Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trainer do FIFY 14

incted

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czlowieku po co mu dajesz tego linka? Twoj filmik na youtube ze Polak Polaka opierdoli ? Myslisz ze znajdziesz tu debili ktorzy dadza Ci konto za frajer?

Dadza CI nick Origin oraz pytanie awaryjne od futa? Jeszcze te 24h czekania na coinsy hahaha Chyba kurwa na strate konta.

NIE MA ZADNEGO PROGRAMU KTORY GENERUJE COINSY!!!!!

TAK WIEC NIE SCIAGAJCIE TEGO GOWNA CO PODALA OSOBA WYZEJ!!!!!!!!

579571423327107377857.png

Opublikowano

Up

Okradł CIe?

Nie wiem po co Wy chcecie tego trainera. Jeden trainer jest tylko na tej stronce co podalem i on jest pod 1 IP tak wiec nie bedziecie mogli jego uzywac u siebie.

A takie czasy sa ze Polak Polaka okradnie :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Siemanko, jak myślicie kiedy może być już darmowy trainer ? koło listopada-grudnia ?

Skąd mamy wiedzieć? Na razie nic nie wiadomo i bardzo dobrze. Nie ma tak tanich coinsów na allegro (100k - 5 zł, przesada zdecdowanie), co nie zmienia faktu, że trainery są. LachuHQ (youtuber i streamer) trafił ostatnio na przeciwnika który miał w składzie Garetha Bale, Cristiano Ronaldo, Leo Messiego czy Neymara, ale okazał się trainerowcem.

Opublikowano

Skąd mamy wiedzieć? Na razie nic nie wiadomo i bardzo dobrze. Nie ma tak tanich coinsów na allegro (100k - 5 zł, przesada zdecdowanie), co nie zmienia faktu, że trainery są. LachuHQ (youtuber i streamer) trafił ostatnio na przeciwnika który miał w składzie Garetha Bale, Cristiano Ronaldo, Leo Messiego czy Neymara, ale okazał się trainerowcem.

Bo trainery są, ale płatne.

Wejdą i ceny maksymalnie zejdą na PC, oczywiście chodzi mi o coinsy ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Kupiłem Trainera do Fify 14 UT za 30 euro :D

Jestem ciekawy kiedy dostane bana :)

z 5 ligi do 1 grałem tylko 20 min oczywiście jest opcja ustawienia wyniku 3-0 i grania całego meczu ale po co się trudzić :)

(UDOSTĘPNIĘ GO WAM JAK PIERWSZY TRAINER WYJDZIE W NECIE DO POBRANIA ZA FREE!!!)

Opublikowano

@up

Jak chcesz mieć Trainera do Fify 14 UT to musisz kupić, od nikogo nie dostaniesz dobrego sprawdzonego haxa do tej gry jedynie jakieś syfy typu

Generatory lub inne gówno...

xxx z tej strony polecam kupować jeśli jest ktoś zainteresowany 100% sprawdzony prze zemnie plik brak wirusów i innego typu syfu.

Opublikowano

Ja mam 2 trainery do Fify 14 z w/w strony, działają, łatwo się trzepie nimi coinsy, jeżeli jest ktoś zainteresowany to piszcie na skype - pandazorator lub gg - 7546129. Pokazuję przez skype jak działa trainer.

Opublikowano

Jak ktoś jest zainteresowany działającym trainerem, a nie żadnym wirusem lub keyloggerem to dodajcie na skype. Pokazuje przez skype jego działanie.

Skype - pandazorator

Opublikowano

Ja mam 2 trainery do Fify 14 z w/w strony, działają, łatwo się trzepie nimi coinsy, jeżeli jest ktoś zainteresowany to piszcie na skype - pandazorator lub gg - 7546129. Pokazuję przez skype jak działa trainer.

Sprawdzony trainer, działa, dzięki.

Opublikowano

Kolegę wyżej "jarek14" proszę o zbanowanie na tym forum i nie pobieranie żadnego z tych plików prawdopodobnie Trojan albo jakieś inne gówno.

A o to i dowód że się nie myliłem co do wirusa szkodliwego będącego w tym pliku.

t9b9yx.jpg

Co do Trainerów zaczynają się powoli pojawiać wersje Alfa co za tym idzie są nie dopracowane i przez to są wykrywalne mój kolega wyłapał bana po 10 min używania go. Nie polecam ich pobierać!

Benio1991 nawet nie pytajcie się go o haxy wysyła Keyllogery i okrada wasze konta z kart.

Pamiętajcie nie wierzcie im gdy wyjdzie prawdziwy trainer do tej gry wtedy pojawi się wiele stron www z takowymi haxami na razie nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...