Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna troll ?

Burmistrz :D

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odświeżam temat gdyż nasza wspaniała Panna powróciła :). Zapraszam na zyx Myślę, że każdy kto miał z nią styczność pozna jej głos bez najmniejszych problemów. Najczęściej odwiedzane przez nią kanały to kanały publiczne.
Pozdrawiam :)

PS. nie musicie dziękować :D

Opublikowano

Odświeżam temat gdyż nasza wspaniała Panna powróciła :). Zapraszam na xyzl. Myślę, że każdy kto miał z nią styczność pozna jej głos bez najmniejszych problemów. Najczęściej odwiedzane przez nią kanały to kanały publiczne.

Pozdrawiam :)

PS. nie musicie dziękować :D

Myślę, że każdy normalny zignoruje to info bo na co komu jakiś pustak i kula u nogi? xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

Myślę, że każdy normalny zignoruje to info bo na co komu jakiś pustak i kula u nogi?xD

Teraz ma już 16 lat no to ten tego hehs
Opublikowano

Dlatego przestalem zagladac na TS'y albo przestales sie jakos specjalnie angazowac w TS'y (chodzi mi o przesiadywanie tam calymi dniami jak to robilem kiedys, bleh.). Tez poznalem jedna laske ktora byla rownie pojabana. To sie nazywa patologia :> Niewychowane gowno

61093c6efb.png

Opublikowano

Myślę, że każdy normalny zignoruje to info bo na co komu jakiś pustak i kula u nogi? xD

To prawda, ale jednak jak ktoś chciał by wrócić do dawnych lat to zapraszam na "Mały powrót do przeszłości". Gwarantuję porządną dawkę śmiechu. Nie każę Wam tam wbijać, lecz zachęcam :). Jest starsza, ale czy mądrzejsza... to już należy do Waszej oceny

Jej nick to chyba malutka/mala/malenka. Jakoś tak.

Opublikowano

Hehehe. Ma już 17 lat. . . potwierdzone info. Poznałem ją osobiście i szczerze zastanawiam się czy na taką głupotę mają jakiś lek... niestety zaczynam powątpiewać.
Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...