polskich znaków.

Opublikowano

niech mi ktos pomoze bo mam problem logujac sie na isro 2 charami jednym sie zaloguje a na drugim wyskakuje blad c10 po czym dc i koniec tematu, próbowałem wielu rzeczy ale nic nie dziala

Opublikowano

Jakies polecenia do tego bota sa ?

Typu:

>Auto przyjmowanie Party?

>Auto przyjmowanie Resa?

Chodzi ci o ibota? Auto ress acpet w piatej zakladce muysisz miec zaznazone dont loop i bedzie ci akcepoowal. Pierwsza zakladka w bocie auto party tam dodaj sobie party friends czy jakos tak i od nich bedziesz akcpetowal(opcje nizej)

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam potrzebuje pomoc w uruchomieniu tego programu na silku global bo probuje i nic z tego nie wychodzi jakby ktoś mógł napisać co wybrać itp żeby można było odpalić te 2 konta bd wdzięczny szukałem ale nie znalazłem

Opublikowano

Siemasz. Po kliknięciu Lunch wyskakuje to czarne okienko i ten mały obrazek Silkroada czekam chwile i wyskakuje "You have been disconnected from the server." Co zrobić?

Dołączam foto:

FOTO

8y410.jpg
Opublikowano

Mam problem bo gdy chce uruchomić silka wyskakuje mi taki błąd:

"can't create file transfer manager! Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now... try a few minutes later"

PROSZĘ O POMOC

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie dziala. Odpalam 1 bota [16000] idzie git. Drugiego wlaczam patrze ma [16005] to ustawiam tak w loaderze daje run client w bocie i error [vin 7 raport o bledach]

-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...