Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość VeneticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stalki bojowe trzeba dropic ? bo w sklepach nie widziałem a trutki są ja bym nad tym pomyslał aby dodać a powywalać rzeczy na 55 lvl i zostawić bronie 75,65 + strzały u handlarza bronią

Staleczki leca na metkach +10

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahh.. Dejmanku coś ci server nie wypali. Znany jako Admin aka Dejman aka Damian aka Pro Ddoser. Za te wszystkie ddosy, którymi ddosowałeś prawie każdego dostanie ci się na tym twoim gównie.

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

hahahh.. Dejmanku coś ci server nie wypali. Znany jako Admin aka Dejman aka Damian aka Pro Ddoser. Za te wszystkie ddosy, którymi ddosowałeś prawie każdego dostanie ci się na tym twoim gównie.

LoL, acha to pozdrow mame ci powiem. Chyba ci sie kolego tematy pomylily. Raport

Opublikowano

LoL, acha to pozdrow mame ci powiem. Chyba ci sie kolego tematy pomylily. Raport

Nic się nie zmieniłeś. Administracja widać jaka dojrzała ciśnie po graczach. Ten twój raporcik sięga mi do pięt. Naucz się po pierwsze pisać bo piszę się "aha" a nie "acha". Nie pomyliły mi się dejmanku. Chcesz to chodź na ts tam pogadamy.

@AW

Liż ziemie

@Dlaczego nie warto grać na serverze:

Po tym jak napisałem negatywny komentarz w stronę administracji. Łaskawie się odezwali z jakże mi to przykrymi wieściami.

59891906291836169617.jpg

Tak oto administracja traktuje ów gracza.

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

Nie wiem miales zostac poglaskany koles? Ty nie jestes graczem naszym poniewaz takich typkow ktorzy psuja reputacje nie chcemy. Wypisujesz mi czlowieku jakies bzdety o jakis damiankach wiec na co liczysz? Zapraszasz mnie na team speak wiec czekam na ciebie chlopcze i sie doczekac nie moge !! Ty chlopcze ja nie jestem zadnym damiankiem , czaisz to? Taki kozak jestes a na ts sie boisz pogadac. Wiec jaki wniosek? Pakuj tego twojego damianka pod pache i won z tematu !

Nic się nie zmieniłeś. Administracja widać jaka dojrzała ciśnie po graczach. Ten twój raporcik sięga mi do pięt. Naucz się po pierwsze pisać bo piszę się "aha" a nie "acha". Nie pomyliły mi się dejmanku. Chcesz to chodź na ts tam pogadamy.

@AW

Liż ziemie

@Dlaczego nie warto grać na serverze:

Po tym jak napisałem negatywny komentarz w stronę administracji. Łaskawie się odezwali z jakże mi to przykrymi wieściami.

59891906291836169617.jpg

Tak oto administracja traktuje ów gracza.

Na szacunek zasluguje ten kto odplaca sie szacunkiem , proste? Chyba nie dla ciebie !

Opublikowano

Lajkuj, zadawaj pytania propozycje itp ...

Moim zdaniem serwer jest mega mega zajebisty gdyż ku*w* po prostu podoba mi się to eq smoka i kilka nowości co dodali po prostu czekać i żyć do tego czasu ; )

Pozdrawia OrginMen9

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Prezentacja wyśmienita,

System ulepszeń tez nie najgorszy.

Szkoda tylko ze tak późno startujecie ,dlatego nie zawitam ;p

Życzę powodzenia ;)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Nie wiem miales zostac poglaskany koles? Ty nie jestes graczem naszym

poniewaz takich smieci nie chcemy. Wypisujesz mi czlowieku jakies

bzdety o jakis damiankach wiec na co liczysz? Zapraszasz mnie na team

speak wiec czekam na ciebie partaczu i sie doczekac nie moge !! Ty

chlopcze ja nie jestem zadnym damiankiem , czaisz to? Taki kozak jestes a

na ts sie boisz pogadac. Wiec jaki wniosek? Pakuj tego twojego damianka

pod pache i won z tematu !

Na szacunek zasluguje ten kto odplaca sie szacunkiem , proste? Chyba nie dla ciebie !

Dzieciaczku, ja nie chwale się ts. Boje się wejść na Ts? Ts to nie życie. A ten twój server to śmieć pod IS . Mam prawo wyrazić swoje zdanie i tego nie komentuj. Bo jesteś dla mnie zwykłym 15latkiem co server postawił..

quest MPC_Shirek begin
state start begin

Opublikowano

Dzieciaczku, ja nie chwale się ts. Boje się wejść na Ts? Ts to nie życie. A ten twój server to śmieć pod IS . Mam prawo wyrazić swoje zdanie i tego nie komentuj. Bo jesteś dla mnie zwykłym 15latkiem co server postawił..

Po co się spinasz ? człowieku . takie hejty to ja palę w kotłowni . :)

Cyrk.png

Opublikowano

tak jak mowiłe kto zna trochę wiecej admina ten wie jak on się zachowuje , do tego grozi ludzią policją że nie pracja tak jak on chce . Powiem tak nie wiem co to za człowiek ale myślę że dostaje za duże kieszonkowe od mamusi bo go stać na dedyka za 100 zł .

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

tak jak mowiłe kto zna trochę wiecej admina ten wie jak on się zachowuje , do tego grozi ludzią policją że nie pracja tak jak on chce . Powiem tak nie wiem co to za człowiek ale myślę że dostaje za duże kieszonkowe od mamusi bo go stać na dedyka za 100 zł .

grozi policją wątpliwe człowieku jak masz się głupio tu ogłaszać takie suche teksty i dno . przede wszystkim 15 letni smarkaczu . co robi intra za 50 zł . na takie lipne że ahahah . znajomy mi mówił . normalnie człowiek dno,żałosny jesteś jak na mój gust. a jeżeli masz jakiś problem na prawdę . to żal ci dupę ściska człowieku bo on coś ma a nie to co ty darmowe hostingi 0 vps dedyk . ja słyszałem o tobie opinie od innych . no może i byłeś w team pandemi ale wyleciałeś za co ? sam się domyśl głupi pionku tak jak piszę . weź się człowieku ogarnij . weź to swój komputer,laptop,pegazusa czy co pod pachę i się rozbiegnij i w ścianę jeb*** nie będę tu przeklinał bo są młodsi użytkownicy mpc :) myślę że to na tyle a jak masz jakiś problem serio to ci mogę podać nr. mój gg . i sobie popiszemy : )

Cyrk.png

Opublikowano

Zajebista prezka :D. Nic tylko czekać na start, tylko trzeba będzie jakoś te 3 tyg wytrzymać :c.

dragowilk damy radę . :>

Cyrk.png

Opublikowano

Dodam że adminsitracja tego serwera zastrasza mnie i nie popuszcze im tego , pewnie się mocno zdziwią jak za 2 tygodnie dostaną wezwanie za te wiadomości pw co przyszły do mnie ja już sobie nawet je skonsultowałem z adminem mpc więc powodzenia .

__________________▄▄▄▄▄

Opublikowano

Dodam że adminsitracja tego serwera zastrasza mnie i nie popuszcze im tego , pewnie się mocno zdziwią jak za 2 tygodnie dostaną wezwanie za te wiadomości pw co przyszły do mnie ja już sobie nawet je skonsultowałem z adminem mpc więc powodzenia .

Słuchaj redaktor. co będzie to będzie lecz wybacz to co pisałeś na pewno będzie z tego ładna lekturka a i ps . za to co pisałeś na pewno też się ujawni . i nie tylko a i nie strasz bo jak by chieli to już masz chłopcze pozamiatane byś strzelał z ucha . błagał na kolanach . ahah . = D

Cyrk.png

Opublikowano

Popuscic to sobie mozesz noobie szczochy w majtach.

Słuchaj redaktor. co będzie to będzie lecz wybacz to co pisałeś na pewno będzie z tego ładna lekturka a i ps . za to co pisałeś na pewno też się ujawni . i nie tylko a i nie strasz bo jak by chieli to już masz chłopcze pozamiatane byś strzelał z ucha . błagał na kolanach . ahah . = D

Nie odpisujcie mu na zadne wiadomosci. To nie jest straszenie tylko stwierdzenie faktow, peknie ci za to dupa. Naprawde nie warto wchodzic w rozmowe z tym "czlowiekiem" o ile mozna go nazwac czlowiekiem, raczej bym powiedzial zwierze. Pogadamy w innych okolicznosciach sobie. A teraz juz basta.

Opublikowano

Tłumaczą się tylko winni ;]

__________________▄▄▄▄▄

Opublikowano

Tłumaczą się tylko winni ;]

Nie no pozdro dla ciebie . stary :) by mieć taką inteligencję jak ruska świnia to jest to . ojjj wybacz ruskie świnie są inteligentniejsze niż ty , pf . żal dupę ściska ci . :) Pozdrawiam i do zobaczenia . ! :>

Cyrk.png

Opublikowano

Widzęę ze administracja to niezle nieogary . Patrząc na wasze zachowanie daje wam po 14 lat.. moze sie myle i macie po te 20 ale mózg dziesięcio latka.

@Aw.

Ile jest dungeonow ?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Prezentacja świetna.

Ale mam pytanie, nie wiem czy było a więc.... czy da się wydropić kostiumy ?

Oczywiscie ze tak, jest tzw mapka z metinami na ktorej to bardzo czesto leca kostiumy, tak samo z metinami +100. Powiem jeszcze tylko tyle ze w grze znajduje sie bezposrednie FAQ(M1 Cesarz) w ktorym to znajdziecie odpowiedzi na wiekszosc swoich pytan. Dzieki za wyrazy uznania dla naszej prezentacji, zapraszamy.

Opublikowano

Serwer godny uwagi, administrator jest dość ogarnięty.

Administratora znam ^^ i jest bardzo i to bardzo ogarnięty . :)

Cyrk.png

Opublikowano

Bardzo dużo osób jest zadowolonych z kontaktu z Administratorem, więc opinie postronnych osób są bardzo pozytywne.

Zresztą jak zawsze znajdą się jakieś gimpy którymś się coś nie podoba, tylke z mojej strony elo.

POLECAM JESZCZE RAZ !

Opublikowano

Czyżby serwer godny zainteresowania i do tego w pewnej mierze easy ;] Dawno z czymś takim się nie spotkałem tylko czekać ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...