Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zakupić Minecraft premium?

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto zakupić premium do mc w moim wypadku? Do wersji 1.5.2 grałem na piracie przez ponad rok, jak wyszła wyższa akutalizacja zrezygnowałem z niego całkowicie. Najbardziej zalezy mi na serwerach z mini grami, heed the seek, sg blizt (nie wiem czy to tak nazywa) itp. nie widze sensu gry na singlu, z nowosciami jestem totalnie do tyłu. Z drugiej strony mała przyjemność będzie bez mojej dziewczyny która nie ma możliwości zakupu premium, co radzicie zainwestować kasę w mc? Ile aktualnie na zł będzie wynosił przelew?

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem bez sensu wydawać kasę na gry :) co chwilę coś nowego wychodzi, zaczyna się podobać i zapominamy o innych grach. Jeśli chodzi o serwery tego typu, to mamy polskie odpowiedniki, które są również dla graczy non premium. Jak chcesz kilka to na pw mogę Tobie podać :)

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Jak dla mnie nie.. Zwykłe stracenie prawie 100zł na gre, z której masz tylko skina, a w dodatku na non-premium również są launchery i też możesz sobie pograć.

Jeszcze raz wielkie nie ..

Opublikowano

Ja mam premium 2 lata i się cieszę, bo kupiłem je za 20zł, a od tamtego czasu ciągle gram w Minecrafta :) To jest gra, która się nie nudzi, a dzięki premium ma się możliwość zagrać na trybach, na które trzeba poczekać aż będą na na non-premium (chociaż mysg, mc-mg itp. tylko plagiatują minigry), np. na serwach hypixela, hivemc, mineplex, coremc itp. A te 90zł to nie jest jakoś strasznie dużo.

tenor.gif

Opublikowano

ja kupilem nawet 2 minecrafty - latwy sposob na trolowanie adminow serverow premium :) piszesz na jednym koncie do admina cos na pw a na drugim zlosliwie komentujesz to co napisales na 1 koncie na pw do admina

Opublikowano

ja powiem tak. Minecraft Premium to tylko skin i możliwość wchodzenia na różne serwery premium i więcej możliwości. Ale jeśli już tak bardzo chcesz to nie czekaj, kup sb Minecraft Premium , to tylko 90 zł. Nie jest tak wcale dużo. Więc ja mówię , jak chcesz to kup, jak nie to nie ;p Ale pamiętaj Minecraft nie znudzi się raczek nigdy ;p

Opublikowano

Ja mam premium 2 lata i się cieszę, bo kupiłem je za 20zł, a od tamtego czasu ciągle gram w Minecrafta :) To jest gra, która się nie nudzi, a dzięki premium ma się możliwość zagrać na trybach, na które trzeba poczekać aż będą na na non-premium (chociaż mysg, mc-mg itp. tylko plagiatują minigry), np. na serwach hypixela, hivemc, mineplex, coremc itp. A te 90zł to nie jest jakoś strasznie dużo.

jak kosztował 20 zł,i to dwa lata temu kiedy nie było serwów non-premium to się opłacało,a teraz gdzie kosztuje ponad 80 zł,a większość polskich serwów,w tym świetny z minigrami mysg jest non-premium,kupno premki ogranicza się do serwów z europy zach. i usa (gdzie cena premki to grosze dla nich bo zarobki są wielokrotnie większe) i skina którego można mieć dla własnej satysfakcji w niektórych launcherach

Opublikowano

A jak dla mnie się opłaca, nie dla samego skina a dla samego docenienia pracy ludzi którzy tworzą minecrafta bo nie oszukujmy się Ci ludzie też chcą zarobić. Po za tym jak masz premium to na pewno jesteś w świecie minecrafta bardziej "szanowany" (Nie wiem jak to inaczej ująć). To tak jak byś się pytał czy opłaca ci się kupić jakaś grę czy ja lepiej z piratować.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

@up na zachodzie tyle premek idze że jakby polacy w ogóle przestaliby kupować to by mojang nawet nie zauważył

Opublikowano

Ale wy jesteście głupi. Wspieracie grę jebane piraty. Poza tym, macie dostęp do serwerów "anglojęzycznych" gdzie nie ma jebanych polaczków piratów takich jak wy. Kultura tam jest zupełnie inna, jest idealnie. Spokój i cisza, wszyscy kulturalnie ze sobą rozmawiają itd ;). Polecam server hypixela.

@up

Panie Up, kiedy wychodziła wersja 1.8, może o tym nie wiesz, ale nawet mojang pokazywał, że Polacy są jednym z najbardziej dochodowych państw dla Minecrafta ;)

Opublikowano

Ale wy jesteście głupi. Wspieracie grę jebane piraty. Poza tym, macie dostęp do serwerów "anglojęzycznych" gdzie nie ma jebanych polaczków piratów takich jak wy. Kultura tam jest zupełnie inna, jest idealnie. Spokój i cisza, wszyscy kulturalnie ze sobą rozmawiają itd ;). Polecam server hypixela.

@up

Panie Up, kiedy wychodziła wersja 1.8, może o tym nie wiesz, ale nawet mojang pokazywał, że Polacy są jednym z najbardziej dochodowych państw dla Minecrafta ;)

Za twoja kultura zostawia wiele do życzenia

Opublikowano

ech,przyczepiłeś się do mojego opisu,widać że nie wiedziałeś co mi odpowiedzieć.Do ludzi poza internetem też tak się odzywasz?

Opublikowano

Moim zdaniem warto.

Mimo to ,że nie daje specjalnie dużo, od możliwości zmiany skina oraz grania na serwerach premium.

Myślę ,że zakupienie gry daje ci dużą satysfakcje, chcesz wesprzeć twórców i zachęcić innych graczy do zrobienia tego samego.

KONTO NIE AKTYWNE !

Opublikowano

Jak już zostało wcześniej wymienione, gra premium to same korzyści.

Między innymi gra na międzynarodowych serwerach które są bardziej ogarnięte.

Serwery premium dają Ci przynajmniej to, że masz dużo mniejszą szansę na natrafienie na osobę 'Noob'a'.

Skin to też całkiem fajny dodatek, a nowy launcher premium jest niczego sobie dobry.

Gry się wspiera, jeśli uważasz, że te kilkadziesiąt złotych (Nie mam pojęcia ile kosztuje w Polsce) to nie aż tak dużo aby zainwestować w grę bez wielu limitów to polecam Ci wykonać ten zakup.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

ech,przyczepiłeś się do mojego opisu,widać że nie wiedziałeś co mi odpowiedzieć.Do ludzi poza internetem też tak się odzywasz?

Jestes glupi czy udajesz? xD napisalem ci, ze jestes ignorantem, a ty mi tu o braku argumentow.

Opublikowano

może jestem ignorantem,ale nie nazywam innych,w tym moda działu,od jebanych polaczków piratów to ci nie da ci respektu wśród innych :P

Opublikowano

Opłaca się kupić bo to jest aż tak dużo, w tedy masz dostęp do dużej ilości znanych serwerów (na serwerach premium grają te Pingwiny / Huśki / skkf'y itd).

Z drugiej strony można grać na tych wszystkich grach za darmo na non - premium.

Ja Ci polecam kupno Orginała bo ja też za niedługo kupuje go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...