Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi

4Gen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W 1 dzień 60 naziemnych :D Ja w 3-4 bitwy skończyłem.

http://warthunder.com/pl/news/121-Zamknite-Beta-Testy-dla-Wojsk-Ldowych-pl

Link do newsa na stronie.

W ciągu najbliższych trzech tygodni będziemy ogłaszać wyzwania, by wyłonić naszych najbardziej zdeterminowanych i lojalnych pilotów.
Podejmij i ukończ nowe zadania bojowe, by uzyskać dostęp do Zamkniętych Beta Testów oraz możliwość wygrania innych wartościowych nagród, jak wyjątkowe t-shirty czy zegarki War Thunder. Im więcej osiągniesz, tym większe będą Twoje szanse. Rozpoczęcie testów ma planowo nastąpić przed 4 grudnia.
Przygotujcie się więc i bądźcie gotowi na pierwszą misję, którą ogłosimy dziś, 13 listopada!
  • Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie w zręcznościowych nie idzie, bo wszyscy chcą zestrzelić naziemne, poza tym zaraz trzech na ogonie siada.

Wystarczyło wziąć Iła-2 na historyku, polecam xD

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jak wam idzie? Ja dałem radę Spitkiem II, ale jak tak dalej pójdzie to ostatnia misja będzie brzmiała: "Użyj odrzutowca by zniszczyć 1000 niszczycieli"...

1384456946-U625839.jpg

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie ogarniam dzisiejszego zadania... nurkujące się nie liczą, lekkie też nie, morskie nie... zestrzeliłem Bf 110 - też nie... jedyny kill, jaki mi zaliczyło to na Avengerze, kiedy zestrzeliłem Pe-3.

@EDIT

No świeeetnie, teraz się okazało, że zaktualizowali wiadomość... nie dość że trzeba to zrobić WYBRANYMI bombowcami, nie DOWOLNYM, jak było napisane, to jeszcze za pomocą strzelca...

Dlaczego mi tamtego killa zaliczyło - nie mam pojęcia.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...