Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspomnienia dawnego MPC. <3

Sality

Stare / Nowe MPC   

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolicie stare czy nowe MPC ?

• Stare (czemu?)
      33
    • Nowe (czemu?)
      12
  2. 2. Chcecie ?eby MPC by?o jak dawniej? (twoja odpowied? nic nie zmieni, jednak da do my?lenia administracji)

• Chcia?bym ?eby MPC by?o jak dawniej.
      37
    • Tera?niejsze MPC jest dobre i mi odpowiada.
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy się raczej zgodzi, że kiedyś było lepiej zwłaszcza do 2010r, gdzie nie było prawie żadnych trolli no i rangi, nie dostawało się na ładne oczy tylko harowało się od ponad pół do ponad roku na takie go GM'a i miałeś szacunek. Teraz jakieś randomy przejęły MPC ( czyt. trolle ) i mpc skończyło.

Kiedyś nie trzeba było mieć rangi żeby mieć "szacunek" !

Szacunek miał każdy, natomiast uznanie użytkowników zdobywało się z czasem.

Zauważyłem że raczej przyjemna dyskusja się rozwinęła. :)

Dziękuję.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawnego mpc już nie ma. Kiedyś atmosfera na forum sprawiała, że można się było poczuć jak w 'domu' ;)

Można się było też dużo naśmiać, czy z keczupa, czy z koni :D Trolling Owned!'a & Mateq'a, zapadły w pamięć. ew flame'y w zbanowanych hehe

Dużej ilości osób jak i wcześniej jak i teraz uderzyła sodówka do głowy - z punktu widzenia aktywnego usera, który sporo przebywa na forum, to na prawdę widać - nie trzeba dobrze znać takiej osoby ;)

@Zarax: Kiedyś to miało troszkę inną formę, to były raczej inteligentniejsze trolle i dyskusje z których można było się pośmiać ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Kiedyś to były czasy. Teraz ? Mam pewnego znajomego z forum, który po awansie stał się opryskliwy, chamski i myśli, że jest zajebisty. Ta osoba wie o kim mówię. Pamiętam jak ze starą elitą zasluzylismy na nasze stanowiska. Kiedyś rangę dostawało za ciężką pracę. Teraz jest to o wiele łatwiejsze. Co do atmosfery na forum: Nie była napięta tak jak teraz.

Czy ta osoba zaczyna się na "D"?

@Jedyne co mnie wkurwia to pseudo-permy, które w niektórych przypadkach są po prostu dla pokazu, bo i tak po jakimś czasie ub za lizu lizu i nie mówię tutaj o amnestii.

Poza tym fajnie jest się ponabijać z niektórych ludzi. Forum to forum, traktować zbyt poważnie nie należy. Dla mnie jest to po prostu forma rozrywki. A na "kiedyś" nie zwracałem uwagi, bo wpadałem tylko do metina jako nikomu nie znajomy randomek, zarejestrowany tylko żeby móc oglądać linki do cheatów ;)

Game Over

Opublikowano

Kiedyś to były czasy. Teraz ? Mam pewnego znajomego z forum, który po awansie stał się opryskliwy, chamski i myśli, że jest zajebisty. Ta osoba wie o kim mówię. Pamiętam jak ze starą elitą zasluzylismy na nasze stanowiska. Kiedyś rangę dostawało za ciężką pracę. Teraz jest to o wiele łatwiejsze. Co do atmosfery na forum: Nie była napięta tak jak teraz.

O Dektoredzie mówisz?
Opublikowano

Narzekacie na złe forum, a dalej tu przebywacie.

Ja chyba czegoś nie rozumiem :D

Fakt, jest na tym forum KILKA osób, których być tu nie powinno.

Ale tym bólem dupy nic nie zdziałacie!

Dawnego mpc już nie ma. Kiedyś atmosfera na forum sprawiała, że można się było poczuć jak w 'domu' ;)

Można się było też dużo naśmiać, czy z keczupa, czy z koni :DTrolling Owned!'a & Mateq'a, zapadły w pamięć. ew flame'y w zbanowanych hehe

Dużej ilości osób jak i wcześniej jak i teraz uderzyła sodówka do głowy - z punktu widzenia aktywnego usera, który sporo przebywa na forum, to na prawdę widać - nie trzeba dobrze znać takiej osoby ;)

Właśnie przez takie coś jest syf.

Forum z 2k6.

Wyjdę lekko za temat o userach.

Tutaj forum dawniej.

p08ny0.jpg

Opublikowano

Najgorsze jest to, że dużo ludzi szuka tylko haka, żeby kogoś upierdolić. Przestajemy sobie pomagać, a wytykamy błędy.

Idziemy w złym kierunku przyjaciele. Twórzmy jedną wielką rodzinę.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

@Zarax pierdolisz ... tyle Ci napisze ! O !

Sądzę że nikt w tym temacie nie narzekał ... więc nie spinaj.

MPC to najlepiej rozwinięte forum w polsce ! Tu jest wszystko ! Od nauki w C++, aż do pytań "na jaki kolor pomalować ściany?" !!!

Ci co są ponad pare miesięcy tu, to są w pewnym sensie "uzależnieni". Od MPC się od tak nie odchodzi ! :) Nie da się.

Owszem kiedyś było lepiej, teraz boli mnie to że widzę np osobę z rangą "ExModerator" "ExGM" czy jakoś tak ... a w temacie co się swoją morde pokazuje, to ta osoba wygląda na 12-14 lat ! NO KURWA !!!!

Nie mam nic do wieku, każdy był młody, ale po chuj takie osoby na moda/gma ?

Przepraszam, troszkę się uniosłem.

Dobranoc.

Opublikowano

Najgorsze jest to, że dużo ludzi szuka tylko haka, żeby kogoś upierdolić. Przestajemy sobie pomagać, a wytykamy błędy.

Jak to przeczytałem to leże i nie mogę wstać. Rodzinę? To jest forum dyskusyjne czy jakieś kółko różańcowe? Rozumiem kultura kulturą ale tworzenie rodziny? Zgaduje, że ponad 3/4 z nas się wcale nie zna i ze sobą nigdy nie pisało. Faktycznie jest sporo osób które przyszły by tylko się odstresowywać i wyładowywać swój ''entuzjazm'' na innych ale są też ludzie z którymi da się porozmawiać niekonieczne na posadzie moderatora.

Opublikowano

Jak to przeczytałem to leże i nie mogę wstać. Rodzinę? To jest forum dyskusyjne czy jakieś kółko różańcowe? Rozumiem kultura kulturą ale tworzenie rodziny? Zgaduje, że ponad 3/4 z nas się wcale nie zna i ze sobą nigdy nie pisało. Faktycznie jest sporo osób które przyszły by tylko się odstresowywać i wyładowywać swój ''entuzjazm'' na innych ale są też ludzie z którymi da się porozmawiać niekonieczne na posadzie moderatora.

Mało wiesz... :)

Jesteś 2k13 więc nie wiesz co było kiedyś. :)

Nie wiem czy odebrać to jako troll, czy to było serio. :P

Opublikowano

Narzekacie na złe forum, a dalej tu przebywacie.

Ja chyba czegoś nie rozumiem :D

Fakt, jest na tym forum KILKA osób, których być tu nie powinno.

Ale tym bólem dupy nic nie zdziałacie!

Właśnie przez takie coś jest syf.

Forum z 2k6.

Wyjdę lekko za temat o userach.

Tutaj forum dawniej.

p08ny0.jpg

Miedzy innymi ciebie tu nie powinno byc, nie tyle co na forum ale na stanowisku moda, bo sie do tego nie nadajesz i sie na grze nie znasz, a moda dostales za glupie wysylanie raportow i powielanie postow. :/

Opublikowano

W 2007/08r. ludzie z tzw. Elity mieli po 15/16 lat.

Wiadomo w tym wieku malo sie mialo obowiazkow i mozna bylo sporo wolnego czasu poswiecic MPC.

Jednakże teraz "Ci starzy wyjadacze" maja wlasne zycie,obowiazki itd.

Za pare lat pewnie powstanie podobny temat "Jakie to byly zajebiste czasy w 2k13"

Ten RMCF co dawal bany "bo moge" , Omek ktory reaktywowal dzial Combat Arms itd.

Czas nie stoi w miejscu kazdy z nas dojrzewa i coz pewnego dnia trzeba bedzie sie pozegnac z forum.

W zyciu jest zdecydowanie wazniejsze by miec wyksztalcenie,dobra prace niz Golda na forum.

Jedyna irytujaca sprawa jest dla mnie fakt , ze niektore osoby przyszly sie tutaj "dowartosciowac" lub szukaja milosci na forum o cheatach.....

805491408806070489277.png

Opublikowano

Miedzy innymi ciebie tu nie powinno byc, nie tyle co na forum ale na stanowisku moda, bo sie do tego nie nadajesz i sie na grze nie znasz, a moda dostales za glupie wysylanie raportow i powielanie postow. :/

Nie zgodzę się z tobą ...

Zaraxa na posadzie moda widzę dłuuugo i moim skromnym zdaniem jest dobrym modem.

W sumie moderator powinien znać grę ale nie musi ! Moderator jest od przenoszenia, upominania i pomagania. Pomaganie nie zawsze musi wyglądać tak że każdy problem rozwiąże pisząc np komuś pliki na serwer. Pomoc to też danie linku do podobnego tematu, ew. jakiegoś hacka. ;)

NIE ZBACZAJMY Z TEMATU !

Proszę nie hejtować wypowiedzi innych. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie żeby coś Majkel, bo masz racje co do szukania haków i upierdolenia kogoś... Ale z tą rodziną to trochę nagięty fakt jest... Co najwyżej, tworzymy społeczność wypowiadając się na MPC.

Opublikowano

Nie żeby coś Majkel, bo masz racje co do szukania haków i upierdolenia kogoś... Ale z tą rodziną to trochę nagięty fakt jest... Co najwyżej, tworzymy społeczność wypowiadając się na MPC.

Teraz owszem. :)

2k10 / 2k11 ... To była rodzina ! :)

Mało osób, prawie każdy każdego znał ! :)

Pamiętam jak kiedyś przed świętami grałem w Metina ... na PLu ... i andrzejt17 zrobił EasyMetin2 darmową wersję <3 Expił za mnie całe święta ! :D

Kiedyś nie było hejtu,trollingu czy hipsterstwa ! :)

Każdy ze sobą się dogadywał... ale wiadomo, technika, media to wszystko ma wpływ na ludzi. :/

Opublikowano

Jak bym nie znał gry, to bym na stonowisku moderatora nie siedział :)

Co ty możesz o mnie wiedzieć?

Opublikowano

Kurwica mnie jebnie ! :D

Proszę się nie kłócić !

Ten temat nie jest "nawrzucaj na tego wyżej" !

Opublikowano

Fajne masz o mnie zdanie " kolego ".

Temat zamykam, bo nic nie robicie jak wylewacie swoje żale jaki kto jest.

Zamiast krytykować innych, zajmijcie się sobą.

Przypominam również, że wy też po części dbacie czy jest porządek czy nie.

To trzymajcie chociaż ten poziom dyskusji.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Temat zamknięty niesłusznie.

Otwieram, to jest dział, w którym można porozmawiać na luzie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Mało wiesz... :)

Jesteś 2k13 więc nie wiesz co było kiedyś. :)

Nie wiem czy odebrać to jako troll, czy to było serio. :P

Ty najwidoczniej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, powiedz mi gdzie napisałem cokolwiek w czasie przeszłym? Nie wypowiadam się na tematy które miały miejsce kiedyś a jedynie napisałem co zaobserwowałem tym razem. Zresztą skąd możesz wiedzieć czy to moje pierwsze czy 2131231 konto?

Opublikowano

Ty najwidoczniej nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, powiedz mi gdzie napisałem cokolwiek w czasie przeszłym? Nie wypowiadam się na tematy które miały miejsce kiedyś a jedynie napisałem co zaobserwowałem tym razem. Zresztą skąd możesz wiedzieć czy to moje pierwsze czy 2131231 konto?

Stwierdził po tym co piszesz?

Przeczytaj kilka postów wyżej, to będziesz wiedział, że nie ważne czy znasz sie na grze czy nie i tak moda dostać możesz z taką samą łatwością jak golda czy inną chujową rangę :P

Więc w twoim przypadku może też tak być.

Ale ja akurat co do twojej osoby wypowiadać się nie będę, bo nie siedzę w metinie ( to już nie te czasy żeby napierdalać w tą samą grę przez tyle lat....)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja dodam od siebie że mam takie sprytne rozrzeszenie do FF jak "Adblock Plus". Żadnych reklam nie widzę, i moim zdaniem jedynie na tym forum powinno się zmienić nabijanie postów aby topke zaliczyć, bez sensowne nadawanie warn'ów jak tylko napiszesz podobną odpowiedź co up.

Opublikowano

Przykład MOD DZIAŁU NFS WIEK 14 LAT, ADMINI WYJEBANE NA WSZYSTKO, A JEBANI MODERATORZY ABY % POTRAFIĄ DAWAĆ.

Nie dziwie się :)

Za takie posty właśnie dostaje się warny.

Nie potrafisz normalnie napisać postu bez tych zbędnych komentarzy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...