Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trainer do FIFY 14

incted

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja mam problem, mam trainera od Xazzera wszystko fajnie działa lecz jak wygram dwa razy dywizje potem juz nie dostaje monet musze czekać na nastepny dzień a 30k nie robi mnie na cały dzien

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupiłem Trainera do Fify 14 UT za 30 euro :D

Jestem ciekawy kiedy dostane bana :)

z 5 ligi do 1 grałem tylko 20 min oczywiście jest opcja ustawienia wyniku 3-0 i grania całego meczu ale po co się trudzić :)

(UDOSTĘPNIĘ GO WAM JAK PIERWSZY TRAINER WYJDZIE W NECIE DO POBRANIA ZA FREE!!!)

Gdzie będzie go można znaleźć jak udostępnisz ?

Jestem bardzo zainteresowany ^^

Opublikowano

Gdzie będzie go można znaleźć jak udostępnisz ?

Jestem bardzo zainteresowany ^^

Tutaj na forum bądź na innym ew. na YouTube w chwili obecnej nie udostępnię nikomu.

Z tego co zdążyłem się dowiedzieć na innych forach od ludzi którzy tworzą takie rzeczy za nim wyjdzie porządny hax do Fify 14 UT minie jeszcze dużo czasu.

Tak było w przypadku Fify 13 UT za nim wyszedł dobry hax minęło około 7 miesięcy do tego był on w języku Hiszpańskim.

A obecnie hax za 30 euro którego posiadam naprawdę nie wiele osób go ma bo ludzie nie wiedzą gdzie go szukać i się długo jeszcze nie dowiedzą przynajmniej nie Polacy.

Ja ze swojej strony mogę powiedzieć wam że jest to Niemieckie forum o Haxach tam jedynie można kupić nic nie ma za free a rejestracja na forum kosztuje 2.55 euro SMS.

Opublikowano

Kupił ktoś już trainera od Xazzer ??? Pytam bo sam chciałbym sobie takie coś zakupił a od Xazzer wydaje mi się dobry proszę o napisanie szczerze czy działa :)

Opublikowano

Ktoś gdzieś mówił gdzieś mi się obiło o uszy że potrzeba Cracka do tej wersji od Xazzera żeby wszystko poprawnie działało i żeby dało się więcej niż 30k na dzień zarabiać. Tylko nie wiem skąd go wziąć :( Jak ktoś będzie wiedział gdzie jest prosiłbym o linka :)

Opublikowano

Posiadam działającego trainera do FIFA 14. Sprzedam go oczywiście przez allegro, drogą bezpieczeństwa. Wszystko pokaże na skype. Co do ceny to jest banalnie niska

68135302051838794145.png

Legioniści Zawsze Razem !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...