Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość VeneticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie sam to wszystko zrobiłeś i zorganizowałeś ? Jeżeli tak to na prawde szacun :D

Mam jeszcze jedno pytanie,te nowe KD które są tutaj przedstawione , są tylko ONE czy te podstawowe też są ?

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie sam to wszystko zrobiłeś i zorganizowałeś ? Jeżeli tak to na prawde szacun :D

Mam jeszcze jedno pytanie,te nowe KD które są tutaj przedstawione , są tylko ONE czy te podstawowe też są ?

Sam to wszystko zrobilem, w sprawach technicznych nie dopuszczam nikogo do maszynki. Taka juz moja mala zasada.Wszystko posklejalem , nie mowie bo potyczki byly nie male ale jestem pewien ze wszystko jest dopracowane na 1000%. Sprawdzane po kilkanascie razy. Oczywiscie kd podstawowe rowniez wystepuja na serwerze dostepne w sklepiku. KD specjalne rowniez wystepuja w sklepiku lub na black markecie. Dzieki za pochwale , takie posty jeszcze bardziej zagrzewaja mnie do pracy.

Cls.

Pomyłka ;x

No kazdy tylko czlowiek, a pomylki to rzecz ludzka... Pewnie dzis juz tyle tematow zamknales ze masz prawo sie mylic.

Opublikowano

Nic specjalnego.

Fajnie wyglądają te metki w tym lesie

Sky Box

ale niektóre bronie i zbroje są lipne (szczególnie HW )

rekrutacja na GM otwarta pewnie do teamu jakiegoś barana weźmiecie który będzie urządzał prywatne zuo :) i inne takie eventy dla wybranych

Co wiąże się z tym że zaczną odchodzić ludzie i serwer pierdolnie.

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

Nic specjalnego.

Sky Box

rekrutacja na GM otwarta pewnie do teamu jakiegoś barana weźmiecie który będzie urządzał prywatne zuo :) i inne takie eventy dla wybranych

Na razie to ja cie mogę pier**** za takie pier***** głupot . Akurat Główny Admin serwera zna się na rzeczy i do Team nie przyjmuje byle kogo także takie opinie zachowaj dla siebie ,,, A jak taki cwany postaw swój serwer wrzuć prezkę , zaprezentuj swój team . Chętnie bym to zobaczył , aha zapomniałem nie potrafisz tego zrobić za słaby łeb masz na to :) Także Pozdro Elo .

Opublikowano

Nic specjalnego.

Sky Box

Nie , musze cie zmartwic iz aby zostac Game Masterem nalezy pierw pokazac sie z dobrej strony na forum przy moderacji. Jesli ktos nie da rady na forum tzn ze nie da rady i rowniez na Game Masterce. Nigdy nie dawalem komend wiekszych dla game masterowi, chyba ze to zaufany czlowiek. Nigdy sie nie pojawia takie rzeczy, spokojna glowa:) Zapraszam goraco. Team praktycznie mam juz skomletowany ale zawsze warto komus dac szanse, wiem ze 90% ludzi wlasnie tak mysli ze bedzie mialo itemki , robiolo zuo sobie itd. Ale tak nie jest , sa blokady wprowadzone dla Game Masterow. Przyjdz na serwer to zobaczysz sam. Swoj team mam zaufany z ktorym pracuje od dluzszego czasu, naprawde niepotrzebnie sie martwisz:P

Opublikowano

Na razie to ja cie mogę pier**** za takie pier***** głupot . Akurat Główny Admin serwera zna się na rzeczy i do Team nie przyjmuje byle kogo także takie opinie zachowaj dla siebie ,,, A jak taki cwany postaw swój serwer wrzuć prezkę , zaprezentuj swój team . Chętnie bym to zobaczył , aha zapomniałem nie potrafisz tego zrobić za słaby łeb masz na to :) Także Pozdro Elo .

Ty mnie możesz pierdolnąć ?

Chyba przez kabel bo w realu bym Ci nogi połamał :)

Nie specjalizuje się w robieniu serwerów wiec o czym Ty do mnie pierdolisz człowieku..

@aw

Trzeba ulepszacze do itemkow 1 - 90 lv ?

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

Ty mnie możesz pierdolnąć ?

Chyba przez kabel bo w realu bym Ci nogi połamał :)

Nie specjalizuje się w robieniu serwerów wiec o czym Ty do mnie pierdolisz człowieku..

@aw

Trzeba ulepszacze do itemkow 1 - 90 lv ?

Nie , do 90 bez ulepszaczy.

Chlopaki nie klocic sie :P

Opublikowano

Serwer zapowiada się wspaniale, widać że ktoś spędził przy nim sporo czasu, mam nadzieję, że zabezpieczenia dadzą rade :)

Skąd bronie 65?

ZjaranaPanda

Opublikowano

Zapraszam na ts3 PolishTeamSpeak ;p IP : 178.217.190.133 ! ;p 512 lotow maszyna w polsce.

Szybki kontakt z Administracja

Niskie pingi

Dobra zabawa z DJ'ami

Darmowe kanaly vip ;p

--

Opublikowano

Wszytko git tylko po co te nowe ikonki sklili..... bezsensu ciezko sie do tego przyzwyczaic.

Naprawde ikonki sa dopasowane pod kazda klase, wiec szybko zalapiesz co i jak:)

Serwer zapowiada się wspaniale, widać że ktoś spędził przy nim sporo czasu, mam nadzieję, że zabezpieczenia dadzą rade :)

Skąd bronie 65?

Bronie na 65 sa na av2,av1 + metki do 95:)Dzieki za cieple slowa. Jestem przekonany iz zabezpieczenia dadza rade.

Zapraszam na ts3 PolishTeamSpeak ;p IP : 178.217.190.133 ! ;p 512 lotow maszyna w polsce.

Szybki kontakt z Administracja

Niskie pingi

Dobra zabawa z DJ'ami

Darmowe kanaly vip ;p

Dziekujemy ale zostaniemy przy swoim team speaku. Sprawdzalismy pod botnetem i jest cacy.

Opublikowano

-Z broni na 75 robi się do expa? Bo widziałem tam tylko 1,2 ręka i dla ninji gdzie szaman?

- A ta broń specjalna u npc to do czego ? i do jakiej klasy?

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

-Z broni na 75 robi się do expa? Bo widziałem tam tylko 1,2 ręka i dla ninji gdzie szaman?

- A ta broń specjalna u npc to do czego ? i do jakiej klasy?

Bronie na 75 posiadaja oczywiscie srednie, kolejne ktore sie robi z 75 rowniez posiadaja srednie lecz delikatnie dzwigniete dmg.

Jesli o bronie specjalne chodzi to wyrabia sie je u npc i maja chociaz by bon 10% obrony na umiejetnosci.

Opublikowano

Szkoda,że start dopiero za 2 tygodnie ;. Cóż warto czekać ;<

Mam nadzieje,że będziecie reklamowac serwer gdzie indziej nie tylko na mpc ;>

Tak jak zrobiła To Con*rdia grało tam po 200 osób,teraz jest chyba najbardziej popularnym serwer,może próćz Rav*

Opublikowano

Dlaczego serwer tak pózno startuje

server startuje później gdyż były prace na serverem długo dopracowany . ^^ więc tylko raczej czekać i grać być top 1 :D

Cyrk.png

Opublikowano

Tak jak zrobiła To Con*rdia grało tam po 200 osób,teraz jest chyba najbardziej popularnym serwer,może próćz Rav*

Reklama na FB wlasnie dobiega konca i chyba dobije jeszcze 150 zl aby ja przedluzyc.

Opublikowano

hmm tak warto czekać na pewno

co do reklamy będzie reklamowany gdzie się tylko da :)

Cyrk.png

Opublikowano
Wszystko pięknie się zapowiada, lecz start serwera jest gdy, duża liczba osób wybiera się na PGA do Poznania. Myślę, że powinniście przemyśleć tą datę i start przyśpieszyć o tydzień. System ulepszeń jest bardzo fajny i na pewno będzie się ładnie prezentował w grze. Miasta, które wyglądają bardzo zachęcająco, na pewno przyciągną liczne grono graczy. Ogólnie mogę stwierdzić, że jestem ciekawa startu i samej gry na serwerze, lecz jak mówię szkoda, że nie będę mogła być na starcie, PGA jest tylko raz w roku i nie można tego opuścić [!].

PS. Grafika zapowiedzi/prezentacji jest bardzo słaba, lecz nie można jej oceniać jak książki po okładce. Myślę, że trzeba wejść i zobaczyć oraz spróbować swoich sił na serwerze.

c8f7.png

Opublikowano

Wszystko pięknie się zapowiada, lecz start serwera jest gdy, duża liczba osób wybiera się na PGA do Poznania. Myślę, że powinniście przemyśleć tą datę i start przyśpieszyć o tydzień. System ulepszeń jest bardzo fajny i na pewno będzie się ładnie prezentował w grze. Miasta, które wyglądają bardzo zachęcająco, na pewno przyciągną liczne grono graczy. Ogólnie mogę stwierdzić, że jestem ciekawa startu i samej gry na serwerze, lecz jak mówię szkoda, że nie będę mogła być na starcie, PGA jest tylko raz w roku i nie można tego opuścić [!].
PS. Grafika zapowiedzi/prezentacji jest bardzo słaba, lecz nie można jej oceniać jak książki po okładce. Myślę, że trzeba wejść i zobaczyć oraz spróbować swoich sił na serwerze.

No fakt nie jestem wybitnym grafikiem lecz widzialem juz wiele razy slabsze zapowiedzi ,prezentacje. Byl bym sklonny dac tydzien wczesniej lecz tak sie sklada iz 8 pazdziernika mam wylot do polski na kilka dni i to mi troszke koliduje mowiac szczerze.

Macie jakichś youtuberów ? Przydało by się kilku znanych bo serwer może być dobry :)

Bedziemy myslec nad reklama na YT. Bede rowniez krecil tutoriale na swoim kanale odnosnie stawiania serwerow, jak i tych ktorych nie mozna opublikowac na mpc poniewaz sa zakazane. To samo z lets play, przyjda ludzie zacznie sie krecenie.

Opublikowano

Nie polecam serwera prowadzi go worldend który jest wielkim oszustem już miał 2 dedyki i wszystkie padły raz dwa , a uzasadnił to tym że GM ,ów miał złych a tak naprawdę sam zawalił spr bo miał wszystko kradzione . Te pliki są praktycznie te same co na impreium i pandemia . Słowem końcowym powiem że jeśli nie chcesz stracić czasu to nie zaczynajcie nawet czytać tej prezentacji . Do tego worldend używa keyloggera na swoich stronach www. ( keylogger - program który przesyła mu wasze pasy login i hasło , na jego prywatny e-mail )

Czysty idiotyzm w tej wypowiedzi, zachowałeś się jak się zachowałeś, zostałeś wyrzucony, z jasnego powodu.. ORGANIZOWAŁEŚ SABOTAŻ NA SERWER NA KTÓRYM BYŁEŚ W TEAMIE.. Teraz się mścisz bo jesteś nikim, a H@ którego chciałeś zniszczyć staje na nogi i rusza pełną parą z kolejnym serwerem, przestań siać ferment i przyzwyczaj się do świadomości że nic nie znaczysz :)

Opublikowano

Stalki bojowe trzeba dropic ? bo w sklepach nie widziałem a trutki są ja bym nad tym pomyslał aby dodać a powywalać rzeczy na 55 lvl i zostawić bronie 75,65 + strzały u handlarza bronią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...