Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość VeneticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wymiata! Idealny easy na odstresowanie się wieczorami po całym dniu, już zasywam klienta! :)

No mamy nadzieje iz zagosci u nas spora liczba userow...

PS. Update grafiki na zapowiedzi. Jak ktos nie widzi swiezej prezentacji , prosze wyczyscic ciasteczka w przegladarce.

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dozwolony bs na serwerze?

Jakaś beta serwera bedzie, kiedy start?

Bs jest dozwolony .

Beta ? bety nie będzie ze względu że sprawdzaliśmy sami cały server i poświęcony czas nad serverem

Oficjalny start 18-10-2013 godzina 18:00

Cyrk.png

Opublikowano

muszę przyznać że serwer posiada sporo nowości, fajne zbroje, bronie, super wygląda ten las metków, jeśli wszystko fajnie wystartuje, z miłą chęcią zwitam z gildią, powodzenia :)

Opublikowano

Zawitam do Jinno, od razu mówie, śze szukam dobrej, zgranej gildii :D

Serwer prze kozak, już sie doczekać nie moge :D

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Zawitam do Jinno, od razu mówie, śze szukam dobrej, zgranej gildii :D

Serwer prze kozak, już sie doczekać nie moge :D

Zakladanie gildi od 100 levela. Ale to chyba nie problem wbic 100:)

Opublikowano

Raty 400%? Nie za mało jak na taki easy serwerek? :D A o co chodzi z tymi butelkami expa?

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Raty 400%? Nie za mało jak na taki easy serwerek? :D A o co chodzi z tymi butelkami expa?

Butelkami expa możesz własny exp w te butelki ładować i możesz go sprzedać komuś i otwierać je .

Cyrk.png

Opublikowano

Update :

Juz dostepna opcja na halloween . Startujemy 31 pazdziernik , a finish dopiero 3 listopad !

8yxj.png

Opublikowano

Tak od siebie: bardzo kiepsko czytelne grafiki/czcionki na prezentacji , na pierwszy rzut oka nie mogłem rozczytać o co się rozchodzi ;)

No moze faktycznie gdzie niegdzie moglem zrobic wieksze obrazki , no ale to ze sie doczytac nie mozna to chyba przesadka.

Opublikowano

Wszystko jest starannne i dopracowane, prezentacja godna uwagi i przyciąga wiele osób, sam osobiście zagram na serwerze gdyż wydaje mi się że postoi trochę i oby tych myśli nie rozwiało nic. Zostało tylko czekać, pozdro

Opublikowano

Wszystko jest starannne i dopracowane, prezentacja godna uwagi i przyciąga wiele osób, sam osobiście zagram na serwerze gdyż wydaje mi się że postoi trochę i oby tych myśli nie rozwiało nic. Zostało tylko czekać, pozdro

Serwer na dlugie wieczory.Maszyna zabezpieczona. Zapraszamy

Opublikowano

Na zagranicznych serwach wasze pro super NOWOŚCI(podkreslam) sa od kilku miesiecy.

Dobrze powiedziane, na (zagranicznych). Tak wogole skoro tobie nie lezy nasz serwer , nie musisz tu nawet zagladac a tym bardziej komentowac. Mnie jak sie cos nie podoba to nie komentuje a tym bardziej nie zagladam. Moze pokazesz swoje nowosci jakie posiadasz to zweryfikujemy ,co? Szczescia zycze przyjacielu :)

Juz prawie 600 kont zarejestrowanych przyjacielu wiec wazne iz im sie podoba serwer , a tobie nie musi:)

Opublikowano

Poprostu pisze, ze Wasze NOWOŚCI sa dostepne na portalach takich jak epvp od wielu miesiecy wiec jak smiecie nazywac nowosciami rzeczy, ktore maja po kilka miechow?

ZUPELNA NOWOŚĆ, 5 LETNIE TRAMPKI SMERFA, TOTALNA NOWOŚĆ, KTO CHĘTNY KUPIĆ?!?!!?

Poprostu irytuje mnie jak ktos probuje zareklamowac serwer nowosciami.

Nowosciami dostepnymi od dawna. A co do serwa - jest ciekawy, przyznam ale nowości tu nie ma ani jednej. A jak juz jest to w gownianym wykonaniu.

Opublikowano

Poprostu pisze, ze Wasze NOWOŚCI sa dostepne na portalach takich jak epvp od wielu miesiecy wiec jak smiecie nazywac nowosciami rzeczy, ktore maja po kilka miechow?

ZUPELNA NOWOŚĆ, 5 LETNIE TRAMPKI SMERFA, TOTALNA NOWOŚĆ, KTO CHĘTNY KUPIĆ?!?!!?

Poprostu irytuje mnie jak ktos probuje zareklamowac serwer nowosciami.

Nowosciami dostepnymi od dawna. A co do serwa - jest ciekawy, przyznam ale nowości tu nie ma ani jednej. A jak juz jest to w gownianym wykonaniu.

A mnie irytuje jak ktos pierdoli bzdety ! Nie znalazlem ani jednego zdania ktore mowi iz serwer jest na nowosciach.Jakis specjalny musisz byc skoro ty znalazles. Wybacz chlopaczku ale pewnie jestes jednym z hejterow innego serwera ktory przyszedl tu aby oczernic temat i tym samym myslisz iz ludzie pojda do was. Badz tak laskawy i wyjdz z tematu bo naprawde nic tu po tobie. Taki tworca nowoczesnosci jestes to zaprezentuj swoj serwer z twoimi nowosciami, a zapomnialem nie masz pojecia jak sie za to zabrac. Naprawde cie prosze , nie wypisuj swoich wypocin tu bo to nie czat.

sygnatura.png

Opublikowano

A mnie irytuje jak ktos pierdoli bzdety ! Nie znalazlem ani jednego zdania ktore mowi iz serwer jest na nowosciach.Jakis specjalny musisz byc skoro ty znalazles. Wybacz chlopaczku ale pewnie jestes jednym z hejterow innego serwera ktory przyszedl tu aby oczernic temat i tym samym myslisz iz ludzie pojda do was. Badz tak laskawy i wyjdz z tematu bo naprawde nic tu po tobie. Taki tworca nowoczesnosci jestes to zaprezentuj swoj serwer z twoimi nowosciami, a zapomnialem nie masz pojecia jak sie za to zabrac. Naprawde cie prosze , nie wypisuj swoich wypocin tu bo to nie czat.

Widzimy piękne Na Serwerze Znajdziemy 10 Rodzaji Nowych Bossow + Nowe Sety Moobow

A pod tym piekne screeny bossow/mobow dostpenych od DAWNA z epvp/globala

Pozdro :D

Spacja przed wykrzyknikiem, spacja przed przecinkiem, wez sie schowaj i wracaj do gimbazy na lekcje polskiego, z ktorych uciekales.

Opublikowano

Widzimy piękne Na Serwerze Znajdziemy 10 Rodzaji Nowych Bossow + Nowe Sety Moobow

A pod tym piekne screeny bossow/mobow dostpenych od DAWNA z epvp/globala

Pozdro :D

Spacja przed wykrzyknikiem, spacja przed przecinkiem, wez sie schowaj i wracaj do gimbazy na lekcje polskiego, z ktorych uciekales.

O to w takim razie kazdy serwer chyba jest chujowy, bo posiada nowe bossy z bety ! Tak gimbazjo dobrze slyszysz , nowe ! Te bosy sa z bety wiec dla mnie one sa nowe , dla ciebie moga byc stare. A z reszta , szkoda slow. Podbijaj zapowiedz na topke. Zegnam cie chaotyczny czlowieku. Jak postawisz swoj serwer to daj znac , z mila checia oblukamy twoje nowostki.

sygnatura.png

Opublikowano

O to w takim razie kazdy serwer chyba jest chujowy, bo posiada nowe bossy z bety ! Tak gimbazjo dobrze slyszysz , nowe ! Te bosy sa z bety wiec dla mnie one sa nowe , dla ciebie moga byc stare. A z reszta , szkoda slow. Podbijaj zapowiedz na topke. Zegnam cie chaotyczny czlowieku. Jak postawisz swoj serwer to daj znac , z mila checia oblukamy twoje nowostki.

Znowu robisz z siebie idiote, nie napisałem, ze jest chujowy. Napisalem, ze te nowosci to nie nowosci a nie, ze serwer jest gowniany wiec oprocz tych spacji przed przecinkami nawet czytac nie umiesz.

Wiec zacytuj gdzie pisze, ze serwer jest gowniany bo ja widze, ze tylko pisze iz nowosci na tym serwie to starocie.

Problem? Nigdzie tak nie napisalemtylko Ty tak uwazasz, ze ja tak uwazam? Oj, biedny prezydent..

Opublikowano

Znowu robisz z siebie idiote, nie napisałem, ze jest chujowy. Napisalem, ze te nowosci to nie nowosci a nie, ze serwer jest gowniany wiec oprocz tych spacji przed przecinkami nawet czytac nie umiesz.

Wiec zacytuj gdzie pisze, ze serwer jest gowniany bo ja widze, ze tylko pisze iz nowosci na tym serwie to starocie.

Problem? Nigdzie tak nie napisalemtylko Ty tak uwazasz, ze ja tak uwazam? Oj, biedny prezydent..

Prosz.. idź poczytać słownik poprawnej polszczyzny, albo idź na polski :) Błagam: "jest napisane".

To są nowości, widziałeś te mapy na Elite, Pandorze?

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...