Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trainer do FIFY 14

incted

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam czy ktoś korzysta z trainera DELTA10FY do fify 14 i czy działa?

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Masz tutaj

xxx

oczywiscie płatny :)

// Takich nie udostępniamy.

Użytkownik cichy. edytował ten post dziś, 12:42

Cichy widze ze dajesz ostrzezenia ludzia za to ze pomaga innym na tym forum.Osoba zadala pytanie dostala odpowiedz. Napisal czy jest to odpowiedzialem. Powiem Ci krotko chyba Ci w zyciu przyjaciół brakuje :) Tak jak duzo osob gada ze tu moderatorami sa dzieci i to wszystko jest prawda.Teraz mozesz mi dac kolejne ostrzezenie ze Ciebie obrazilem ale pogodz sie z tym bo taka jest prawda :) Strzała :)

PS: a inni jak próbuja okrasc innych ludzi tu na forum zostawiacie ich i nie dajecie im ostrzezen jak nawet sa dowody, Gratuluje dla Calego teamu MPC. Nadal rekrutujcie dzieci ponizej 18 roku zycia !

579571423327107377857.png

Opublikowano

Witam czy ktoś korzysta z trainera DELTA10FY do fify 14 i czy działa?

DELTA10FY nie działa jest jakiś błąd związany z wyborem funkcji w konsoli trainera.

Masz tutaj

xxx

oczywiscie płatny :)

// Takich nie udostępniamy.

Użytkownik cichy. edytował ten post dziś, 12:42

Cichy widze ze dajesz ostrzezenia ludzia za to ze pomaga innym na tym forum.Osoba zadala pytanie dostala odpowiedz. Napisal czy jest to odpowiedzialem. Powiem Ci krotko chyba Ci w zyciu przyjaciół brakuje :) Tak jak duzo osob gada ze tu moderatorami sa dzieci i to wszystko jest prawda.Teraz mozesz mi dac kolejne ostrzezenie ze Ciebie obrazilem ale pogodz sie z tym bo taka jest prawda :) Strzała :)

PS: a inni jak próbuja okrasc innych ludzi tu na forum zostawiacie ich i nie dajecie im ostrzezen jak nawet sa dowody, Gratuluje dla Calego teamu MPC. Nadal rekrutujcie dzieci ponizej 18 roku zycia !

Szczerze mówiąc to nie nowina że dzieciaki po 13 lat są moderatorami na tym forum :)

Mnie tylko dziwi fakt że za pomoc w czymś lub udostępnieniu czegoś dostaje się bana na kilka/kilkanaście dni bądź ostrzeżenie.

Kiedyś udostępniłem AimBota do Battlefield 3 działającego bez wirusów specjalnie przeskanowany w ich programiku :)

niestety następnego dnia temat z programem został usunięty przez Kingera dodatkowo dostałem 99 pkt ostrzeżenia.

Niestety w dzisiejszych czasach rządzi gimpaza, a za pomoc w czymś otrzymujesz najczęściej negatywna ocenę.

Opublikowano

Zastanawia mnie skąd ludzie na tydzień mają 130 mln coinsów, to jest niewyobrażalna suma (około 13 Ronaldo IF na pc) , ale boli mnie to że nie wydając prawdziwego hajsu, nie otwierając paczek oraz grając uczciwie nigdy nie dozbieram na zwykłego Ronaldo (o informie nie wspominając) . Smutne bo na Xboxie idzie lekko za ponad 1 milion wylicytować takiego piłkarza.

Opublikowano

Ja w fifie 13 używałem z cheathappens i odradzam bo po kilku dniach dostałem bana i do tej pory już odpuściłem sobie trainera.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ja w fifie 13 używałem z cheathappens i odradzam bo po kilku dniach dostałem bana i do tej pory już odpuściłem sobie trainera.

A powiedz mi co takiego zrobiłeś że dostałeś bana ? :)

Pewnie grałeś mecze Online i to dlatego posypał się ban, jak byś grał przeciwko CPU w trybie FUT to do dzisiaj byś śmigał na trainerze a hajs by się zgadzał w UT :)

Ja jakoś nigdy nie grałem meczy Online w trybie FUT no może kilka zagrałem na trainerze ale jakoś nie dostałem bana ani w 13 ani w 14.

Jeśli mądrze się używa takich programów jest bardzo mała szansa na wyłapanie bana od EA.

Opublikowano

działa ten trainer z CH? bo dzisiaj wszedłem na CH i trainer jest Retired czyli jakby wyłączony z użytku. ktoś używa i działa bo nie wiem czy kupować

15161440ZBaq47Po.gif

Opublikowano

Wiecie z jakiej strony można kupić działającego trainera do UT? Bo chyba z cheathappens nie działa. Piszcie na PW albo na gg(2140041) bo z tego co sie orientuję pseudo moderatorzy dają za to ostrzeżenia.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Jak ktoś jest zainteresowany działającym trainerem, a nie żadnym wirusem lub keyloggerem to dodajcie na skype. Pokazuje przez skype jego działanie.

Skype - pandazorator

Mi trainer nie działa ,a mam z cheat happens wywala mnie kiedy włączam mecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...