Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna troll ?

Burmistrz :D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podaj skype chętnie pogadam z taka laska ;D a ty nic na to nie poradzisz ale czy to przypadkiem nie jest ta Ślynna Dorotka ? :D

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

na ts jest pozno 22-23 ( u niej 21-22) jest z szkocji, to nie fake a skype nie mam aktualnego bo usuneła dziś spróbuje kogoś namówić na "podryw" to mu poda skype, JEJ NICKI NA TS

lali, lenka, cicha, itp....... ma flage UK oraz często zmienia zdjecia jak by coś to pisać do mnie na TS mój nick !Burmistrz, to pokaze wam gdzie siedzi, wczoraj o 23 mielismy z niejj beke chwaliła sie 2 dni temu ze beedzie miala 6g, a dziś "ze ona nie paliła bo to było koleSZanki"

a dorotka ?, napewno nie jak juz to Estera, Cichoszewska....

piszcie jej na FB "MPCFORUM POZDRAWIA" xddd

Opublikowano

Co jak co ale takie cos. Dawanie fb i inne takie może być karane bo ma prawo do prywatnosci może ona nie chce ? a ty dajesz. Jak poprosisz to da jak nie to nie proste. Nie róbcie tutaj mobbingu bo każdy za to dostanie kto brał w tym udział.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Idiotów na tym świecie jednak nie brakuje... Tak jak reszta wspomniała, albo fake... Albo skończy jako panienka do towarzystwa...

Seems legit...

Opublikowano

Pełno teraz takiego gówna z gimbazy. Właściwie co druga dziewczyna jest taka ale nie powiem, że nie ma wyjątków bo takowe są.

Aktualne pokolenie jest dość specyficzne ma wiele wad jak i zalet ;) Niestety ludzie oceniają wszystkim po tym co zrobiła jedna czy dwie osoby.

Opublikowano

Co jak co ale takie cos. Dawanie fb i inne takie może być karane bo ma prawo do prywatnosci może ona nie chce ? a ty dajesz. Jak poprosisz to da jak nie to nie proste. Nie róbcie tutaj mobbingu bo każdy za to dostanie kto brał w tym udział.

Ale pierdolisz głupoty chłopie. Facebook to publiczny serwis, i jak ona zakłada tam konto to ma się liczyć z tym, że inne osoby będą "odwiedzać" jej profil. Co innego z pisaniem wiadomości w stylu tej twojej " pokaż cycki ", to już jest mobbing przyjacielu. Ps. Mam 12 lat, nie mam Facebooka, znam ortografię i zasady moralne, nie pasuję do tego pokolenia :(.

21515.jpg

Opublikowano

Pełno teraz takiego gówna z gimbazy. Właściwie co druga dziewczyna jest taka ale nie powiem, że nie ma wyjątków bo takowe są.

Aktualne pokolenie jest dość specyficzne ma wiele wad jak i zalet ;) Niestety ludzie oceniają wszystkim po tym co zrobiła jedna czy dwie osoby.

Wyjątki są to prawda... Ale albo są samotne, albo stają się tacy sami jak reszta.

Opublikowano

FB to jest portal społecznościowy.... każdy moze znalezc kazdego, widze ze ty to kolejna konfitura na MPC.

Opublikowano

A na cipie ma kolczyka????Moim zdaniem to pojebus.Normalnym człowiekiem to niej bym nie nazwał.Miałem taką samą w klasie.Ja to tych dziewczyn nie rozumiem i tyle.Ostatnio mnie zaczepiaja takie jedne najpierw myslalem ,ze se jaja robia i tego nie bralem na poważnie a teraz to sam nie wiem.Teraz to watpliwosci mam na ten temat.

Opublikowano

A na cipie ma kolczyka????Moim zdaniem to pojebus.Normalnym człowiekiem to niej bym nie nazwał.Miałem taką samą w klasie.Ja to tych dziewczyn nie rozumiem i tyle.Ostatnio mnie zaczepiaja takie jedne najpierw myslalem ,ze se jaja robia i tego nie bralem na poważnie a teraz to sam nie wiem.Teraz to watpliwosci mam na ten temat.

Proste... Albo chcą się zabawić twoim kosztem i cię poniżyć... Albo nudzi im się i szukają ofiary.

Opublikowano

nie xD, ale gadała ,że chce sobie zrobić między cyckami kolczyk (0_o) lub w wardze.

Opublikowano

Sorry, ale ja nic z tego nie rozumiem. Jeśli chcesz, to się z nią spotkaj, bo z tego wynika, że macie po tyle samo lat i tak samo najebane w głowach.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ledwo się doczytałem o co chodzi.

Dziewczyna jak dziewczyna, teraz takich pełno w gimnazjach.... niestety.

Nazywajmy rzeczy po imieniu, jeśli się tak zachowuje to nie jest dziewczyną, tylko szmatą/dziwką.

graphic.png

Opublikowano

Nazywajmy rzeczy po imieniu, jeśli się tak zachowuje to nie jest dziewczyną, tylko szmatą/dziwką.

Trudno się nie zgodzić. Ale skoro takie życie wybierają, to ich sprawa nie nasza.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...