Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zakupić Minecraft premium?

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim Zdaniem nie opłaca sie wydawac hajsu na premium . Jeżeli chcesz mieć skina , Pelerynke to jest za darmo tylko msisz pobrac Launchera Zyczu

http://minecraft.zyczu.pl/

I tak bede wszystko pisać . A jeżeli chcesz Grać na serverach premium to kup na allegro za 5-9 zł

67pojo.png

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem warto zakupić. Wspierasz w ten sposób twórców i zarazem fajnie wyglądasz na serwerze no i oczywiście zagrasz na kazdym serwerze pod warunkiem że nie wymaga ich clienta którego tez od nich pobierzesz

Opublikowano

Moim zdaniem warto zakupić konto premium do minecraft'a.

Ja konto kupiłem już dawno temu i jestem z tego zadowolony.

.

Opublikowano

100% się opłaca... Piraci są nielubiani :D ja kupiłem premium nie dlatego, że chciałem zagrać na Lepszych servach Mini Games i.t.d tylko po to żeby nie być piratem :P

50% piszących, że się nie opłaca to dzieci którym rodzice nie chcą kupić mc :P

Sygnatury brak.

Opublikowano

@up

Właśnie o tym mówię hajs się zgadza więc kupiłbym ^^, nudzę popołudniami a YouTuberzy coś ostatnio już nie nagrywają w takiej dużej ilości mini gier co kiedys ;/

Edit. Dzięki za odpowiedzi zobacze w jutro czy coś załatwie w tej sprawie :P może mi ktoś podać dokładna cene przelewem w zł?

Opublikowano

nie oplaca ci sie bo itak mozna grac na takich serwach no-premium to po 1

a po 2 ja mam 4 konta premium

1 moje 1 brata 1 kumpla 1 kumpla brata

pomysl ze ja kupliem znich 3 ;[

zaluje teraz ;[

Opublikowano

Nie opłaca się, czemu? Bo po pierwsze nie okradasz firmy która stworzyła minecrafta tylko firmę która posiada do niej prawa. Szczegół. Jak dla mnie sama cena to żart, 80zł za grę której wyprodukowanie kosztowało... nic? Tak, jasne, aktualizacje, chuje, muje, dzikie węże. Te które coś dodają są co kilka miesięcy. Popatrzcie chociaż na grafikę? Aaaa, no tak, grafika się nie liczy... to może animację? To również się nie liczy? No tak! Grywalność! Tylko z jakiego powodu zdzierają z nas taką kasę? Bo gra się sprzedaje i niezależnie od ceny ludzie ją kupują niezależnie od ceny co jak dla mnie jest skurwysyństwem i głównie przez cenę tej gry nie kupię.

Opublikowano

Czytam komentarze i trochę mnie to dołuję...

Jeśli chcesz pograć na zagranicznych serwerach, na których są nowe i lepsze mini-game niż w Polsce, oraz większa kultura to kupuj śmiało. 80 zł to jeszcze nie tak dużo, jak na grę, która ciągle się rozwija, a ty dostajesz powiadomienia i aktualizacje gry jako jeden z pierwszych prawda?

Gdy grasz na priracie, nie wspierasz Mojangu (i tak mają dużo kasy), ale to sam fakt, że piracisz grę jest już u innych użytkowników inaczej zauważalne, gdy masz pełną wersję całkiem inaczej patrzą na Ciebie.

Reasumując: Kup sobie minecrafta oryginalnego, będziesz wspierał Mojanga oraz sam się cieszył rozgrywką jak i aktualizacjami itp.

PS. Ja kupiłem minecrafta 2 lata temu, mam i gram go do dziś dnia. Dałem za niego 30zł, wtedy dopiero się rozwijał. Było wtedy pomyśleć i kupić :D

Opublikowano

Nie warto, serwery premium to lipa bo graja tam same "prosy", a na non premium jest pompa ze stevow. Zmiana skina sie szybko nudzi, a ty za 85zl widzisz swoja kwadratowa reke

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ale wy jesteście głupi. Wspieracie grę jebane piraty. Poza tym, macie dostęp do serwerów "anglojęzycznych" gdzie nie ma jebanych polaczków piratów takich jak wy. Kultura tam jest zupełnie inna, jest idealnie. Spokój i cisza, wszyscy kulturalnie ze sobą rozmawiają itd ;). Polecam server hypixela.

@up

Panie Up, kiedy wychodziła wersja 1.8, może o tym nie wiesz, ale nawet mojang pokazywał, że Polacy są jednym z najbardziej dochodowych państw dla Minecrafta ;)

Plus. Gram od dawien dawna tylko na serwerze hypxiela + czasami jakiś prawdziwy survival, nie oklepane sv+gildie+mobarena które jest jednym wielkim gównem. :)

P.S: Nawet na słabym internecie który miałem przez 2 tyg nie było na anglojęzycznych serwerach lagów.

Opublikowano

Moim zdaniem oplaca sie, jest wiele fajnych serwerow hardcore, np. skkf. Wiele ciekawych serwerow z mini - game, ja kupilem rok temu i nie zaluje, koszt tego to 85zł, niby duzo ale premka na zawsze

Opublikowano

ja rozumiem że nie warto wydać kasy na grę którą przejdzie się w 3 godziny. ale na grę w którą grasz rok? dla samej satysfakcji warto. Masz nowe możliwości - serwery premium które są często duzo lepsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...