Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zakupić Minecraft premium?

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej kupic premium i tyle. Zawsze lepsze niz pirat.

Serwer PVP 1.7.2 IP: Mc-Team.pl:25566

Serwer SkyBlock 1.7.2 IP: Mc-Team.pl:25567

Serwer Survival+Frakcje 1.7.2 IP: Mc-Team.pl

Opublikowano

No zawsze lepiej niż pirat. Ja się o tym przekonałem ostatnio jak w końcu mogłem normalnie pograć sobie w najnowsze paczki tekkita oraz w sumie lite też :D

Inne zalety to skin. Tak to chyba tyle, no i w sumie gra na ciekawych serwerach, takich jak skkf lub zagraniczne. Ja np w końcu mogłem wejść pooglądać sobie

mapę w WesterosCraft :D

Opublikowano

Moim zdaniem warto. Dlaczego ? Hm

- Możesz grać na serwerach premium

- Masz skina :D

- Wspomagasz grę,

- Nie jesteś piratem :D

Ps. Kupujcie tylko z oficjalnej strony mc :D

Opublikowano

Teraz Premium jest bardzo drogie... ja 3 lata temu kupiłem za 25 zł.

Ale mimo wszystko z własnego doświadczenia wiem że opłaca się kupić albo nie tyle co się teraz już opłaca ale warto go mieć... serwery non-premium są przepełnione wręcz ludźmi którzy nie wiedzą co się dzieje.

//RiPul

06860813459606750192.jpg

Opublikowano

Nie opłaca się kupić premium. Mało serwerów posiada wymaganie premium a poza tym jak chce się mieć skina wystarczy pobrać plugin Citizens i wpisac /npc create <postać ze skinem> oczywiście trzeba mieć OP. Kupienie premium spowoduje wyrzucenie około 80 zyli do kosza a i tak mało opcji.

hehe citizens jest od tworzenia npc . moze chodzic wyznaczoną ścieżką / stać / dawać questy . >,<

55aR3G.png

Opublikowano

hehe citizens jest od tworzenia npc . moze chodzic wyznaczoną ścieżką / stać / dawać questy . >,<

estarter napisał jakby nie wiedział co to skin

Opublikowano

Jak nie masz co robić z kasą to kupuj. Jeżeli jednak masz ledwo jakieś 120 zł, nie trać na to kasy (chyba, że chcesz to premium cały czas wykorzystywać (grać na serverach premium itd.)). Jeżeli chcesz zagrać sobie na blitzsg, hns, tntrun, itd. na piracie to wejdź na server CubeGame.pl lub Mysg.pl

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak nie masz co robić z kasą to kupuj. Jeżeli jednak masz ledwo jakieś 120 zł, nie trać na to kasy.

Nie uważam, żeby wydanie 120zł na grę, w którą gra się dłuższy czas i lubi się w nią grać było sporym wydatkiem.

bo:

• Wspierasz twórców
  • Masz satysfakcję z tego, że kupiłeś grę
  • Jesteś lepiej traktowany przez support
Opublikowano

Ten temat naprawdę jest jeszcze ciągnięty jak mówiłem obecnie nie warto

Opublikowano

Jak nie masz na co kasy wydawać to sobie kup.

Ja bym nie kupywał bo to bez sensu.

Kiedys wszyscy zapomnimy o tej grze i co ?

I jesteś ok. 100,- w plecy ....

gra.png

Opublikowano

Nie opłaca się kupić premium.

Gdyby nie ci, którzy kupują grę, jej producent musiałby zamknąć firmę i życie MC by się skończyło.

Na szczęście są ludzie, którzy chcą mieć oryginał. Grać na serwerach można dowolnym klientem. Mało jest serwerów tylko dla klientów premium.

By wszystkim żyło się lepiej :)

Opublikowano

sobie wejdź na twitcha i zobacz ile ludzi ogląda streamy z mc :> i gra jest cały czas wspierana, więc te 'kiedyś' może będzie miało miejsce za kilka lat

Opublikowano

Czyli według ciebie nie opłaca się nic kupować/za nic płacić, bo przecież:

• Kiedyś wszyscy zapomnimy o windowsie/mac os
  • Kiedyś wszyscy zapomnimy o battlefieldzie
  • Kiedyś wszyscy zapomnimy o ...

Zauważ też, że minecraft jest nadal popularny mimo >3 lat na karku i to według mnie ta gra zasługuje na uznanie dla twórców.

Opublikowano

Ok. Dawaj. Nie kupuj żadnej gry, bo po co? Zapomnisz. Lepiej zostań tam gdzie jesteś i graj w Sapera.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli naprawdę lubisz tę grę i wiesz że zabawisz przy niej dłużej to zdecydowanie opłaca się kupić premium to tylko niecałe 90 zł.

Zawsze masz wszystkie aktualizacje pod ręką, możliwość zmiany skina bez żadnych dziwnych programów i oczywiście dostęp do serwerów premium na niektóre naprawdę warto wejść. Nie wiadomo co jeszcze twórcy mc dodadzą do premium. :)

Opublikowano

Uwazam, ze sie oplaca pod pretekstem paru argumentow:

1. Masz skina

2. Masz dostep do nie dosc, ze serverow premium to serverow na minecaft.net

3. Na nowego launchera dobrze sie wgrywa mody ^^

40491.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...