Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdanie za free skórki Muay Thai Lee Sin

CrisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż organizacja wręcz do dupy.

Wiedzą że w tych godzinach serwery im siadają to powinni coś z tym zrobić a nie że jedna osoba już z 5 keyów ma -.-

Od 17 siedziałem do tej 19... Klikając F5 i proszę klikam GET CODE i wspaniały error 503 :)

Nigdy więcej eventów od AlienWare -.-

No cóż organizacja wręcz do dupy.

Wiedzą że w tych godzinach serwery im siadają to powinni coś z tym zrobić a nie że jedna osoba już z 5 keyów ma -.-

Od 17 siedziałem do tej 19... Klikając F5 i proszę klikam GET CODE i wspaniały error 503 :)

Nigdy więcej eventów od AlienWare -.-

Padły im serwery przez ludzi takich jak ty którzy ciągle klikali F5.

A ten kod można na EUW i EUNE użyć? czyt. dwa razy?

Jak tak to za EUNE mógł bym coś zaoferować.

A ten kod można na EUW i EUNE użyć? czyt. dwa razy?

Jak tak to za EUNE mógł bym coś zaoferować.

Na 2 serwerach powinny działać.

Też nie dostaliscie informacji, że key będą za chwile?

Również nie dostałem, wątpię by ktokolwiek dostał.

652601399840421198520.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy był event z Teemo i Mundo to wiele osób dostało skiny.. i każdy był zadowolony. Kilka pytań i tyle.. a nie. Gimby nie pójdą do szkoły i mają skiny, a przykładowo ktoś do pracy to nie ma :D Przyjebany event.

Opublikowano

Up:

Prawda... Tzreba mieć po prostu farta że cię przepuści, Mnie 2 razy przepuściło do "Get Code" i po kliknięciu od razu Error 503 :P

Już 3 razy próbowałem i wiele razy klikałem już te get code ale zawsze kończyło się to errorem.

Także walić ten event ;)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

eh, ja nie dostałem .. Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.
2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.
3) A key has already been assigned to you.
Please check back later as more codes may be added!

Alienware Arena Team

Opublikowano

Gdy był event z Teemo i Mundo to wiele osób dostało skiny.. i każdy był zadowolony. Kilka pytań i tyle.. a nie. Gimby nie pójdą do szkoły i mają skiny, a przykładowo ktoś do pracy to nie ma :D Przyjebany event.

Szkoła o 19, aha.

Opublikowano

Kurcze 3 proba i znowu sie nie udalo,dzisiaj od 17 odswiezalem strone o pelnych godzinach,i o 19:00:02 odswiezylem ,0 lagow i jak i 0 kodow,potem o 19:05 znow f5 i error do 19:25 ,a emailu jak nie bylo tak nie ma,jeszcze pytanko : kody moga dodac nie o pelnej godzinie tylko pare minut po tak ?

Opublikowano

Szkoła o 19, aha.

tak, o 19 szkoła. Jeśli chodzisz dajmy na to do szkoły wieczorowej to tak bo skończyłem lekcje o 19.45 więc masz odpowiedź

Opublikowano

tak, o 19 szkoła. Jeśli chodzisz dajmy na to do szkoły wieczorowej to tak bo skończyłem lekcje o 19.45 więc masz odpowiedź

Gimby i szkoła wieczorowa? Przeczytaj jego post, potem pisz.

Opublikowano

Gimby i szkoła wieczorowa? Przeczytaj jego post, potem pisz.

Za gimba masz reporta nędzny roba** dokończ sobie sam.

A czy ja mówię o dzisiejszym dniu? poprzednio to w 90% zawsze kody były o 10-11 rano więc jakim cudem mieli zdobyć go Ci co chodzą do szkoły czy też do pracy?

Nie wiem od kiedy masz moda ale szybko go stracisz przez brak szacunku do użytkowników.

KARNY KUTAS dla ciebie panie "modzie".

Opublikowano

Za gimba masz reporta nędzny roba** dokończ sobie sam.

A czy ja mówię o dzisiejszym dniu? poprzednio to w 90% zawsze kody były o 10-11 rano więc jakim cudem mieli zdobyć go Ci co chodzą do szkoły czy też do pracy?

Nie wiem od kiedy masz moda ale szybko go stracisz przez brak szacunku do użytkowników.

KARNY KUTAS dla ciebie panie "modzie".

Użyłem twojego słowa.

W każdym razie domyślam się że masz coś takiego jak telefon w którym masz internet, right? Jeśli tak to mogłeś nawet na przerwie spróbować zdobyć kod, ale po co, lepiej powyzywać nie?

Opublikowano

Kurde wyjde na gimbe ale jeśli ktoś ma kod na eu to mógł by dać?Bo ja trening miałem i nie miałem jak zgarnąć, jak mi sie uda w późniejszych terminach to oddam ^^

Opublikowano

Użyłem twojego słowa.

W każdym razie domyślam się że masz coś takiego jak telefon w którym masz internet, right? Jeśli tak to mogłeś nawet na przerwie spróbować zdobyć kod, ale po co, lepiej powyzywać nie?

Ja jestem użytkownikiem więc brak kultury mogę wytłumaczyć właśnie tym. A Ty jako, ze jesteś moderatorem to powinieneś się zachować.

A ten event to kupa, dno i wodorosty. Ja tylko współczuję tym co odświeżali od przyjścia ze szkoły do wieczoru - zawiedli się xD

//Nie możesz, bycie użytkownikiem nie tłumaczy twojego totalnego braku kultury którą wyniosłeś z domu(raczej tego nie zrobiłeś), koniec tej dyskusji.

//Effective

Opublikowano

AlienWare rozdaje skiny za darmo, a Ci jeszcze płaczą, plują się i wrzeszczą jaka ta strona jest "zła" i "niedobra" - nie jestem w stanie tego zrozumieć.

Opublikowano

Nie są o tej samej godzinie. Raz jest o 9 rano, a raz o 19. Chociaż może cos zmienili i będzie o tej samej. Zobaczymy czy dziś będzie około 19.

Opublikowano

AlienWare rozdaje skiny za darmo, a Ci jeszcze płaczą, plują się i wrzeszczą jaka ta strona jest "zła" i "niedobra" - nie jestem w stanie tego zrozumieć.

Jak byś brał w tym udział to byś zrozumiał. Kilka osób bierze po kilka kodów, a ty nie możesz bo są przeciążone serwery i ci wypierdala error 503

Opublikowano

Jak byś brał w tym udział to byś zrozumiał. Kilka osób bierze po kilka kodów, a ty nie możesz bo są przeciążone serwery i ci wypierdala error 503

wina takich napaleńców jak ty, nie ich.

XYZ

Opublikowano

moj kolega dostal kod a ja errora ze nie moge

chyba nie bylo kluczy bo jak kliknalem get key bylo doslownie 69 to nie przypadek

on kliknal jak bylo 170 tez mu strona mulila

wiec kwestia szczescia

Opublikowano

wina takich napaleńców jak ty, nie ich.

Napaleńców? Wchodziłem na strone RAZ o równej godzinie. Więc jak miałem odebrać kod? Nie wchodząc wgl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...