Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trainer do FIFY 14

incted

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprzedam trainer do FIFA 14 Ultimate Team za pieniądze na PayPal, bądź coinsy.

oczywiscie wszystko pokazuje na skype jako udostępnianie

Zapewniam update trainera oraz pomagam z obsługą, trainer oferuje również

zamrażanie kontraktów oraz kondycji

Skype - maniekadnsc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tyle wałków na tym forum, ze aż się wierzyć nie chce. Wszysy są pierwotnymi sellerami a inni kupują i odpsrzedają. Akurat.

Co do trainera. Jest limit, tylko trochę większy niż ostatnio. Tak więc bajki o 300k-400k na godzinę można traktowac ze śmiechem. Chętnie zobaczyłbym jak "sprzedawcy" trainerują takie ilości ale tego nie pokażą bo jest to niewykonalne. Tyle w temacie :)

Opublikowano

Zaprzeczam, sprzedawca o nicku Xazzer wywiązuje się z obietnicy i w moim przypadku dostałem od niego trainera jak i stały kontakt w przypadku problemów.

CWpuE1z.png

Remigiusz mówią mi.

Opublikowano

Oszust pozdrawiam ! :) Nie kupujcie od typa wszystko mogę udowodnić ! : ))

Ten typ powinien się leczyć. Wróciłem wczoraj wieczorem do domu i co widzę? Mega spam na gg, groźby, wyzywanie od oszustów. Nie minęło nawet 24h od wpłaty, powiedziałem że sprawdzę rano czy doszła kasa - sprawdziłem i nie było. Po takim zachowaniu na pewno ode mnie trainera nie dostaniesz, zgłoś się jak wyleczysz się z debilstwa to może go wyślę. Radzę zapisać się na jakieś terapie.

Screen z gg:

03863427798615643745.png

Opublikowano

Ludzie dlaczego wy jesteście tacy naiwni ? Czytam te komentarze i czytam aż sie wierzyć nie chce...

Przecież to jest zwykłe naciąganie ludzi, niby dlaczego nagle tyle osób chce sprzedać trainera i jak to mówią ,, mogę wszystko pokazać na skype" bo oni też sie nabrali i teraz jako odszkodowanie swojej głupoty nabierają was. Nie dajcie sie wykorzystywać na kase.

Jak są tacy cwani to ja chętnie zobaczę screen shot z ich milionowym stanem konta, i mega składem, bo skoro już mają tego trainera to muszą mieć miliony.. Przecież to takie proste.

A dodatkowo, żeby trainery działały to ceny coins na allegro znowu były by po 9zł jak to było na początku. No chyba że polscy komputerowi specjaliści są lepsi od całego świata i zrobili jakiś ultra trainer który działa.

Róbcie co chcecie :) PZDR

Opublikowano

Wszyscy "sprzedafcy" to takie "cfaniaczki", którzy nie powiedzą prawdy że trainer nie działa tak jakbyście tego chcieli. Dodatkowo oferowany soft posiada keylogger (przekonałem się sam). Gość z pandą w avatarze to jest megakrętacz, który wmawiał mi że tylko kilku osobom nie doliczało monet. W rzeczywistości nikomu nie doliczało. Byle tylko sprzedać, byle naciągnąć. I te przechwałki że w godzinę 400k można zarobić. Ja wiem że gimbaza łyknie wszystko, ale nie każdy jest tak naiwny :)

Potraktujcie to jako przestrogę i tak jak napisał poprzednik, gdyby trainer dziaał, to ceny na Allegro byłyby zdecydowanie niższe :)

Opublikowano

Ten typ powinien się leczyć. Wróciłem wczoraj wieczorem do domu i co widzę? Mega spam na gg, groźby, wyzywanie od oszustów. Nie minęło nawet 24h od wpłaty, powiedziałem że sprawdzę rano czy doszła kasa - sprawdziłem i nie było. Po takim zachowaniu na pewno ode mnie trainera nie dostaniesz, zgłoś się jak wyleczysz się z debilstwa to może go wyślę. Radzę zapisać się na jakieś terapie.

Screen z gg:

03863427798615643745.png

Bo jestem człowiekiem który szybko sie denerwuje

kozakreggae.jpg

Opublikowano

Nie chce nic mówić ale jak wpłaciłeś kase to ani jej nie odzyskasz, ani nie dostaniesz działającego Trainera :)

Więc nie zdenerwuj się za bardzo :)

Opublikowano

Sprzedam trainera. Wszystko robione przez allegro, 100% bezpieczeństwa. Wszystko pokazuje na skype. Staly kontakt

68135302051838794145.png

Legioniści Zawsze Razem !

Opublikowano

Ludzie dlaczego wy jesteście tacy naiwni ? Czytam te komentarze i czytam aż sie wierzyć nie chce...

Przecież to jest zwykłe naciąganie ludzi, niby dlaczego nagle tyle osób chce sprzedać trainera i jak to mówią ,, mogę wszystko pokazać na skype" bo oni też sie nabrali i teraz jako odszkodowanie swojej głupoty nabierają was. Nie dajcie sie wykorzystywać na kase.

Jak są tacy cwani to ja chętnie zobaczę screen shot z ich milionowym stanem konta, i mega składem, bo skoro już mają tego trainera to muszą mieć miliony.. Przecież to takie proste.

A dodatkowo, żeby trainery działały to ceny coins na allegro znowu były by po 9zł jak to było na początku. No chyba że polscy komputerowi specjaliści są lepsi od całego świata i zrobili jakiś ultra trainer który działa.

chcesz zaproś na skype mnie to ci to pokaże że wszystko działa z trainerem

Wszyscy "sprzedafcy" to takie "cfaniaczki", którzy nie powiedzą prawdy że trainer nie działa tak jakbyście tego chcieli. Dodatkowo oferowany soft posiada keylogger (przekonałem się sam). Gość z pandą w avatarze to jest megakrętacz, który wmawiał mi że tylko kilku osobom nie doliczało monet. W rzeczywistości nikomu nie doliczało. Byle tylko sprzedać, byle naciągnąć. I te przechwałki że w godzinę 400k można zarobić. Ja wiem że gimbaza łyknie wszystko, ale nie każdy jest tak naiwny :)

Potraktujcie to jako przestrogę i tak jak napisał poprzednik, gdyby trainer dziaał, to ceny na Allegro byłyby zdecydowanie niższe :)

jedyne oszustwo oraz naciąganie jest w tym że nie da się zarobic więcej niż 150K dziennie. Jak chcesz się przekonac to zapraszam także na skype udowodnię wszystko że działa... Pozdrawiam was :)

Opublikowano

Pozdrawiam Panie kolego, mój milionowy stan konta i najsłabszy skład jaki posiadam w prezencie, Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.

xRiqCPR.jpg

CWpuE1z.png

Remigiusz mówią mi.

Opublikowano

Jestem właścicielem takowego trainera i jestem z niego bardzo zadowolony... jedyny mankament to taki jak juz wspominali poprzednicy to max 150k golda na dzien :)

Zainteresowanych zapraszam na PW

lub

GG: 44846491

02758850976702993171.png
Opublikowano

@FENOMEN.MPC

Wspaniała obsługa Chaet Engine :) Więc ja również przedstawię swój ,,najsłabszy skład" i milionowy skład konta :):D Bez Komentarza zostawie Twoje zachowanie ..

S9Huwud.jpg

LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABIERAĆ !!! Poraz kolejny powtarzam nie istnieje działający trainer !! Jeżeli by tak było ceny coins na allegro były by tak jak kiedyś za 9zł - 100k ... Ci wszyscy którzy zostali oszukani teraz wciskają wam kit żeby się odbić i odzyskać straconą kase... A jeżeli przyjdzie co do czego to stracicie i Email i konto origin !! Nie Dajcie Się NABRAĆ !

@Fanatyk1312

Zgłosiłem Twoją aukcję o Naruszenie zasad więc Twój link w najbliższym czasie ponownie będzie NIE AKTYWNY !!

UPSss. I chyba ponownie jest nie aktywny :) Wesołych Świąt !

Opublikowano

@FENOMEN.MPC

Wspaniała obsługa Chaet Engine :) Więc ja również przedstawię swój ,,najsłabszy skład" i milionowy skład konta :):D Bez Komentarza zostawie Twoje zachowanie ..

S9Huwud.jpg

LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABIERAĆ !!! Poraz kolejny powtarzam nie istnieje działający trainer !! Jeżeli by tak było ceny coins na allegro były by tak jak kiedyś za 9zł - 100k ... Ci wszyscy którzy zostali oszukani teraz wciskają wam kit żeby się odbić i odzyskać straconą kase... A jeżeli przyjdzie co do czego to stracicie i Email i konto origin !! Nie Dajcie Się NABRAĆ !

@Fanatyk1312

Zgłosiłem Twoją aukcję o Naruszenie zasad więc Twój link w najbliższym czasie ponownie będzie NIE AKTYWNY !!

UPSss. I chyba ponownie jest nie aktywny :) Wesołych Świąt !

Nie rozumiem o co Ci tak wgl chodzi ? noby sam używasz trainera bo masz "milionowy" budżet a za przeproszeniem pierdolisz głupoty że nie ma programu działającego pisałem już wczesniej jak ci coś nie pasuje to zapraszam na skype gdzie ci wszystko pokaże że działa. Więc jak nie masz nic mądrego do napisania to zamknij ten ryj !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...