Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi

4Gen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie bomba. Czołgi poruszają się bardzo sugestywnie, tylko muszą poprawić system kolizji (dachowanie xD). No i przydałoby się popracować nad systemem zniszczeń.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Co by nie zrobili i tak pewne grac bedzie sie super :) pamietajac ciagle ze to wciaz jest beta pewnie sukcesywnie i tak beda pracowac nad ulepszaniem :)

...Vess/4Gen/VanBoogie...

30ab0c774b1bc1d2dac36c06cbfe2c37.png

...WHAT?...

Opublikowano

Ja nie jestem tak obeznany w tym war thunder i to będzie tak że w 1 bitwie będą gracze sterujący czołgami i samolotami i czasami statkami? ;P Czy czołgi będą miały osobne bitwy? Oby to szybko wprowadzili bo chcę pograć :)

Opublikowano

Prawdopodobnie jedno i drugie. Zrobią bitwy oddzielne, bo niektórzy będą takie woleć (no i pewnie mniejsze wymagania sprzętowe), ale pojawią się też łączone (być może ten tryb "Wojna Światowa", który jest w menu), zresztą widać w drugim gameplayu, że pracują już nad łączonymi bitwami.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie, jak na razie powiedziałbym, że to zamknięta alfa ;) Tylko Ruscy mieli dostęp, akcję zrobili przy okazji Irgomiru.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

samoloty czołgi i staki na jednej mapie będzie super gram juz chwile w warthunder i spodziewam sie ze czołgi tez bede zajebiste

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Łączone bitwy byłyby świetne. Jednak przy takiej różnorodności ciężko będzie utrzymać równowagę sił, bo jeśli czołgi nie będą miały szans z samolotem... :(

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Myślę, że po zauważeniu czołgu przez samolot lub pojazd przeciwnika będzie on widoczny dla wszystkich graczy z przeciwnego zespołu, ale raczej nie będzie on widoczny dla przeciwnika

od samego początku.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Powinna być możliwość sterowania działkami przeciwlotniczymi, ale powinny także strzelać automatycznie.

Jak strzelcy w bombowcach ;)

Co do czołgów, mnie niepokoi jedna jedyna rzecz.

Artyleria.

Jak ja to zobaczyłem na tym filmiku z Igromiru, to oczy mi wyszły na wierzch i dostałem palpitacji serca. WTF WAS THAT? Goście się elegancko napieprzają z odległości, jeden ma chyba jako takie doświadczenie, bo postanawia się schować za skałami (i bardzo słusznie), drugi traci go z oczu... i co robi? WYPUSZCZA PIEPRZONEGO DRONA albo gołębia pocztowego z wszechwidzącą kamerą przyspawaną do dupy, dzięki czemu widzi wszystko aż do sąsiedniej parafii, naciska jeden przycisk i facet zostaje kulturalnie wyproszony z rozgrywki za pomocą tuzina pocisków spadających gdzieś z okolicy Proxima Centauri. To ma być realizm? Przecież wystarczy sobie wyobrazić bitwę z 20 graczami, gdzie KAŻDY ma dostęp do takiego napalmu z dupy, i otrzymujemy grę w statki zamiast porządnego konkurenta dla WoTa. No ludzie, proszę was...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Na początku sobie myślałem skoro nie będzie prototypów to pewnie nimecy będą wymiatać ale jak patrzę że ruski mają t54 to zaczynam się zastanawiać nad wyborem. Troche korcą mnie niemieckie niszczyciele takie jak Jagdtiger i ten ferdinand ale ruski mają su-152 i isu-152 o działach 152 mm więc też będzie zabawa a ferdek ma bodajże 120 mm a tiger nie jestem pewien ale chyba 152 mm ale raczej nie. Chyba że to będzie ten z 8.8 cm

Opublikowano

Na początku sobie myślałem skoro nie będzie prototypów to pewnie nimecy będą wymiatać ale jak patrzę że ruski mają t54 to zaczynam się zastanawiać nad wyborem. Troche korcą mnie niemieckie niszczyciele takie jak Jagdtiger i ten ferdinand ale ruski mają su-152 i isu-152 o działach 152 mm więc też będzie zabawa a ferdek ma bodajże 120 mm a tiger nie jestem pewien ale chyba 152 mm ale raczej nie. Chyba że to będzie ten z 8.8 cm

Jakbyś nie mógł rozwijać obu nacji... przecież tak jest najlepiej pod każdym względem.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Każda nacja będzie miała niszczyciele, lekkie, średnie, ciężkie czołgi, haubice..., więc siły będą wyrównane, a wybieranie tylko jednej nacji sprawia, że gra zaczyna się nudzić.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

WOT mi się już znudził teraz tylko czekać na nową odsłonę Tanków :)

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...