Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość VeneticMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jakiś potencjał ma, ale do prezki mogliście się bardziej przyłożyć :P

Heh . server ma potencjał i to bardzo duży : >

Cyrk.png

Opublikowano

Ja nie wiem , co wy tu widzicie świetnego w tej prezentacji...

Nie sklejone , nie obrobione . Prezka robiona na szybko zero ładu i schludności ;X Obrazki rozciągnięte , \.. oj chłopakii :)

Zawarliście wszystkie informacje ale jakoś mnie nie zachęca wasz serwer prze grafikę ; /

Powodzenia!:):)))))

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Ja nie wiem , co wy tu widzicie świetnego w tej prezentacji...

Nie sklejone , nie obrobione . Prezka robiona na szybko zero ładu i schludności ;X Obrazki rozciągnięte , \.. oj chłopakii :)

Zawarliście wszystkie informacje ale jakoś mnie nie zachęca wasz serwer prze grafikę ; /

Powodzenia! :):)))))

Grafika to nie wszystko . liczy się grywalność ; ) ^^

Cyrk.png

Opublikowano

Grafika to nie wszystko . liczy się grywalność ; ) ^^

Mówisz , że liczy się grywalność ..ok . Żeby mieć dużo graczy na start i nie tylko , trzeba się jakoś zaprezentować i przekonać , że ten Serwer a nie jakis inny jest warty ściagniecia clienta i pogrania na Nim.

Reklama , prezka jest tu najwazniejsza. Połowa osób na to nie patrzy (( grafika itp) , ale pomyśl.. patrzysz nowy serwer startuje , przegladasz super przejrzystż , świetną prezke robisz wow podoba mi sie , zagram i mówisz swoim znajomym a oni swoim i tak sie to rozchodzi.

Jak dla mnie ta prezka dupy nie urywa niczym nie zachęca. Tyle z mojej strony.

Życzę Wam dużooo graczy:) Jeszcze raz powodzenia:)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Mówisz , że liczy się grywalność ..ok . Żeby mieć dużo graczy na start i nie tylko , trzeba się jakoś zaprezentować i przekonać , że ten Serwer a nie jakis inny jest warty ściagniecia clienta i pogrania na Nim.

Reklama , prezka jest tu najwazniejsza. Połowa osób na to nie patrzy (( grafika itp) , ale pomyśl.. patrzysz nowy serwer startuje , przegladasz super przejrzystż , świetną prezke robisz wow podoba mi sie , zagram i mówisz swoim znajomym a oni swoim i tak sie to rozchodzi.

Jak dla mnie ta prezka dupy nie urywa niczym nie zachęca. Tyle z mojej strony.

Życzę Wam dużooo graczy:) Jeszcze raz powodzenia:)

to jest wiadome że trzeba się jakoś zaprezentować

Cyrk.png

Opublikowano

No to tak na serwer wbiję:)) Prezentacji daje 9pkt. na 10. Mam kilka pytań:

1.Czy zwoj zmiany statusu: dropi/ jest w is/ jest u npc ?

2.Czy postacie są wyrównane w PvP?

3.Ile zajmie wbicie 100 lvl'a?

4.Czy serwer ma wiele reklam?

5. Ile osob przewidujecie na starcie?

P.S. Dodajcie ankiete do prezentacji, aby ocenic mniej wiecej ile osob będzie grało na serwerze. Za odpowiedzi z gory dzieki:))

Opublikowano

No to tak na serwer wbiję :)) Prezentacji daje 9pkt. na 10. Mam kilka pytań:

1.Czy zwoj zmiany statusu: dropi/ jest w is/ jest u npc ?

2.Czy postacie są wyrównane w PvP?

3.Ile zajmie wbicie 100 lvl'a?

4.Czy serwer ma wiele reklam?

5. Ile osob przewidujecie na starcie?

P.S. Dodajcie ankiete do prezentacji, aby ocenic mniej wiecej ile osob będzie grało na serwerze. Za odpowiedzi z gory dzieki:))

Dziekujemy za ocene prezentacji, mogla byc lepsza, choc najgorsza nie jest.

Zwoj u NPC

Postacie sa jak najbardziej wyrownane

100 level napewno jak sie sprezysz bez butelek expa wbijesz w max 3h

Tak serwer jest reklamowany, wlasnie sie skonczyla reklama na facebooku, bedzoie przedluzenie.

Ile osob przewidujemy? Hmm.. Ciezkie pytanie poniewaz to sie okaze dopiero na starcie. Na chwile obecna jest juz zarejestrowanych 372 konta i rosnie.

Jesli o ankiete chodzi to wiesz sam jak jest, jeden zaglosuje a drugio to oleje , a stan faktyczny i tak zweryfikuje dzien startu.

Pozdrawiam i zapraszam.

Opublikowano

VeneticMT2, proszę o odpisanie PW w sprawie GP.

Edit:

- Są na serwerze Pety?

- Czy będzie beta otwarta ogarnąć bugi błędy?

- + Ile max KD jest.

- Czy jest dozwolny BonusSwitcher?

- Skąd zdobyć kostium/fryzkę?

Opublikowano

VeneticMT2, proszę o odpisanie PW w sprawie GP.

Edit:

- Są na serwerze Pety?

- Czy będzie beta otwarta ogarnąć bugi błędy?

- + Ile max KD jest.

- Czy jest dozwolny BonusSwitcher?

- Skąd zdobyć kostium/fryzkę?

Na serwerze wystepuje tylko feniks w roli peta, bardzo prawdopodobne iz pojawi sie jeszcze Bao-Bao oraz pszczola.

Bety nie bedzie poniewaz wszystki bugi zostaly wyeliminowane juz dawno temu, testowalismy w gronie ludzi juz serwer.

Kd jest 9 secjalnych + te standardowe

Bs jak najbardziej jest dozwolony i tylko on

Kostiumy leca na mapce z metinami jak i na metkach +100. To samo fryzurki. Kapelusze itp sa u NPC w m1.

Zapraszamy

Opublikowano

- Czy serwer wytrzyma ataki Ddos oraz wszelakie włamania na serwer?

- Skąd bronie na 75 lvl?

- Ciężko o ulepszacze na nowe bronie oraz zbroję?

- Będzie 1 pelerynka która się nie kończy?

- Szukacie technika na TeamSpeak lub Forum?

- Będzie rekrutacja na TGM/GM?

Opublikowano

- Czy serwer wytrzyma ataki Ddos oraz wszelakie włamania na serwer?

- Skąd bronie na 75 lvl?

- Ciężko o ulepszacze na nowe bronie oraz zbroję?

- Będzie 1 pelerynka która się nie kończy?

- Szukacie technika na TeamSpeak lub Forum?

- Będzie rekrutacja na TGM/GM?

Serwer jest zabezpieczony przed wszelkimi atakami z zewnatrz, nie ma obaw do niepkoju

Bronie na 75 znajdziemy w shopie u NPC

Napewno nie jest ciezko, caly system ze soba wspolgra doskonale, zarobki jak i cenne itemki do zdobycia w grze

Pelerynka oczywiscie jedna

Technika moze niekoniecznie jesli chodzi o ts3 , natomiast zawsze sie ktos przyda nowy przy moderacji forum lub ts3 (wszystkie zgloszenia na psady rozpatrujemy tylko i wylacznie na forum)

Rekrutacja jest otwarta, jednak ze prosze sie trzymac scisle wytycznych ktore sa podane na forum

A jak wbija się tu skile?

Skille kamieniem duchowym ktory jest u npc w m1. Wbijamy z m1 od razu na P. Po osiagnieciu 180 levela mozemy wbic rowniez skille u NPC z m1 calkowicie za free.

W drugim dniu odbedzie sie planowany OXX , do zgarniecia miedzy innymi skrzynia ze zlotym feniksem

Opublikowano

Mógłbyś zmienić te okno nowe skilli to jest ochydne ...

Z czasem się to zmieni ; ) będzie odpowiednia łatka :) być może

Cyrk.png

Opublikowano

Serwer się zajebiście zapowiada, fajnie dopasowany easy + nowości, ładnie to wszystko wygląda, nowe misje z tego co widzę lecz mam kilka pytań do teamu.

Czy na serwerze będzie dozwolony bs?

KD + ile max? Trzeba je ulepszać czy są w shopie w maksymalnym stopniu ulepszenia?

Jakie na serwerze są 6/7?

Czy na prośbę graczy jesteście w stanie usunąć kd ze statami oraz 6/7?

Dlaczego dopiero za 2 tyg. start?

Wprowadzicie do npc chińskie ogniste petardy?

Opublikowano

Serwer się zajebiście zapowiada, fajnie dopasowany easy + nowości, ładnie to wszystko wygląda, nowe misje z tego co widzę lecz mam kilka pytań do teamu.

KD + ile max? Trzeba je ulepszać czy są w shopie w maksymalnym stopniu ulepszenia?

Bs Dozwolony na serverze jest

kd max będzie +5 Plus kd specjalne

na serverze są . bony 6/7 siła int itp . ale na pewno nie klasowe :)

coś wypadło . Adminowi . ale damy radę wytrzymać do 18

tego już nie wiem jak się dowiem to odp :)

Cyrk.png

Opublikowano

@UP

18 października :)

jeszcze raz zapraszam wszystkich na serwer@@@

@edit

jeśli można to wstawcie clienta na multiupload.com z gory dzieki

Opublikowano

@UP

18 października :)

jeszcze raz zapraszam wszystkich na serwer@@@

@edit

jeśli można to wstawcie clienta na multiupload.com z gory dzieki

Klient bedzie na Multi niebawem. Niekoniecznie musi to moze byc multiupload ale cos podobnego napewno.

Chinskie petardki sa oczywiscie , u rybaka chyba ale nie powiem ci dokladnie. Sprawdze to napewno i zaraz dodam je w razie czego do npc.

Opublikowano

ładna prezentacja, zapowiada się dobrze, oby wypaliło a przedewszystkim jak najmniej bugów :) życzę powodzenia bo szkoda by pliki sie marnowaly ;)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

M1 wygląda jak bym miał jakiś crash na metku serwer jest przesadzony jakiś gotowiec pewnie nie zagram

To nie jest zaden gotowiec. Nie chcesz to nie wchodz, to takie proste. Skoro nie masz nawet zamiaru zagrac po co wogole komentujesz zapowiedz. Mnie jak sie cos nie podoba to wychodze, bez komentarza.

ładna prezentacja, zapowiada się dobrze, oby wypaliło a przedewszystkim jak najmniej bugów :) życzę powodzenia bo szkoda by pliki sie marnowaly ;)

Dziekuje iz zapowiedz graficzna soie spodobala, bedzie jeszcze poprawiona. Zapraszamy :)

Opublikowano

Serwer wymiata! Idealny easy na odstresowanie się wieczorami po całym dniu, już zasywam klienta! :)

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Serwer wymiata! Idealny easy na odstresowanie się wieczorami po całym dniu, już zasywam klienta! :)

i o to chodzi : )

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...