Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna troll ?

Burmistrz :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, jakiś miech temu na ts poznałem dziewczyne , fajnie sie pisało, gadało, potem tak z tydzien gadalismy , dostalem perm na ts, siedizalem na innym ts potem ona tez wbiła na mojego TS wiec piszemy ze soba, gadamy duzo, naaaaaaagle sie okazało ,że ona ma 14 lat (98 rocznik), a na skype to tyłek pokazuje, cycki , pochwali sie swoimi kolczykami np w jezyku, uszach, pepku itd,itp ... chodzi bardzo "wyzywajaco" jak na 14 latke masakra, poprostu, a na TS do każdego zarywa a do mnie pisze ze sie chce spotkać, mam jej numer tel itp znamy sie troszke ;d ale mysle ze ona to jakiś troll jest dziwny.... tzn napewno nie troll ze to nie ona bo widac jak gada buzia itd albo gada ze chce sobie zrobić kolczyk miedzy cyckami (0_o) w.t.f ? , jak na 14 latke to jest pojebana, siedzi na TS gada ze pizze zamowi bo jej ojciec dobra robi........ a za chwile ze ma pojebanego ojca gada bo cos tam cos tam..... i do kazdego sie przystawia mowi ze jest od 2 lat chora i lekarze nie wiedza na co HAHAHAH, a na SKYPE to każdemu tyłkiem przed ekranem lata, masakra poprostu z tymi gimbusami. (skonczyłemm gimbazeeeeeeeeeeee).....

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Wypowiedzcie sie na jej temat.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osoba nie wychowana i z małym ilorazem inteligencji (marnuje życie i wydurnia się)

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

wszyscy na TS mają z niej beke xD a ja aby pisze do tych z którymi rozmawia ,że ich trolluje, jeszcze sie żali .że ma dyrektora który "niewiem czy jest takie polskie słowo, ale on lubi małe dziewczynki"~lali (jej nick z ts) beeka z niej, chcecie to moge wam dać jej facebooka.

Opublikowano

Ja lubię młode 14 latki. Dasz mi jej skype i fb ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Admin Cienia
Opublikowano

Okłamała ciebie 2 razy i mogę wskazać gdzie. jak lekarze nie wiedzą na co jest chora to chora jest na głowę, i nie 2 lata a 14.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Sory, miałem problem z netem

JEJ skype. DAM JAK BEDE MIAŁ BO AKTUALNIE USUNEŁA SKYPE, ZAKŁADA NOWEGO.

JEJ facebook xyz

SERWERY TS NA KTÓRYCH JEST

xyz

SPAMOWAĆ JEJ K***A BĘDZIE 1:1 ZA CAŁY TS XDDDDDDDDDDDDDD

@SWOJA DROGA ładnie polazł temat 750 wyśw. :O... DZ za wyświetlenia.

Taaak...

-Neoxyh

Opublikowano

JEJ facebook xyz

xyz

@SWOJA DROGA ładnie polazł temat 750 wyśw.  :O... DZ za wyświetlenia.

Taaak...

-Neoxyh

Pisałem zeby pokazala cycki. Odpowiedż: "Wal się zboczeńcu" fake jak c**j.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

JEJ facebook xyz

xyz

@SWOJA DROGA ładnie polazł temat 750 wyśw.  :O... DZ za wyświetlenia.

Taaak...

-Neoxyh

W których godzinach można ją złapać na ts? Chętnie posłuchamy : >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...