Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Rise Of Metin (Metin3)

Harajuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj macie przedstawione PvP i PvM z gry:

Tutaj natomiast drobny trailer:

Zagrać raczej nie zagram, zbyt przekolorowane dla mnie.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wróćmy do gier czarno białych , kurwa ludzi wam zawsze coś nie pasuje . Zrubcie lepsze jak takie złe , krytykować każdy potrafi , ale jak ktoś nienamęczył się to można krytykować szkoda mi tych co krytykują...

Opublikowano

@UP

Popieram

Kurwa co wam nie pasuje? Na cholerę mieli by tworzyć nową grę z tymi samymi klasami/rasami? Oni poszli do przodu... z resztą sam trzon metina zostaję, czyli będziemy nakurwiać metki, półbossy i bossy.... jeździć po komnatach i palić eq u kowala. Jedyne co się zmienia to grafika na lepszą, zapewne dojdzie lepsza strona fabularna co bardziej przyciągnie graczy. Metin 2 nie ma nic do zaoferowania, za to tutaj może być ciekawiej... z tego co widziałem to są jakieś dungeony i open world bossy, do tego dochodzi lepsze pvp (open world pvp). Z zapowiedzi jak dla mnie same plusy.

Jako iż Metin2 to moje pierwsze MMORPG a to ją ulepsza, zagram.

Opublikowano

mi pasuje mt3 juz mam 62 % pobierania. Jak dlamnie takie cos jest potrzebne. Tylko zeby w wersji EU nie bylo na GF live. Grafa wedlug mnie wspaniala. Widze ze sie napracowali. A ci co krytykuja niech sami cos zrobia. A nie ze moze postawili 1 priva mt2 to sie jaraja ze sa tacy dobrzy. Niech sami cos zrobia od 0. Wtedy my ich ocenimy. Ciekawe jak mozna byc takim pesymista. W mt2 zle bo grafa slaba. W mt3 zle bo ..............

Opublikowano

lipa lipa lipa..

Powinni ratować metina,klasycyzmem a nie nakładać same nowości,przykładem jest nowa wersja Rise Of Metin

szkoda,szkoda - co najwyżej odejdzie spora liczba graczy z pl`a i innych serwerów gf,wejdą na RoM tak samo się znudzą i znów bd pustki. Tak się skończy metin2 (serwery gf)

@UP

Popieram

Kurwa co wam nie pasuje? Na cholerę mieli by tworzyć nową grę z tymi samymi klasami/rasami? Oni poszli do przodu... z resztą sam trzon metina zostaję, czyli będziemy nakurwiać metki, półbossy i bossy.... jeździć po komnatach i palić eq u kowala. Jedyne co się zmienia to grafika na lepszą, zapewne dojdzie lepsza strona fabularna co bardziej przyciągnie graczy. Metin 2 nie ma nic do zaoferowania, za to tutaj może być ciekawiej... z tego co widziałem to są jakieś dungeony i open world bossy, do tego dochodzi lepsze pvp (open world pvp). Z zapowiedzi jak dla mnie same plusy.

Jako iż Metin2 to moje pierwsze MMORPG a to ją ulepsza, zagram.

Nie te same osoby,zarządzają serwerami GF,lecz to nie ulepsza metina tylko go gasi.
Ale zobaczymy po czasie.

RauE0Ri.png

Opublikowano

Chętnie pogram w nowego metina :D jestem ciekaw jak poprowadzili fabułę i czy jest tak uboga ilość questów jak na metin2 ;P

Opublikowano

Po trailerze widać,że ludzie się napracowali żeby stworzyć metin3 nie wiem jak wy ale ja się cieszę,że gra metin2 została odświeżona, dodali więcej nowości . Myślę,że tym co metin2 się już znudził znajdą swoje miejsce w metin3 :)

Opublikowano

Tylko zeby w wersji EU nie bylo na GF live

Wydawcą gry nie będzie GF w europie, tylko developer.

Powinni ratować metina,klasycyzmem a nie nakładać same nowości,przykładem jest nowa wersja Rise Of Metin

szkoda,szkoda - co najwyżej odejdzie spora liczba graczy z pl`a i innych serwerów gf,wejdą na RoM tak samo się znudzą i znów bd pustki. Tak się skończy metin2 (serwery gf)

Czyli uważasz że powinni dać zwykłego metka( tego bez katakumb, i innych nowych map) bez nowych broni itp tylko z nową szatą graficzną?

Chętnie pogram w nowego metina :D jestem ciekaw jak poprowadzili fabułę i czy jest tak uboga ilość questów jak na metin2 ;P

przetłumaczyłem storyline tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1049632-zapowiedz-rise-of-metin/page-7#entry8933219

Opublikowano

Wydawcą gry nie będzie GF w europie, tylko developer.

Czyli uważasz że powinni dać zwykłego metka( tego bez katakumb, i innych nowych map) bez nowych broni itp tylko z nową szatą graficzną?

Nie,nie powinni tym ratować,tylko ratować tak jak kiedyś,a nie dopierdalać same nowości.

btw z nowymi broniami,tylko z broniami, które pasują do metina a nie kurwa z broniami które się błyszczą jak psu jajca i do tego wyglądają też nie ciekawie

zreszta co tam wiem o zabijaniu,zwijam z tego topicu

Demokracja - napisałem swoje i joł

RauE0Ri.png

Opublikowano

Nie,nie powinni tym ratować,tylko ratować tak jak kiedyś,a nie dopierdalać same nowości.

btw z nowymi broniami,tylko z broniami, które pasują do metina a nie kurwa z broniami które się błyszczą jak psu jajca i do tego wyglądają też nie ciekawie

zreszta co tam wiem o zabijaniu,zwijam z tego topicu

Demokracja - napisałem swoje i joł

Ależ każdy ma prawo mieć swoje zdanie, abstrahując, demokracja to najgłupszy ustrój.

Zobacz na różnice między metin(coś ala tibia) a metin2. Tutaj przeskok będzie podobny, lecz zostaną zachowane najważniejsze lementy(typ walki itp)

Opublikowano

Hmmm z chęcią bym zagrał ale ciągle mam error 10060 i nie wiem co on oznacza niestety. Na początku myślałem, że złe hasło czy coś takiego ale po zrobieniu 3 kont jednak zwątpiłem w to. Jeżeli ktoś ma jakieś informacje jak rozwiązać ten błąd prosiłbym o informacje.

:)
Opublikowano

Do wszystkich geniuszy którzy twierdzą e to syf: I tak dobrze wiemy że będziecie nołlajfić i wagarować żeby wbić tam 20 lvl ;) Gra przypomina Metin2 pod względem klimatu (orientalny) a skoro jeszcze fabuły to czo się przypier*alacie..? Mało piraci narobili privów Metin2? Co wy jeszcze w tej grze chcecie ulepszyć? Sterowanie telepatyczne? M2 już nie da się odratować w głównej mierze przez WAS którzy rządzą zarobku stawiali pierdyliony privów i modyfikowali grę w każdym, dosłownie każdym możliwym kierunku.

Inna sprawa że ymir nie zepsuł serwerów globalnych, zrobiło to GF.

Osobiście może zagram, bardzo podobają mi się niektóre lokalizacje :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Błąd 10060 wynika z tego, że ściągamy złą wersję :) Wszystko ze stronki, wybieramy server i chanel i gramy. W grze nick "Zbawca" 36 lvl zapraszam do gry :)

Opublikowano

dodawajcie screeny

ja poczekam na Polską wersje

obowiązkowo trzeba zobaczyć co oni tam stworzyli za metka

Opublikowano

Ja mogę udostępnić jakieś ss ewentualnie podpowiadać na pytania jakie macie. Zaraz 40 lvl to do tego momentu mogę coś powiedzieć.

EDIT; Oczywiście względem wersji chińskiej bo skoro europejska ma się tak diametralnie różnić (w co wątpię) to nie będą to aktualne dane.

Opublikowano

to zle ze wątpisz, pod zapowiedzia na YT pracownicy odpowiadaja na pytania i napisali jasno że system walki bedzie taki sam jak w metin2 [ prawie oczywiscie ], grindowanie bedzie trudniejsze lecz ciut latwiejsze niz na metin2 oraz moze sie zmienic mechanika oraz wyglad niektorych elementow ...

Pisali że Europejska wersja [ czyli tez polska ] ma wyjsc we wczesnym 2014 roku luty - marzec a close beta [ lecz tylko po angielsku ] juz w grudniu

Opublikowano

wreszcie będzie jakaś taktyka z tankami, healami i dps(mag/archer), a nie wszyscy przy bossie a buff/heal obok.

Z czystej ciekawości zagram, coś czuję, że mnie nowa gra wciągnie :P

P.S. Tekstury pustyni i trawki w jednej z map są baaaaaardzo podobne do M2, ahahah :D

Opublikowano

Do wszystkich geniuszy którzy twierdzą e to syf: I tak dobrze wiemy że będziecie nołlajfić i wagarować żeby wbić tam 20 lvl ;) Gra przypomina Metin2 pod względem klimatu (orientalny) a skoro jeszcze fabuły to czo się przypier*alacie..? Mało piraci narobili privów Metin2? Co wy jeszcze w tej grze chcecie ulepszyć? Sterowanie telepatyczne? M2 już nie da się odratować w głównej mierze przez WAS którzy rządzą zarobku stawiali pierdyliony privów i modyfikowali grę w każdym, dosłownie każdym możliwym kierunku. Inna sprawa że ymir nie zepsuł serwerów globalnych, zrobiło to GF.Osobiście może zagram, bardzo podobają mi się niektóre lokalizacje :)

KOCHAM takich ludzi ktorzy mnie rozumieja !

Wkońcu ktos dopierdolil ;)

Opublikowano

Dla ciekawskich mały gameplay:

Troszkę Cię uzupełniłem tak na szybko bo nie miałem czasu oglądnąć całego gamplayu. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...