Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspomnienia dawnego MPC. <3

Sality

Stare / Nowe MPC   

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolicie stare czy nowe MPC ?

• Stare (czemu?)
      33
    • Nowe (czemu?)
      12
  2. 2. Chcecie ?eby MPC by?o jak dawniej? (twoja odpowied? nic nie zmieni, jednak da do my?lenia administracji)

• Chcia?bym ?eby MPC by?o jak dawniej.
      37
    • Tera?niejsze MPC jest dobre i mi odpowiada.
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpiękniejszy czas jaki pamiętam - nie wiedziałem o cho chodzi w ogóle w tym forum, zarejestrowałem się po cheaty do WR, poznałem sporo ciekawych ludzi, nawet cośtam sobie popisałem cheaty, mody itp.

Taaak, kiedyś było pięknie ;)

Ale nie powiem, teraz też nie jest źle.

"Ludzie się zmieniają i w głowach ludzi zmiany"

"Czas leci, a my jak małe dzieci"

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dodam od siebie że mam takie sprytne rozrzeszenie do FF jak "Adblock Plus". Żadnych reklam nie widzę, i moim zdaniem jedynie na tym forum powinno się zmienić nabijanie postów aby topke zaliczyć, bez sensowne nadawanie warn'ów jak tylko napiszesz podobną odpowiedź co up.

Wiesz, że kokosz napisał, że każdy z Adblockiem działa na szkode forum i powinien zostać ukarany permem?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wiesz, że kokosz napisał, że każdy z Adblockiem działa na szkode forum i powinien zostać ukarany permem?

Tak a propo jest gdzieś w Globalnym Regulaminie wzmianka o tym, że nie można używać Adblocka?

Mam takie pytanie i nie wiem gdzie mam napisać. Jak się dodaje status? Mam takie coś "Nie ma aktualizacji statusu do wyświetlenia" prosiłbym o odp[/size]

W swoim profilu piszesz status.

Opublikowano

właśnie to jest problem bo pisze mi! Nie ma aktualizacji statusu do wyświetlenia[/size]

Musisz mieć 50 postów.

Opublikowano

Ja też w regulaminie nic nie widzę, o zakazie korzystania z ADBlocka. Jeśli taki zakaz się pojawi, wyłączę ADBlocka i przeboleje jakoś te reklamy. Tylko plz, niech nie wywalają na cały ekran jak ostatnio z reklamą Dove... :O

Co do warnów... Jeśli ktoś uważa że warn / ban nie słuszny, ma prawo się odwołać... Ale jeśli chodzi o bany, ostatnio w tym kierunku przynajmniej według mnie, jest trochę lepiej... Raz że nie ma spamu w zbanowanych, a w ogóle ten dział powinien być zamknięty jak kosz ale mniejsza oto... Dwa coraz więcej kretynów dostaje bany...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogólnie to czasy się zmieniają, ludzie się zmieniają. MPC jest ogromnym forum i niestety w większości ten rodzinny klimat zniknął. Raczej nie ma mowy o tym, aby było tak, jak kiedyś. Za parę miesięcy będzie jeszcze inaczej, dojdą nowi użytkownicy, część starych się wykruszy. Tak to jest.

Opublikowano

Fajne masz o mnie zdanie " kolego ".

Temat zamykam, bo nic nie robicie jak wylewacie swoje żale jaki kto jest.

Zamiast krytykować innych, zajmijcie się sobą.

Przypominam również, że wy też po części dbacie czy jest porządek czy nie.

To trzymajcie chociaż ten poziom dyskusji.

Księżniczko... tematy możesz zamykać kiedy naruszają regulamin a nie kiedy posty są niewygodne i prawdziwe na twój temat.

@Topic

Ja również siedze na tym forum od paru lat (Choć pisze mało postów) obserwuje co dzieje się tutaj. Niestety fala gimbusów zawitała wsród modków adminów i reszty tego szlacheckiego rodu. Spotkałem pewnego usera na tym forum który może pisać co chce obrażać spamować oraz banować kogo chce (mam nadzieje że wiecie o kim pisze) tylko dlatego że jego qumpel* jest adminem. Ta osoba dostała nie raz unbana bez podania jakiegokolwiek uzasadnienia. Sam się wielokrotnie przyznawał do tego i chwalił że jest nietykalny w pogaduszkach. W starym MPC czegoś takiego nie było teraz jak kolegujesz sie z elitą liżesz dupsko i chwalisz ich stajesz się kimś waznym.(NAWET JUŻ NIE WSPOMINAM O DUDS KTÓRA BARDZO SZYBKO AWANSOWAŁA) Mimo tak długiego czasu jaki spędzam na mpc nigdy nie pisałem żadnych aplikacji na modka/kid modka/admina czy jakie tam gówno jeszcze jest DLACZEGO? Nie dlatego że nie mam żadnej wiedzy o grach/cheatach tylko dlatego że widze HIPOKRYZJE która sie szerzy na tym forum. To smutne bo nie elita tworzy forum tylko ludzie którzy tutaj przychodzą. Zacznijcie nas słuchać i zastanawiać się dlaczego tak wielu userów ma takie zdanie. To nie jest Hejt wy tylko tym tłumaczycie wasze błędy i niedociągnięcia.

Jest tak wielu ludzi którzy zasługują na te rangi ale tego nie dostrzegacie. Czekam na te lepsze dni ale niestety coraz bardziej wątpie w to że cokolwiek się zmieni na lepsze zwłaszcza że stajecie się coraz bardziej ślepi na prośby i skargi innych mniej ważnych userów.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz zauwazylem ze temat zostal otwarty. Zjezylem sie troszke. Byl przyklad ... pisano cos na temat moda, sama prawde, a ze jemu sie to nie spodobalo to zamknal. Dzieci na mpc - to jest najbardziej bolesne. ;/

Opublikowano

Teraz zauwazylem ze temat zostal otwarty. Zjezylem sie troszke. Byl przyklad ... pisano cos na temat moda, sama prawde, a ze jemu sie to nie spodobalo to zamknal. Dzieci na mpc - to jest najbardziej bolesne. ;/

Władza korumpuje, i to w każdej dziedzinie.

LOL WAT?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...