Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba nie uda mi się... Nacisnąłem Get key ale od razu error i dupa..

Czyli ci się nie udało, tak samo jak mi gdy wbiłem na 450 keyach, chociaż mojemu bratu się udało.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Wcisnąłem Get key i oczywiście error. Odświeżałem do skutku i udało mi się wziąć udział, niestety w emailu dostałem to:

Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.
2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.
3) A key has already been assigned to you.
Please check back later as more codes may be added!

Alienware Arena Team

Opublikowano

A jak wogole dolaczyc do tej kolejki ? Chodzi tu o to ze robie konto na emaila odbieram potwierzdenie , dolaczam do grup wszystkich i tyle?

A i jeszcze , o ktorej ( naszego czasu) byly rozdawane ostatnio kody ? To jest o tej samej codziennie czy ciagle inna ?

Opublikowano

Prawdopodobnie 19 lub 23, ale nie wykluczam innych godzin

gdyby ktoś wyłapał te klucze NA to mam gry steam na wymianę

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

"As for as i can tell for the past three days all the keys have been added at 12:00 Pacific Time. Hope this helps ^_^" Pacific time, czyli +9 godzin u nas, wychodzi na to, że niby kolo 21 dodają

1377440917-U253647.png

Opublikowano

"As for as i can tell for the past three days all the keys have been added at 12:00 Pacific Time. Hope this helps ^_^" Pacific time, czyli +9 godzin u nas, wychodzi na to, że niby kolo 21 dodają

Nieprawda że, przez ostatnie dni były o 12pdt. Dwa dni temu były o 17 naszego czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...